517

optimist

преди 11 години

150 ще са...

516

Анонимен

преди 11 години

Подготвят ни за поредната долна манипулация

515

до анонимен 768

преди 11 години

Никой не злорадства, просто ГЕРБ не стават и хората вече го осъзнаха! Не се заблуждавайте, това са платен проучвания, този народ трябва да е обезумял тотално, че да ги избере отново!

514

айде моля ти се !

преди 11 години

108 друг път. Освен ако не нагласи нещата с бюлетините.Какви 108 депутати, бе? Те хората искат той и хората му да се махат, а той говори, че ще вкарва 108 депутати.Някой явно или не живее на земята или много се е заблудил.А тези 'социологически проучвания' знаем как се правят - важно е кой колко ще плати за да се генерира процент.Така като се замисля мен никой не ме е питал и анкети никакви не съм попълвал... И много хора също. От къде тогава са сигурни че едиколкоси са процентите???

513

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да злорадствате ГЕРБ пак ще спечели изборите

512

148

преди 11 години

Давай Мира,сега е момента за трупане на пари.И продължавай да обясняваш на раята с невинни очички колко са ти "честни" изследванията- ние сме тълпа и ти вярваме безрезервно.

511

maitap

преди 11 години

Само *** могат да гласуват за ГЕРБ, за този, който 3,5г. ги обижда, нарича ни какви ли не и се държи като ***, а не като премиер. Едва ли нормален човек ще гласува за някой, които пред ТВ камери говори как пикае и пита хората "Вие пикаете ли". Е извинявайте, ама това и един *** ще се замисли дали да го каже, а вие искате да гласуваме за този човек. Няма как да стане, алтернативата на този етап, колкото и да не е най-добрата, е АТАКА!! Ако искаме да спасим България!!!

510

Анонимен

преди 11 години

Тези проучвания са платени, не може народа да е толкова ***, аз лично нямам един роднина или приятел който да гласува за ГЕРБ а и с колкото хора да съм говорил никой не ги подкрепя. Откъде тогава идват тези 28% или можеби по този начин да не се учудим на поредната фалшификация и манипулация.

509

Анонимен

преди 11 години

И аз мисля, че ако ГЕРБ отоново фалшифицират изборите, този път ще има революция и ще е страшно! Казвам фалшифицират, защото това е единствения начин да влязат изобщо в парламента! Нямат вече толкова привърженици, та ако ще медиите да си го повтарят до безкрай!

508

Анонимен

преди 11 години

Имам следния въпрос. Много ми е интересно колко от Вас сте гласували за ГЕРБ през 2009, а сега няма да гласувате за тях? (цъкнете по едно плюсче ако е така). Мисля, че това е основният въпрос, за да си отговорим колко по-малко гласове ще имат тази година те. Дълбоко се съмнявам да имат дори един нов избирател, който да се е влюбил в тях по време на управлението им.

507

Анонимен

преди 11 години

Борисов е себичен и отмъстителен човек ! Дойде ли пак на власт, ще отмъсти на всички българи без изключение за протестите. Това досега с матряла , кучетата и геноцида ще ни се види като комплимент !

506

Винету

преди 11 години

Не трябва да позволяваме на ДС и Червените кхмери да ни забъркат в тяхната долна компроматна игра!!! ТАКА ТЕ ДЕЙСТВАТ ОТ 100г.Трябва най накрая да ги *** и пратим в лагерите!

505

арес

преди 11 години

тъжни политици веселият аз

504

Анонимен

преди 11 години

До Анонимнико знай, че" Ако София издъни отново България и гласува за ГЕРБ, разделението между столицата и провинцията ще се задълбочи." - СЕЛЯНИ ДЪНЯТ БЪЛГАРИЯ, КАТО ГЛАСУВАТ ЗА КОМУНИСТИ, ЧЕНГЕТА и ПРЪМОВИЦА. ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНЗ ЗА ГЛАСУВАНЕ!

503

Анонимен

преди 11 години

До Анонимнико знай, чеАко под разделение се разбира, че провинциалистите ще се върнат по родните си места, аз съм ЗА!

502

Анонимнико знай, че

преди 11 години

Герб има най-много привърженици в София. Ако София издъни отново България и гласува за ГЕРБ, разделението между столицата и провинцията ще се задълбочи. Следствието е лошо и са София - броя на *** в столицата ще се удвои, защото в провинцията всичко е очушкано. Така както броя на *** в София по време на управлението на ГЕРБ нарастваше с аритметична прогресия, така нарастването ще бъде с геометрична прогресия. Само София остана източник за прехрана на ***. Честито да ви е.

501

Анонимен

преди 11 години

Гражданина сам ли ще води ГРАЖДАНСКАТА ВОЙНА.

500

Анонимен

преди 11 години

ПОПРАВКА-109 ПАРАЗИТА ЩОТО ФИДОСОВА ЩЕ Я БРОЯТ ЗА ДВАМА ТОЯ ПЪТ.

499

Анонимен

преди 11 години

До Гражданска войнада ти го тури слона!

498

Анонимен

преди 11 години

Тежко й на България! Прочетиш ли за стрелба, революция, смърт, насилие, метеж, забиване на пирони в някой политически опонент веднага ти става ясно, че е написано от комунист. С КРЪВ ВЗИМАТ, С КРЪВ ДАВАТ ВЛАССТА, С КРЪВ УПРАВЛЯВЯТ И УБИВАТ СТОТИЦИ В ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА. ПОКЛОН ПРЕД ЖЕРТВИТЕ!