114

Синархия

преди 11 години

Да станем Патриаршеска държава. БПЦ ще изземе всички управленски функции-имат капацитет! А настоящите политици- послушници в манастирите!

113

нормален

преди 11 години

Аз като Средно Интелегентен Българин Си зададох Следния Въпрос: Този Красавец Димитров Защо си е Изнесъл Семейството В Чужбина? 1. Защото Го е Страх За Техния Живот или 2. Защото И той се готви да Ги последва В случай Че успеят Да го Осъдят Ефективно Въпреки споразумението Му с БСП да Го отърват при Определини Условия ? Помислете и Вие Българи коя е Най-вероятната причина Според Вас?

112

Анонимен

преди 11 години

Нашите политици са демони изпълзели от Ада. Само за себе си мислят, гадовете!

111

Анонимен

преди 11 години

Нека обобщим. ГЕРБ са мафия, БСП и те, Костов е пълен мошеник, Кунева, Волен, ДПС-то и те.И какво правим сега?!?!? Държавата е пред тотален разпад. Светлинка в тунела от никъде не се вижда а изборите след 2 седмици. За кого този път? Кой ще е мисията и въобще на месии ли ще разчитаме само. Уникално *** държава и уникално *** народ сме ... няма как да мисля другояче, при положение, че сме глупаците на Европа.

110

saipemable

преди 11 години

Аз пък искам референдум на тема: Разбират ли българските политици от демокрация. Ако се окаже че не разбират,да им отнемем правото да ни занимават с проблемите си.

109

Анонимен

преди 11 години

Оххх тоз горкия и той репресиран. Кат яди кюфтетата хубаво беше нали ... сега се оказа че не били толкова хубави.

108

Анонимен

преди 11 години

След прочетено в последно време,оставам с впечатление,че Бойко е марионетка на Цветанов.Така ли е???

107

Анонимен

преди 11 години

Герб са МАФИА!

106

Анонимен

преди 11 години

Изборите на 12-ти НЕЗАБАВНО трябва да се отменят , до изясняването на случая!Влезнат ли в парламента имат имунитет и не можеш ги мръдна!Най лесно е с детектор на лъжата!Топката е в президента и главния прокурор!Ние правова държава ли сме , или мутроландия!

105

Анонимен

преди 11 години

Ако си десен има за кого да гласуваш-Костов, за левите-Орешарски. Нямаме за ОГРОМНО съжаление трети, който може да ни изведе от КРИЗАТА по мирен начин.

104

Анонимен

преди 11 години

Значи си кусал от казана и ти!

103

Троен до 116

преди 11 години

За съжаление не ги пази от любовта народна/защото я има тук-там/, ами от гадовете, дето им се разкапаха схемите. Не, че Цецо, Бойко и сие са пример за мъдрост, справедливост и професионализъм, ама объркаха доста схеми и сметки на некои " тъмни герои". Ще ги свитнат като едното нищо, ще си изберат "червената кърмилница" и пак ще си пипкат нашите парички, пък бити те ДДС-арски, европомощи и просто рекетьорски !!

102

GERB fan

преди 11 години

Аз съм доволен от управлението на ГЕРБ и с чиста съвест ще гласувам пак за тях.

101

Анонимен

преди 11 години

Ало, отряда! Като гледам, че цялото НСО варди Шефа и Цецо, сигурно има защо! Дали ще ги вардят доживот от либовта на матриала, да ги ***?)))

100

IVO

преди 11 години

LELE TAKIVA *** KATO TOZI I PRASETO MIRO NIAMA,ABE NIE DA NE SME KIORAVI TAPACI TAKIVA PO KOLKO VI PLATI TRAKTORA ZA DA IGRAETE PO NEGOVATA ***,PFY MRASNICI KAK MOJE DO VCHERA DA BLIJITE ZADNICI I IZVEDNAJ STANAXTE OPALCHENCI,NIAMA TAKIVA BOKLYCI NIAMA

99

рм

преди 11 години

Този наглец, като беше в парламента, го видяхме как се натиска за безплатни моб. телефони и всякакви далавери, но за целият му пресой в НС не го чухме един път да се изкаже или да предложи нов закон. Откакто от ГЕРБ му спряха далаверата, и депутатството, този наглец търчи от медия в медия и тръби, че ГЕРБ са далавераджии и крадци, и от страх бил изпратил семейството си в чужбина! Ей, мръснико, как се издържа семейство в чужбина, с какви пари? Типичен пример за крадеца, който вика:Дръжте крадеца!

98

Анонимен

преди 11 години

Нашенска ДЕМОКРАЦИЯ-нарушителите си създават имидж като плюят по силните на деня.

97

Анонимен

преди 11 години

Прав беше пред Сашо Диков -хотела в който организираха семинар за купуване на избори не е негов. Това е долна лъжа. На майка му на името се води:)))

96

журнале платено

преди 11 години

"Той БИЛ ЧУЛ" . Айде на бас, че в понеделник по първите страници на вестниците това "чуване" вече ще бъде "факт неоспорим".

95

Татко Джепето

преди 11 години

Абе, лигльо ниеден !! Като се правеше на баровец и приватизира цял Балкан- всичко беше много добре!! Като се сетиха хората, че ги резилиш пред цяла България и те понатиснаха- започна тайна завера с Камата, ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА НЕКОИ ДРУГИ БАНДИТИ !! И сега лаеш, псе, срещу тези, дето ти дадоха в ръцете безумна власт в региона !! Всичко си има край! Сега лижи други ***, ама и от там ще те изгонят, щото си безскрупулен, нечестен и предател неверен!! Как не ви е срам от децата ви, бе ***!