205

Анонимен

преди 11 години

МНОГО ДОБРЕ СИ СПОМНЯМЕ ВСИЧКИ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА 2 ПЪТИ ПО-НИСКИ !!! И ТОВА ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ НАВСЯКЪДЕ В ЕВРОПА ИМАШЕ ОГРОМЕН РАСТЕЖ, А БОРИСОВ УПРАВЛЯВА В НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА СЛЕД СВЕТОВНАТА ВОЙНА !!! ПРИ ТРОЙНАТА МАФИЯ ЗАПЛАТИТЕ БЯХА ПО 150 ЛЕВА, КРАДЕШЕ СЕ ААААААДСКАТА И ХОРАТА НЕ ВИЖДАХА АБСОЛЮТНО АМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ИЗХОД ОТ СИТУАЦИЯТА !!! А ПРИ БОРИСОВ ПОНЕ ИМАШЕ НАДЕЖДА И МОРАЛ В ХОРАТА.

204

Анонимен

преди 11 години

А защо не казва нищо за 12те наказателни процедури които чакаме от ЕС?

203

Анонимен

преди 11 години

Тия психопати ще ни докарат до нещо по-сериозно от простести.

202

Анонимен

преди 11 години

До СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ Няма защо да се месят . Българи може ли да си представите че след 12 май боко прави правителство и той е министър председател. Така а сега моижели да си представите че г-жа меркел или някой друк дакажем г-н обама го покани и го прегърне и потупа по рамото още на другия ден ще се искат оставките им тъй като имат връзка с организираната престъпност на България . Ха сега представетеси пълна изолация от Европа и повечето световни страни .

201

неутрален

преди 11 години

Програмата на ГЕРБ е наистина най- реалистична и изпълнима и наистина трябва да продължат в тази посока до излизане от кризатаПодкрепям ГЕРБ!

200

Нели

преди 11 години

До 274 Евала!!!

199

ГЕПИ МРАКА

преди 11 години

Жалки и смешни се Тикви дебелокори в своето самонавиване. Че няма да спечелите изборите е факт, а че до тогава ще ни затрупат всичката ви мръсотия и афери е показател, че със сигурност все повече хора ще се осъзнаят и напуснат потъващия кораб- Герб

198

eve1

преди 11 години

Цветанов-самозапали се,поне веднъж бъди мъж!Пък дано после Бойко те последва!

197

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

Ние се срамуваме кадровикът Цветанов и пожарникарят Борисов да са лице на елита в страната. Защото те са невежи хора. Докладите от САЩ и ЕС ни казват, че не правим политика, но няма как да се намесят, защото имаме суверенитет.

196

хадес

преди 11 години

Мутрата щял да управлява без илюзии....Другарю Борисов...дори илюзиите откраднахте на народа

195

274

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в софийския затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там.Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков май ще е защита,та да брани тази свита.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.А Фидоска мажоретка,абе просто супер гледка!

194

до 271

преди 11 години

Естествено, че ще има избори до дупка - като в Италия през 80-те на миналия век. Щото тъпият избирател всичко забравя за 4 години камо ли за 8 или за 20 :( Затова ГЕРБ трябва да спечели и то с много,

193

Боил

преди 11 години

До учуден- Като си признаваш ,какво още търсиш в Прекрасната ни страна.ВЪН!!!!! или като разкаял се крадец направо на топло в един од слънчевите затвори в слънчевата БГ. КАЗАХ!

192

Анонимен

преди 11 години

"По-добре сме от другите и можем да надградим..." по още два етажа в Банкя и по още 6 апартамента.

191

Забрави лекарството?

преди 11 години

Непрекъснато ни внушават, че нямаме Държава. Сега пак момчетата от МВР виновни. Ако са подслушвали-защо (незаконно!)? Ако не са-защо не си вършат работата? Ако не обърнем внимание на факта за подслушване, а на изтичането на информацията-що за професионалисти са тия от МВР?! Не усещате ли ПЕТАТА КОЛОНА? Пишещите тук сме всичките от нея-като няма лекарства и закриха психодиспансерите, и няма един нормален клуб на БКП дет да се събираме ...

190

$

преди 11 години

На бас за един часовник, че ако ГЕРБ спечелят изборите, зимата пак ще подават оставка!

189

Анонимен

преди 11 години

***!

188

Анонимен

преди 11 години

много къса памет имате майни.много къса.забравихте кой изнесе парите през 96-та,кой подари икономиката и кой си загради морето.как да се оправим,като не помните старите си грешки и ги повтаряте през няколко години.

187

Анонимен

преди 11 години

НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ,НАЙ-ЗЛЕ СМЕ ОТ ВСИЧКИ

186

до учуден

преди 11 години

защо не каза направо с коя бюлетина да подкрепим другарите,които наистина ни докараха до просешка тояга,а го приписваш на боко?