158

Анонимен

преди 11 години

Вярно е - щом герберската прокуратура, следствие, съд и прокурор не могат ГЪК да кажат, явно доказателствата и размерите са страшни! Но то какво можеше да се очаква от милиционери, доносници, физкултурници и прочие калинки, освен да станат милионери за 4г по потресаващо нагъл и безочлив начин.

157

намръщен

преди 11 години

До АнонименТака е, мръсните долни бесепари подхвърлят теза неща, другарю Анонимен 238. Иначе ще гледат властта през крив макарон още 20 години

156

намръщен

преди 11 години

Жалка контраатака на един шутиран от ББ ***

155

Анонимен

преди 11 години

Ох, че ми е кеф как всеки ден има нов грандиозен международен скандал с тъпите тикви.

154

Анонимен

преди 11 години

ЩОМ ПРОКУРАТУРАТА МУ Е ДАЛА СТАТУТ НА ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ- ЯВНО Е, ЧЕ ДАННИТЕ, КОИТО Е ДАЛ В ПРОКУРАТУРАТА СА ТВЪРДЕ СЕРИОЗНИ.

153

до 235

преди 11 години

Браво! Изказване на истински ***!

152

БУДАла

преди 11 години

Който каже за далаверите, че и сведетелства за тях бива изключен от герб! Тези избори са на живот и смърт за герб. Или печелят имунитет или в пандиза и няма апартаменти, банки, имоти, влогове в офшорки, и т.н.

151

123

преди 11 години

koi znae 4ervenite s kvo go durjat ili sa otvekli neki blizak i go durjat da govori gluposti ako gi e znael tia neshta sho do sa e mal4al.

150

цирк ушеви

преди 11 години

ГЕРБЕРИТЕ НЕ ЗНАЯТ НА КОЙ СВЯТ СА! Да видим след новите разкрития дали като членове няма да останат само Тиквата, Цвъцко -антенката и Дянков.

149

Георги

преди 11 години

Браво !

148

Анонимен

преди 11 години

Ужас, просто не мога да проумея как някой иска да подслушва такива честни и почтени хора като българските министри. Българският министър е чист като капка вода, като момина сълза. ГЕРБ и Цветанов трябва веднага да напуснат политиката. Колаицията на БСП, ДПС и Кунева гарантира, че министрите при никакви обстоятелства няма да бъдат подслушвани.

147

toni

преди 11 години

Кутев научи си платените ла.номети и на други думи освен Буда, Цоко, Боко знам че е трудно защото са неграмотни ама опитай поне избори с три думи не се печелят, успех на теб и партията ти на изборите в кндр чао тъпчовци!

146

алек

преди 11 години

по големи *** от герб не сме виждали и няма да видим

145

Анонимен

преди 11 години

Няма такива медии! През гъстата червена пръдня трудно се гледа!На хората какво ли още ще им се внушава?

144

Бай Иван

преди 11 години

от 60 г. непрестанно се подслушват българските политици и всички служители на ръководни постове, не знам какво толкова ви учудва. А от БСП ако ще ББ и Цв. Цв. в национален ефир да признаят за подслушванията, наркоканалите, апартаментите, гей- връзките и т.н. пак си остават ***.

143

до 213

преди 11 години

Те децата не са от него бе, да се кълне в тъщата! Геят като ви го рекна пискахте като ощипани, ама верно сте си ЦИРКАДЖИИ! Пък Цветанов (Многострадалната Геновева) все е жертва, горкичкият, жив да го ожалиш! Аре беж обратно в Народната Милиция, КОМУНИСТИЧЕСКИ ЧЕНГЕТА!

142

Анонимен

преди 11 години

Найденов който продаде дюните на Несебър сега взе пари за компромат.

141

Анонимен

преди 11 години

Мафията вече крои пъклените си планове.По всички телевизии радостно подскачат познати политически чадъри.Мафията срещу ГЕРБ.България - към дъното - това става днес.

140

NM

преди 11 години

Явно не им стига че разсипаха държавата, а сега сами себе си започнаха да се унищожават, циркаджии действително се оказа много точно определение.

139

Анонимен

преди 11 години

Няма ненаказано добро и това е кадрова грешка на Цветанов". Това обяви в Златоград лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов относно скандала с изказването на бившия земеделски министър Мирослав Найденов. Припомняме, че Найденов заяви, че Цветанов е подслушвал всички министри, включително и премиера. Борисов добави още, че няма да иска оставката на ексвътрешния министър и зам.-председател на ГЕРБ.