26

PINOCHET

преди 11 години

Може би в някой друг свят, а може би даже в друга държава да не е *** работа.Нашите ВСИЧКИ СА ЗА СТАДИОНА от 1980 насам......................

25

Кунева-Пръмова!!!

преди 11 години

"Нуждаем се повече от всякога от разумно дясно управление"Авторката-кандидат за депутат и на всичкото отгоре политолог, жестоко се е заплела в политическите си понятия?! Хайде, сега, тази мила политоложка :) да ни обясни, как точно партията на Кунева е дясна???!!!

24

възмутена

преди 11 години

Неморално е , а може би и незаконно , да се агитират ученици в училище ! Някой са готови с цената на всичко , да се докопат до властта . Безобразие !

23

DDD

преди 11 години

Г-жо Тодорова, поразровете малко политическия грим на г-жа Кунева и тогава говорете за чиста политика.

22

Анонимен

преди 11 години

Госпожо И. Тодорова, политиката сама по себе си е гнилоч. Основни умения за тази професия са: Липса на скруполи, Манипулативност, Сладко-празнодумие, Психопатията би дала огромно преимущество на практикуващият, Лицемерие, Жажда за власт (и пари), Ненаситност, Висш пилотаж в кражбите от високо ниво, Безочливост, Наглост и още куп други добродетели.Може г-н Борисов да е *** като не рейса задницата, но за едно беше прав - "матряла" е лош. Ако беше добър - политиците ни и те щяха да са добри.

21

Томас Мор

преди 11 години

УТОПИЯ !!!

20

svejarov

преди 11 години

Статията е поучителна и е за хора които имат мозък и могат да помислят по въпроса на кого да дадат власт.Аз ще дам моят глас на Меглена Кунева и ДБГ те са хората с друго мислене и са с европейски манталитет.

19

тц,тц,тц..........

преди 11 години

Да, политиката не е *** работа, но за съжаление се прави от ***, вкл. социолози, политолози и всякаква нечистоплътна ***!

18

Студент от НБУ

преди 11 години

Г-це, не сте обективна ! След като казахте как другите партии са крали и искате да ги видите в миналото, забравихте само да кажете: "Гласувайте за мен и за моята нова партия (със стари муцуни), ние сме крали, но под други имена (Кунева-Пръмова=БСП, Зеленогорски=Сините и т.н. и т.н. ) ...

17

IQ146

преди 11 години

Соц. Агенция ЕСТАТ от вчера:ГЕРБ - 31%;БСП - 17%...Такива са резултатите може би защото ГЕРБ НЕ УЧАСТВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН В ПРЕДИЗБОРНОТО НАДЛЪГВАНЕ! В скоро време очаквам КОМУНОИДНАТА *** ДА ПИЩИ ЗАЩО Борисов НЕ СЕ показва по телевизията...:О))))

16

Аз

преди 11 години

До Лошо немаГолям си бе брат ми! Давай да те правим премиер !!!

15

Николай Колев

преди 11 години

Намерихме виновника и го сочим със пръст!Който сочи с пръст ,сочат 3 срещу него във същото време някаква поговорка."Бате Бойко" е един а къде са бели останалите 239 наши "избраници"?Явно са гледали сейр през всичките тия години.Не съм симпатизант на нито една партия.

14

Анонимен

преди 11 години

2222222222222???????

13

Платена е статията

преди 11 години

Реклама на някакво си там "Движение на гражданите", което:1) не е на гражданите, а е движение на една национална предателка която се надява да се придвижи към власта2) Нагло навира в очите на хората някакви номерца и бюлетини3) Развива тезата, че политиката не била *** работа - е, никой до сега в Бг не е доказал обратното, така че не мога да се съглася. *** работа е, и точно младите хора най-добре го чувстват.

12

екс-канарче

преди 11 години

Късно е моме за китка! Кога ни питахте какво искаме, та говорите от наше име? Отново най-голяма "партия" ще са НЕГЛАСУВАЩИТЕ гражданите, на който не позволиха да издигнат своя алтернатива. При меню от ментета с ей такива песнички ВЕРНИЯТ избор е гласуване "с краката на площада. НЕ НА ИЗБОРИТЕ БЕЗ ИЗБОР, затворени за гражданите и в издигането, и в броенето! После сами ще се попитаме КАКВО и КАК. И ще изметем ***!https://facebook/ivanhm1#!/events/448024581953245

11

Анонимен

преди 11 години

До Ани РангеловаНе се заблуждавайте, драга Ани. Разликата между ББ и Кунева е много малка и е замаскирана с привидно интелигентния вид на една продала страната си и устремена към еврокомисарските благини акула. Попитайте нещо за държанието й с подчинените, за липсата й на информация за реалното състояние на страната. Кунева се интересува единствено от пост в Брюксел и хич не я е грижа за България. Доказала го е по време на преговорите за еврочленство. Не завиждам и на авторката на статията.

10

франк лойд райт

преди 11 години

написала е неща ,ясни т.е. нищо ново и в същност, само констатации а не някакви идеи.за нейно сведение политиката е "***"работа и това съм го научил от дедо ми, който е бил за последно народен избраник преди комунистите да окупират властта в Бг т.е. 1945г.От тогава до сега байганювския манталитет на Бг политиците не се е променил кой знае колко.Според мен тя няма шанс да бъде избрана колкото и сладки неща да разказва поради факта че разпределението между "старите" партии е направено вече.

9

смехурко:))))))))

преди 11 години

Г-жо или г-ца Тодорова много бързо политиката не стана *** работо.Чудно е за политолог да плюе така други:) от това което прочетох си пролича един злобен и жадуващ за власт човек.Който не видя това което е свършено и се вижда .То и партията от която сте народен представител ,Движение България на гражданите се вижда с лидер ограбил България ,лидер който е за затвора а и поне прочетете му досието и това което е направил до сега.Хора помислете си и вижте не какво обещават а какво са напра

8

Лекота

преди 11 години

Съжалявам, ама уморените коне ги убиват. А гласовете за непечеливши каузи и проекти отиват на вятъра. Само като помисли човек, че два пъти повече хора ще гласуват за неосвидетелствувания "Болен", какво тук значи някаква си Кунева?

7

Анонимен

преди 11 години

Политиката Е *** работа!