51

Анонимен

преди 11 години

цялат държава се занимава със семейството на някакъв, който продава наркотици на българските деца...ЩО ЗА БЕЗУМИЕ Е ТОВА?

50

Анонимен

преди 11 години

ВЕДНАГА С ОСВОБОЖДАВАНЕТО НА ШЕФА НА ГДБОП ФЛОРОВ И СКАНДАЛА С ПОДСЛУШВАНЕТО ,ЗАРАДИ КОЙТО ЦЕЦО ЦВЕТАНОВ Е ПРИТИСНАТ ДО СТЕНАТА И ПУСНАХА ДЕТЕТО НА БРЕНДО ,ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО БЕШЕ ,ЧЕ ДЕТЕТО БЕШЕ ЗАЛОЖНИК ДА НЕ ПРОПЕЕ БРЕНДО ЗА ТРАФИКА НА АНФЕТАМИНИ И ГЛАВНАТА РОЛЯ В ТОЗИ МРЪСЕН БИЗНЕС НА БУДА,МАЙ АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ КАКВОТО КАЗА ,ПЪРВО ЗА ПОДСЛУШВАНЕТО И СЛЕД ТОВА ЗА БРЕНДО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАПЪЛНО ПРАВ ,ЯСНО Е ВЕЧЕ ,ЧЕ КУКЛОВОДИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ББ И ЦЦ И ГИ ОТСТРАНЯВАТ С ТЕЗИ КОМПРОМАТИ , ГЕРБ Е ИСТОРИЯ

49

Уркото

преди 11 години

Истината е друга, откакто я отвлякоха тази, Тиквуня не се е показвал по телевизията. Отделно и малките деца разбраха вече (да се пазят от него) че Тиквуня е нарисуван педофил. Но явно вече 14-годишните тип Сесил Каратанчева му идват големички на дъртия банкянски *** и перверзник, та е минал на по-малки.

48

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен12, Za kakvo INTIMNO VREME NA SEMEISTVOTO govorish? Te triabva da se blagodariat che nai-loshoto ne se sluchi, kakto beshe pri tiahnite jertvi. Znam che deteto ne vinovno, no dano sled toia sluchai si alchnite im i prosti glavi si vzemat pouka.

47

Ivan Grozni

преди 11 години

Много скалъпено всичко... не вярвам да е имало нещо истинско... а на всички които се радват за детето... Ами тя и Цветка Борисловава е била малко момиченце някога... а сега е част от олигархията, която ви пие кръвта.... Мутрите по които плюете вече отиват ктъм старци... техните наследници и те са били малки дечица... но сега ще ви убият като кучета само ако им се пречкатае по пътя ....

46

гaрaнтирaно от Герб

преди 11 години

Нaшaтa цел е дa нaмaлим тежесттa нaд бизнесa и дa увеличим доходите .....нa някои хорa))). Вaжното е че вече хорaтa могaт дa спят спокойно. Нямa отвличaния и крaжби....Флоров вече не е нa рaботa. Глaсувaйте зa Гроб......гaрaнтирaн Гроб зa всеки грaждaнин!

45

void

преди 11 години

Току що нарко-мафията изпра едни 500 000 евро. Сега някой ще спечели половин милион в някое казино. И един мармот завива шоколад...

44

гaрaнтирaно от Герб

преди 11 години

Ние се борим срещу оргaнизирaнaтa престъпност всеки ден. Ето вече нямa и отвличaния зaщото бaндите сa в зaтворa. Глaсувaйте от ово зa нaс зa еднa сигурнa и просперирaщa Бългaрия. Aбе някой дa продaвa евтино aпaртaмент....Вaш:Цв.Цветaнов

43

До 46

преди 11 години

Какво като е дете? Тоя *** колко деца е пожертвал за да изкара тея пари? Тези наркотици данеби да са краставици, че го защитавате? Трябваше да му я върнат нарязана на малки парченца за да види какво причинява на другите деца с продажбата на тези наркотици.

42

Оф...

преди 11 години

Мъка ми е за тази държава....Четейки коментарите се чудя аз ли съм ***,или злобата и простотията на този народ ще е вечна ! Горко ни!Едни хора си прехвърлят милиони от джоб в джоб,други ровят в кофите,трети ровят в душите ни,а повечето са заровили глава в пясъка на собствената си глупост и безропотно чакат неибежната си гибел..."Дайте на хората хляб и зрелища,и ще бъде покорен"-беше казал един умен човек ...За нас има само зрелища....

41

Анонимен

преди 11 години

От таз история разбрах, че медиите ни са наистина манипулирани. Не спряха да тръбят за някакъв си откуп през тези 2 месеца. На всички беше ясно, че не става дума за откуп, но медиите продължаваха да го натрапват като идея. Особено една ТВ с турски афинитет. Е ето сега има и откуп. И на всички ни е ясно, че е измислен за да прикрие истинската причина за отвличането.

40

gostenkata s kosata

преди 11 години

Обаче,забелязвате ли какво е нивото на нашата полиция!Разиграват си ги както искат.Оставили са детето пред 6-то,само дето не са пили по кафе с дежурните.Преди години освободиха друг един отвлечен(Ангел Бончев) пък взеха жена му докато полицаите се опитват да заловят престъпниците!Благодарим ви господа вътрешни министри,секретари на мвр и редови полицаи!Добре че сте вие за да спим спокойно!

39

Акълмайстор

преди 11 години

Преди:Рапорт даден!Рапорт приет!Сега:Откуп даден!Откуп приет!

38

Анонимен

преди 11 години

ДОЛНИ И ГНУСНИ ПОЛИТИЦИ - МАФИОТИ СИ ИМАМЕ, КОИТО И ДА СА. УПОТРЕБИХА ЕДНО ДЕТЕ, ЗА ДА ПОЛУЧАТ СВОЕТО.

37

До някои пишещи

преди 11 години

Стига сте драскали глупости, поне в този случай. Става дума за дете. Дори физически да не е наранено, психологическата травма ще остави отпечатък за цял живот. Недейте, половината от коментарите добиват перверзен характер. Помислете малко, преди да направите поредната си епистоларна полюция.

36

Анонимен

преди 11 години

"а трафик на стотици тонове хероин от Южна Америка за Европа. "*** ... Кой вкарва хероин ор Южна Америка бе?!?!?!

35

гуро

преди 11 години

до 37 То това си е неговия дял Ти питай кой иска да му ги вземе

34

щавен

преди 11 години

никой не е плащал нищо, мина делото, брендо мълча, връщат щерката. родната полиция - в играта по един или друг начин. всичкото това театро на фона на рефрен на веско потния. в интерес на истината, би било нечестно да обвиним само наште (те са мулета - нисък клас нарко мафиоти), тук играе паневроейска мафия.

33

Анонимен

преди 11 години

За съжаление обаче го има момента на известност. Понеже това момиче е дъщеря на известния нарко бос и беше приоритет намирането и. Има едно дете Савестин, което години наред е търсено от баща си, но без успех. Преди около година имаше сигнал от Лион и това е... нищо повече не се изписа за това от тогава. Предполагам защото бащата на Съвестин не е нарко бос.

32

yann@mail.bg

преди 11 години

До Анонимен 34: Пак комунизма ви е виновен...Ти изобщо живял ли си по времето на социализма в България? Или не си бил роден още..Мафията в БГ са бившите от ДС, 6-то управление, УБО и т.н., а тези хора бяха уволнение без кавото и да е обяснение от Желю Желев... и те създадоха мафията... по-силна и знаеща от всяка друга ..