8

Анонимен

преди 11 години

kavkazcenter?tozi sait ne e li sas oficialna zabrana v mnogo darjavi?da ne bi .es bg da pravi reklama na teroristi4ni islamski saitove???????????????

7

Анонимен

преди 11 години

Добре слушкат журналистите какво им заповядват техните господари. Кавказките бунтовници! Тия са терористи, не бунтовници. Ако тия са бунтовници, то двамата братя дето са заподозрени, че взривили бомбите на маратона в Бостън - те какви са? Бунтовници срещу режима на Обама или терористи? Този който е написал статаята, ако беше написал "кавказките терористи" момнетално щеше да се озове на борсата за безработни. Така е при демокрацията - всеки има свобода и избор: или се унижаваш или на борсата.

6

Анонимен

преди 11 години

"Борите си вие срещу Русия... затова на последните избори в Чечня избрахте Путин с 95% ;D"Ами те са си толкова бунтовниците - 5% от населението. Както и бунтовниците в Либия, и Сирия. Кадиров ги трепе като плъгове, но западните лидери само лаят по него, че нарушавал правата на мирните демократични чеченски бунтовници. Само че не смеят да организират там цветни революции и да ги защитават демокрацията в Чечня с въздушни удари както в Либия щото Путин ще ги плющи яко по задниците.

5

Американец

преди 11 години

Уф! Стана грешка. Ние от ЦРУ подготвяхме братята да сложат бомби в Москва и Петербург. Или Сарафово! А те решили да направят една суха тренировка,да изпробват усвоените от нас умения как се правят и взривяват бомби всред мирно население. Пардон! Сбъркали са Москва с Бостън.

4

Анонимен

преди 11 години

Борите си вие срещу Русия... затова на последните избори в Чечня избрахте Путин с 95% ;D

3

Анонимен

преди 11 години

аз ви казах, тези момчета няма нищо общо, горките им родители, ама така е в месомелачката САЩ

2

Юнайтед Стейтс

преди 11 години

"Ние се борим само срещу Русия"Това са истински демократи и борци за свобода!

1

Анонимен

преди 11 години

кавказкия бунтовник (терорист ) трябва да е мъртъв в името на мира и нормалния начин на живот у хората !