112

Анонимен

преди 11 години

Tozi bolkuk pak li go pokazvat.

111

слабо образован

преди 11 години

куца-муца и пак сте под робство и слугувате на чужди интереси.Тъй,че полека да не затънеш в още по-големи *** отколкото си влязъл! Бийш са в гърдите че си българин ама станахте като евреите нямате държава и никой не ви бръсне за "кисели джанки по света"Територия от 11 000км не прави държава а обработваема площ,който може всеки да влезе и да си загради част от нея.Научете се да бъдете политици,икономисти та чак тогава си образовайте народа.

110

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ Е ВЕЛИК ПОЛИТИК И ДЪРЖАВНИК!Глас от МЕН за ДСБ - с бюлетина 27

109

Анонимен

преди 11 години

119 малко ти куца историята

108

Анонимен

преди 11 години

117 случакно да знаеш какво означава термина ДЕКАПИТАЛИЗАЦИЯ

107

образован по българс

преди 11 години

До 82 не мога да се съглася "де факто"че България е на 1300г.- само "де юре",като погледнем назад в историята и направим една груба сметка такава държава е имало само около 300 г.защото 500г под турско робство,200г.под византийско,150г.под гръцко владичество,100г.под руско робство,23г.под еврейско мошаре всичко сумирано прави 973г.ПОД ИГОТО или от 1300г- 973г= 327г- собствено държавно управление.Вие нямате устроен държавен апарат и мислене за свободна и силно икономическа държава и институция.

106

Анонимен

преди 11 години

117Първо не се продаваха Активи а Стопански субекти , Дружества с държавна собственост на капитала , в които дружества освен АКТИВИ имаше и ПАСИВИ Второ С какво е виновно СДС или ДСБ за ситуацията с Големите търговски вериги , по тяхно време Била и Метро едва прощъпълваха , други нямашеТрето кои са тези ключови сектори, би ли дал примери

105

Анонимен

преди 11 години

Костов е национален предател, разпродаде национални активи на безценица и днес сме колонизирана страна по икономически причини. Големите търговски вериги поставят такива условия на бг производството, че му искат над 25% търговска отстъпка, т.е. не е изгодно да се произвежда в бг - големият пазар е убил от зародиш производителите, отделно ключови сектори в страната, които трябваше да вадят пари за хазната сега вадят пари само за конкретни наши и чужди бизнесмени, а за държавата един среден.

104

Анонимен

преди 11 години

113 щом говориш за разпродажба на базценица си ми ясен и онятие си нямаш от икономика

103

Анонимен

преди 11 години

113 *** на теб поне не ти се удава да расъждаваш

102

Анонимен

преди 11 години

111 ти пак ли си тук

101

tt

преди 11 години

Zaradi tozi gospodin,koito unistozi darzavata i naroda i go prevarna v prosek,sasipvaiki ikonomikata i promislenosta ostanahte bez rabota i ste robi.A toi ima naglosta da se hili kato dolna *** sresty vas ,bez da se strahyva ot vazmezdieto na naroda si ste prosti i si zasluzavate u4asta si.

100

Насрани гащи "С

преди 11 години

И как да изкрва, като ректора на твоя университет Нов български, Сергей Игнатов, най-тъпия тъпурко го съсипа окончателно!!!!!!!При това показа и научната продукция (конкурентноспособна) на тъпурския си университет - изследванията на гащите.Ние в проституцията ли готвим младите или за икономика и нови технологии?Според твоя Серж за нищо и никаква проституция и срани ***. (неговите и твоите са от най-насраните).

99

манго

преди 11 години

братчеди на кого викате ***,,,,,, вие стее по бетер от нас

98

бай ви ганя

преди 11 години

прав е тоя път този никакви специалисти не излизат от универмаците

97

дядо

преди 11 години

къде си видял да пиша на маймуница бе другарю или пък на турски бухахахха.......

96

Анонимен

преди 11 години

Лостов, цял живот трябва да учиш, за да си конкурентен, а не като тебе 20 години в народно събрание на 3 хиляди лева сигурна заплата.

95

Анонимен

преди 11 години

"Образованието ни не изкарва конкурентоспособни младежи!"Добро утро. Като плащате на бройка "младеж", ще получавате каквито се получат - предимно ***, а понякога изключително ***. Рядко ще се намери някой не чак толкова ***, но като цяло, пак ще е ***.Виж, ако почнете да плащате за качество - нов проблем. Ще фалират всички образователни институции, защото то качеството не се постига от днес за утре.

94

Анонимен

преди 11 години

С кеф си чета сводките, защото са написани на кирилица и съдържат много ценна и всеобхватна информация. Ти твоите "рилийзи" и "рипорти" на турски ли ги сричаш или на маймуница? Продажници недни!

93

софиянски

преди 11 години

@95,колкото и да се правиш на отворен другарю,Софиянски въведе Валутния борд не е гаргамел,ама ти си чети сводките *** *** еййй тцтцтц