52

морски

преди 11 години

Уууууууууууууууууууууууууу....

51

Тихомир Томов

преди 11 години

Голямо уважение оказаха тази година водещите политици на Адолф Хитлер по повод 124 - та годишнина от рождението Му ! Също и агитката на Левски не забрави за тази дата - Поздравления и гледайте в Ю тууб новия германски филм в 3 серии " Нашите майки , нашите бащи " . Ще го намерите на руски и немски .

50

ani

преди 11 години

adi deeeeee po jivo

49

Плевел Росенлиев

преди 11 години

Съчки събирам, пръчки намирам.

48

Анонимен

преди 11 години

Къде намериха градинка в София?

47

Съвсем случаен

преди 11 години

Нищо не е забравено от комунистическото минало - преименуваха ленинските съботници на"Да изчистим България за един ден". Да питам? За един ден ли я замърсихте и не е ли по-добре да има инициатива "Да пазим чиста България през всичките дни на годината"? Всичко е демагогия отначало до край. Защо е необходимо да се показва президента как се "труди", а останалите около него са щръкнали като телеграфни стълбове? Оказва се, че нищо старо не и забравено и нищо ново не е научено за съжаление :(

46

Анонимен

преди 11 години

Предупреждавайте за съдържанието на снимките, моля - и деца влизат тука!

45

Анонимен

преди 11 години

Аман от ***! Откъде ни се стовари тая беда на главите!

44

този ще си изплюе

преди 11 години

бъбреците, много му е трудно да се навежда, а трябваше досега да е научил до съвършенство тази стойка, защото благодарение на нея е милионер и някакъв президент ! Е, да, на тези обаче и с фуния да им наливаш в празните глави, нищо няма да усвоят ! Какво да правиш- комунистическа номенклатура !!!

43

Spacer

преди 11 години

А ако не се беше включил, щяхте да скочите да викате: "Президентът що не чисти??" Ей да ви таковам в червените ***. Това примитивно племе е време да се изчисти от лицето на България!

42

Анонимен

преди 11 години

И за него идва видов ден... Това, което творят в момента няма да им го простим! А за евтиния PR няма даже какво да се коментира.

41

Анонимен

преди 11 години

Що не се беше облякъл в спортен екип и да чисти здраво

40

а

преди 11 години

росичке, внимавай да не те почисти охраната изотзад , що за порнография ,що за евтин пиар е това

39

Анонимен

преди 11 години

Който няма капаци на очите ,да гледа по често небето,как ни пръскат с химикали.В страната ни има 4 бази американски.За пътническите самолети си има специален сайт,flait.radar.Самолетите не са пътнически.В интернет има достатъчно научни филми по въпроса,като "Аерозолни престъпления":"Невинни следи или масов убиец".Нямаме производство,а въздуха е замърсен,водата също.От обикновените реактивни самолети следите бързо изчезват.При тия пръскания остават дълготрайни следи.

38

Shark

преди 11 години

И ние ще се включим в тази кампания, ама малко по-късно. На 12.Май. Тогава ще изчистим България от ГЕРБерски комунистическо-милиционрески ***.

37

Анонимен

преди 11 години

Да ги изкарат, и от президенството и парламента. Най много бих искал да изкарат тези които отговарят за недопускането на такива нерегламентирани сметища, тези които проверяват и би следвало да налагат глоби когато намерят нарушение на законите. А ако кажат, че нарушения няма да се замислят как тогава миналата година само една България събра повече *** на глава от населението от която и да е друга държава. Недопускането на замърсяване е най-добрата борба срещу замърсяването.

36

Сахаров

преди 11 години

До 52пичага, фалшът блъска отвсякъде... с риза и панталон отишъл нашият да чисти в парка... фръцнал си е *** 15 мин и шапка на тояга. Ако това е начинът и е искал да даде ПРИМЕР, ами да сложи едни маратонки и екип и да посъбира 2-3 часа *** с всички останали, да изглежда малко по-достоверно... да беше излязал снощи по медиите и да бе призовал народа да се включи масово... да беше изкарал цялото президенство и те да се включат... и тн и тн... разбираш идеята

35

Анонимен

преди 11 години

Вместо да се прави да изчистим България за един ден по-добре ще е да се направи движение Да пазим България чиста през цялата година. Да се показва с личен пример на децата, да се учи в училище дори какво става с отпадъците а и няма да е зле да бъдат поставени повече кофи за *** из всички населени места, защото някъде и да искаш няма къде да си изхвърлиш ***. Ако се промени мисленето аз ще цапам пък после за ден ще изчистя ще е по добре за всички нас и нашите бъдещи поколения!

34

тцЪ

преди 11 години

Не е ли по-добре вместо кампания "Да изчистим България за един ден" да се направи кампания "Хора, не сте *** - не цапайте като такива!"

33

Анонимен

преди 11 години

плевня да не забравиш после и себе си да изхвърлиш!