226

чукча

преди 11 години

до 257 героПрокуратурата не води лична война с ГЕРБ Просто са потънали до шията в л- -на и понеже немогат да се хванат сами за ушите и да се измъкнат сега тъсят наоколо я клонка я чим трева за която да ке захванат И защото и ГЕРБ са част от тези които ги натикаха в тази клоака ще трябва да платят част от това изваждане Ато е да бъдат напръскани обилно с л- - на

225

От 250 до Чукча

преди 11 години

Не знам кой е бюлетин номер 4 , а и казах че МОЖЕ БИ си един от тях. Но не можеш да отречеш че тук се навъртат в момента основно поддръжници на червените кхмери, къде платени къде доброволци.

224

до 262

преди 11 години

От тази статия можеш да настръхнеш, мамка му

223

Анонимен

преди 11 години

И сега кво излиза ? Лъчо Мозъка е най-свестен от всички,само дето е малко улав и ако беше някой шаран,на *** щеше да кълве ! Даже и един телефон като хората не можа да си изпроси !

222

97677

преди 11 години

Гущера си спасява живота с цената на откъста опашка !

221

чукча

преди 11 години

до 250 Казвал съм политическите си пристрастия многократно но заради теб ще го направя още веднъж Бюлетин 4 Към теб обаче имам молба НЕДЕЙ СЛАГА ЕТИКЕТИ НА ХОРАТА ;А ИЗЛАГАЙ АРГУМЕНТИТЕ СИ Иначе просто се превръщаш в клакьор

220

Анонимен

преди 11 години

Как се казва мъжа на калинката ? -Калинчок !И се получава Гърбав Калинчок Физкултурник!

219

бай Петко

преди 11 години

Болшенството от герберите са се ас...и много. Има ли значение кой го е назначил. Важното е на кого е слугувал. "...аз със вас, които сте на власт..." Запова да мирише чак до Брюксел. А пак им вярвайте. Отнася се за заблудени слепци и свързани с мафията. Един чист честен човек никога няма да им подражава и да ги поддържа !!!

218

До До ЧУКЧА

преди 11 години

Хе-хе кефиш ме пич, потвърждава се тезата ти, тук е пълно с хора, които са забравили дерибействата на доган и червените олигарси по време на тройната коалиция, както и виденовата зима от 3000 лв за долар, и пак дерзаят ли дерзаят не за промяна а за бсп.

217

Gero

преди 11 години

Определено има нещо много гнило в действията на прокуратурата. Аз искам държавата да бъде изчистена, но това в момента ми прилича на лична война на прокуратурата срещу ГЕРБ. Да вземем Флоров - повдигат му обвинение за подкуп от преди 14 години. А,през това време той е работил, като висш полицай при 4 правителства. Хора, не виждате ли, че в момента се хвърлят страшни ресурси против ГЕРБ. Замислете се кой има интерес от това и кой може да го финансира?

216

ЧУКЧА

преди 11 години

до 240 АндроКакво значи ГЕРБ се извинявали Трябва ли да ти припомням приказката за дърваря и мечката /за лошата дума ираната от брадвата Обидата винаги ще се помни -- естествено от хората с достоинство а не от плазмодиите Как се забравя ;лош човешки материал ;ходете да сеете картофи ;пенсионерите изядоха фиксалния резерв ;наглеци ;лъжци ----------- Аз и ти можем да го кажем дори и по грубо ;но министър педседател та било то и бивш НЕ

215

Анонимен

преди 11 години

doide vremeto i na tozi sluga na Borisov i Cvetanov.Toi e mashata na vsichki aresti, kude s prichina kude bez, no osnovno da se podchini uspeshnia biznes na GERB. sega ako naistina ima prokuratura i tia si svursji tabotata tozi individ Floroff trebva da s poleji u zatvora, kato kum nego sde prisuediniat gospodarite mu,Borisv i osobeno Cvetanov!!!Uprvalenieto" na tezikreteni vurna BG nna svetlinni godini nazad!

214

Анонимен

преди 11 години

Души продажни за власт и пари алчни,но на земята оставят кости бели.

213

Манипулиран

преди 11 години

Стига сте използвали тая паразитна дума "погна". Особено за БГ и нашата прокуратура тя е изгубила отдавна смисъла си. ПС: Същото се отнася и за "скачането" на пенсиите. То пък е направо цинично.

212

Трандафор

преди 11 години

Името на мафията в България е ГЕРБ. Долу ГЕРБ.

211

До ЧУКЧА

преди 11 години

Хе хе, виждаш ли че тука са се събрали червени поплювковци, пуснах нарочно мнение 248, може би и ти си един от тях.

210

Животновъд

преди 11 години

Червени ***, стига сте грухтели. Не разбрахте ли, че вашият *** Миков е назначавал Флоров. И не само него, но и цялото професионално ръководство на МВР, което е работело по времето на мандата на ГЕРБ?

209

Непартиен

преди 11 години

Долу БСП и всички други.

208

дедо

преди 11 години

Името на мафията в България е ГЕРБ ! ПФУУУУУУ !

207

ЧУКЧА

преди 11 години

ДО 234 КузманНикой не е забравен Нищо не е забравено но така нареченото плюене по ГЕРБ /макар израза да не е твой/ имат основание Ако някой е гласувал за ГЕРБ си пада по ;;мъжкаря ;;Бойко или защкото сентенцията ;;АЗ СЪМ *** И ВИЕСТЕ ПРОСТИ ;; му харесва то много хора гласуваха за нов проект Гласуваха защото ги излъгаха че с тези с които сега се оправдаватще бъдат с повдигнати дела за злоупотреби ОКАЗА СЕ ЧЕ СЛЕДВАЩИТЕ ТРЯБВА ДА СЪДЯТ ТЯХ