94

ahmet

преди 11 години

Другаря Първанов забрави много бързо как тайно записа Дянков.Няма да се учудя ако всичко това с подслушванията излезе добре скалъпено от БСП и ДС!

93

alen

преди 11 години

Най-големият гаф на прехода е трипера гдето го хвана Първанов от една ученичка. Хи-хи! Ченгето-Президент на България Гоце първанов хвана трипер! Резил голям. Друг голям скандал беше Румен Шадравана гдето като Министър в МВР беше координатор на мафията в България. Третият голям скандал беше кредитните милионери. Четвъртият голям скандал беше хидро-проектите на хидроинженер номер едно в България -Доган. Пети голям скандал беше АЕЦ- Белене- милиарди долари за един трап пълен с вода. Крадено -крадено , че брутално даже! Ама как може Цветанов да си позволи за подслушва водещите политици -мафиоти от

92

ahmet

преди 11 години

Страх те е да не те подслушват. Кой го е страх? Онзи който върши глупости нали! Г-н Първанов аз съм убеден че Цветанов лично не е подслушвал никого нито е издавал заповед макар и устна да подслушват някой. Това че от подчинените му някой е за затвора нещата са съвсем други. Това показва какви мижитурки сте, вместо да опискате тези които са го правели да отидат в затвора говорите глупости. Защо нямаше никакви последствия за онези които изпълняваха поръчкови убийства и отвличания докато бяхте Вие президент? Много е глупаво да кажа че си го правел ти господин Президент.

91

ahmet

преди 11 години

От първото семейство, Зорка Първанова също се е уредила с имот на далавера. Като в нейния случай далаверата е тройна, и на всичкото отгоре е станала по времето на Тройната коалиция. Тя може да се похвали със тузарски парцел в Банкя, който е купен на три пъти по-ниска цена от пазарната. През 2007 г. тя е платила на роднините си Галиная и Васил Савови 45 хил.лв за терен от три декара в Банкя.Имат хората, не е като да нямат. И не са само те. Де що има народ домогнал се до властта, все е бръкнал в кацата с мед. Нужно ли е да ги изброяваме? Ние си ги знаем, защото ние ги направихме богати.

90

ahmet

преди 11 години

Кратка справка с нотариалния акт, в който е описана продажбата ни информира за следното: Владимир Първанов е броил за апартамента 217 337 лв. и 28 681 лева за гаража или по около 519 лева за квадратен метър....проверка в имотния регистър, която показа, че сделката е финансирана с 30-годишен ипотечен кредит за 160 380 лева и 90-хиляди в брой. Вноската, която младият Първанов трябва да плаща възлиза 1236 лев на месец. Каква ли заплата трябва да получава президентския син, за да може да плаща тази вноска в срок? И колко ли талантлив програмист трябва да си, за да взимаш на месец поне 2000 лева, и

89

ahmet

преди 11 години

през 2009 г. синът на президента Владимир Първанов става горд собственик на разкошен мезонет с площ 213 кв. м в атрактивния столичен квартал Манастирски ливади. Фирмата, която е продала архитектурното бижу се казва Крит. Тя е сателит на бившия червен депутат Васил Калинов, а цената, която президентския син плаща е близо два пъти по-ниска от пазарната. И сега дори и най-големият скептик или защитник на агент Гоце би трябвало виновно да замълчи, защото връзката е повече от ясна. Дружеството Крит дарява 25 хиляди лева за кампанията на Георги Първанов през 2006 г.

88

ahmet

преди 11 години

И тъй като по онова време течеше предизборна кампания, от щаба на Първанов окачествиха информацията като клевета.

87

ahmet

преди 11 години

Колко е важно да бъдеш имотен, или колко точно е беден Георги Първанов?Георги Първанов и Зорка Първанова се радват на имоти на далавераПреди малко повече от четири години, на 8 октомври 2006 година,...Георги Първанов притежава мезонет на стойност 100 хил. евро на централен булевард в София.

86

Абе Гоце

преди 11 години

Защо се отказа от двубоя със Стнишката, като толкова много знаеш?

85

ahmet

преди 11 години

Спонсорът на Първанов въртял далавери и с дълга на БДЖМарио Николов и Людмил Стойков са основните движещи лица сред задържаните, източили 7,5 млн. евро по програма САПАРД, съобщиха от разследването. Както "Атака" писа, Стойков е сред най-активните поддръжници на президента Първанов,

84

Анонимен

преди 11 години

Струва ми се ,че торбата с лъжите на наш'те политици започна да се изпразва,а им липсва въображение за нови лъжи.Вече и на "простият "избирател му стана ясна философията ви на Хитър Петър и Настрадин Ходжа.Тъй,че не ни предлагайте шума вместо вълна и шикалки вместо орехи.Време е подобен род политикани да бъдат напъхани там ,където завряха народа.Докога нормалните и честни хора в тази държава ще бъдат губещи.Докога?!

83

син фен

преди 11 години

Глупостите който дрънкат БУДА- МУТРАТА и ЦЕЦО - Наглецо, ще докарат бсп на влас, ще се види колко зулуми са правители тези гербераси

82

Гюро Михайлов

преди 11 години

Размислите на един айляк, по пътя за някъде: 3,5 години цапане = един ден чистене. 12.05.2013. Да изчистим България от плевела ГЕРБ.

81

Спонги

преди 11 години

До Анонимен 88Перфектен пост. По-точна квалификация на ситуацията скоро не бях чел. Браво!

80

Анонимен

преди 11 години

"Отгледна точка на морала..." Гоце и морал - смееех!

79

Анонимен

преди 11 години

Тоя е по-умен от самозабравилата се калинка Станишев. Според мен ГЕРБ ще спечелят изборите но с недостатъчно мнозинство за съставяне на правителство. Няма да се коалира с никого и ще подлъзнат БСП и ДПС да направят правителство. Кризата обаче е в разгара си и БСП/ДПС ще оцапат нещата набързо. Народа ще ги изгони с ритници. Просто комунистите не са свикнали да управляват в криза а само когато икономиката е в подем и има много пари за крадене и пръскане.

78

Анонимен

преди 11 години

Защо този наглец-доносник от Държавна сигурност се изказва по такива въпроси за подслушване? Точно той ли?

77

Анонимен

преди 11 години

Пази боже сляпо да прогледа

76

Л.

преди 11 години

Всички комунисти под земята.

75

пиротъ

преди 11 години

помните ли колко пари потроши Станишев да посдлушва журналисти каквочпише за него 95милиойа, а помните ли че в това същото време орешарски влезе в аферата батко и братко ... та егати лъжите егати ужаста тея за *** ни имат