40

до 41

преди 11 години

Наистина ли си мислиш, че някой завижда на тези пачи?!? Трябва да е по-*** и от тях. А чалгата вече отдавна умря. Никой не иска да я слуша, най-малко децата. :-)

39

@ 41

преди 11 години

Я ходи се прегледай бе , кой им завижда на тия *** , *** и *** кокошки , никой не им завижда , дразним се че налагат подобен модел на поведение и се толелира простотията , което дърпа културния живот на страната (друг и без това нямаме) назад ...това че въздишаш по *** , *** , травестити и дебели чичковци в арабски носии говори само по себе си за това какъв си ти , няма смисъл да ти обяснявам каквото и да е.

38

Ай ай

преди 11 години

Абе тия, че са прости и изкуствени не се учудвам, ама тоя дето го е писал... к'во е търсил в университета, че пък сигурно и за журналист минава?!!!?

37

Анонимен

преди 11 години

Как може да сте толкова завистливи не мога да разбера.Завиждате на политици, на певци, на на който излезе малко по напред.Чета ви всеки ден и ви се въс хищавам, а вашите деца растат с нея и само тях подражават.

36

fagy

преди 11 години

do 39Ми как какво,момичиту ходи само в Долчи и Габана и Шанел :)

35

НИколета

преди 11 години

Тая кво е облякла верно бе !?

34

Om Ram

преди 11 години

Насабрали са се все личности, кой от кой по-по-най ... Обаче семпло ми се вижда събитието, такива вече станаха банални, мисля, че репортажите вече е редно да се правят за по-арт събития - стрийптиз клубове, публични домове, малко содомийка това-онова, такива по-важни мероприятия да видим, да се осведомим ...

33

ВИЖДА СЕ

преди 11 години

А ЗАЩО НИКОЛЕТА Е С ПАМПЕРС !!

32

haralampii

преди 11 години

БАСИ ТЪПАТА СТАТИЯ - ЧЕСТНО !!!!!!!!!!!!!!! 3 РЕДА ЗА ТОВА КОЯ *** КЪДЕ СЕДИ ПРИ ОТКРИВАНЕТО НА НЯКАКВО ПОПФОЛК СВЪРТАЛИЩЕ WTF, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ ГО ПУСКАТЕ ТОВА КАТО СТАТИЯ

31

Btv

преди 11 години

20 април "Да изчистим *** за един ден"

30

!

преди 11 години

Това е българинът в момента-ланци,татуси,силикон и поза!

29

гном

преди 11 години

Мале,мале,българският "елит" е пълно порно,късокраки момиченца с пластмасови цици станали известни с броя на саламите,които са поемали и голите си снимки,*** с лява ориентация,който го налагат навсякъде.И тези ми се изживяват като холивудски звезди.И са модели на подражание,баси смешката!

28

Ани Хоанг

преди 11 години

Няма, няма, няма, НЯМА ШЕГА!Шейх петролен май е влюбен в мене сега!

27

smoke_chiba_chiba

преди 11 години

Хай-Лайфа е уникален просто. Роми, хомосексуални типове, не особено порядъчни жени и хитреци на дребно.

26

Кико

преди 11 години

За пореден път оставам без думи...... Това ли са моделите за подражание на младите хора в България?!?!?!?!? Ето поради това все повече млади искат да живеят охолно и да разполагат, но без да работят и да влагат какъвто и да било труд, за каквото и да било..... ЖАЛКО.

25

Анонимен

преди 11 години

***!! !Нямам думи.Бъдещето на България.....

24

asd

преди 11 години

Колкото и да не ви харесва, това е елита. И на мен ми се повръща от този факт, но като си заравяме главите в пясъка, няма да го променим. Идолите на малките момичета са чалгарките, на момчетата са мутрите. И как да е другояче, те са готини, богати, силни, мачкат наред, а това е много важно за да си с "натоканите" мадами. А на българина само това му е в главата, да се наяде, напие и ... ей тия трите работи.

23

Анонимен

преди 11 години

Всички са добри пи.енца - и Алисия, и Анито, и Янчено, ама Николетка най-много ме радва.

22

.

преди 11 години

Липстват снимки на още две звезди , газ и запалка.

21

nice

преди 11 години

Татуси, ланци, гел, силикон, солариумен тен, позьорщина и ниска култура, уелком ту Бългериа