115

Ф.С.В

преди 11 години

Търся такова коте като на снимката -чакам оферти )))

114

Анонимен

преди 11 години

В България ги имае такива кухи ***!От разни пропаднали семеиства ,надъхали се да успеят ,а и не често и надъхвани от родителите си.Е какво стана ?Ами е.... ги и видяха как стоят нещата по света.Всъшност говорим за жени от много малки селища ,израснали с етноси и главозамаиващи се от всичко!

113

Анонимен

преди 11 години

Пичове говорим за ББС ,не за нещо друго ,а за ганда националистическа британска медия!Същите и една дума няма да кажат колко са педофилите в британия или как извратеняци отскачат до Тайланд.Хванали ми се за някакъв си сайт дето ако му се сметне на 50 милиона хоата в него са 0,00001 %И на базата на това правят цяла негативна и анти статия.Много добре им знам глупостите ,а явно всичко опира до див шувинизъм и въздишки по британската империя.

112

ИЛЮЗИИ ЗА БЕДНЯЦИ

преди 11 години

БРАВО! СТРАХОТНА СТАТИЯ!Познавам реалността и от двете и страни.Отговаря на действителността.Искам обаче да сте на ясно,че голямия процент "богати" чужденци са действително средна "ръка хора"в собствените си страни.Само изглеждат "страхотно богати"в очите на тези бедни,но често с висше образование млади момичета.Това е поредна им илюзия.Констатират я след няколко години вече научили език и опознали новата деиствителност.Във Франция млади африканки участвуват в подобни сценарии с самотни селяни.

111

Анонимен

преди 11 години

Рускините и украинките са най-хубавите жени от европеидната раса!А в света вече всяко нещо се мери в пари...Дай боже всеки му такива жени!

110

Анонимен

преди 11 години

До Чайка я ми кажи какво може да предложи българина като има само пет лева в джоба си ?

109

американецо

преди 11 години

до Ф.С.Б - глей са, мое да е дърто 37-годишното ми уЙски, ама за сметка на това е меко ;))

108

американецо

преди 11 години

А що се касае до тия агенции за булки от бившия СССР, това са си схеми за източване на кинти от лековерни застарели западняци и смотани лузери, тия схеми са режисирани и контролирани от руската мафия и носят огромни печалби. Имам познат американец, който ходи на пазар на булки в Украйна и Молдова и в резултат го разтовариха с по неколко хиляди долара, но се светна навреме за какво иде реч, иначе и още щеше да киха.

107

до Факт

преди 11 години

Абе мишок допреди 50 години се е искала ръката от родителите ,ти за смесени бракове ми дрънкаш.А я си представи на някои мустакат българин или запорожки казак да отиде някои 50 годишен дедо де езика неможе да говори да иска .Че те ще му одерът кожата на такъв ,особенно ергените де също искат момата ке го пуцат.На такива са им рекали "Гъвендии" или "Шафрантии" та такива ако са барометар за жените в "Бившия СССР"Самото понятие е Гавра и див селски великобритански комплекс.

106

Ф.С.В

преди 11 години

Оф много е дърто -отказвам се )))

105

американецо

преди 11 години

Ф.С.Б - до бостън съм - уинчестер. уЙскито го имаш, ама не е 20, а 37 годишно... и не е на ски а на скин ;)

104

Ф.С.В

преди 11 години

Кажи ми къде си в САЩ да пристигна за да видиш каква "жена ' съм хахахахахах ако си до Орегон или Лузиана идвам до 2 часа )) после ще черпиш по едно 20 годишно ....))) ..........)) уйски ))

103

американецо

преди 11 години

до Ф.С.Б - Ти май си жена. Прав ли съм? В Коми не съм бил, ама живея в америката от доста време и съм се нагледал на това, колко сериозни златотърсачки са българките! Не ги интересува какъв пустиняк е американеца който хващат, нито колко е дебел, нито колко деца има. Само да е с некой лев и да и купи един букет и е готова! Срам ме е на моменти, че съм българин заради тези пачи.

102

Ф.С.В

преди 11 години

Е голяма работа една грешка )) тя цялата ни държава е обърната наобратно и 7 милиона живеят в една голяма грешка а ти сега за едно-----й - се звериш ))) явно си бил навремето в Коми и си донесъл в Бг подарък с който не може да се разведеш ))

101

американецо

преди 11 години

До Ф.С.В - абе ей, *** нйеден неграмотен, "украйнка" с и-кратко ли се пише бе, да ти го "бийп" у устата!!!!!!! До кое отделение си ходил на училище?

100

Roko

преди 11 години

Това е добре организиран бизнес с цел максимално източване на нещастни мъже за пре-скъпа екскурзия . В повечето случаи жените са подставени и имат възнаграждение. Процентът на завършилите с брак е нищожен.

99

американецо

преди 11 години

Българките за съшата стока - додат на студентска бригада в САЩ и веднага гледат да вдигнат крака на некой янки, само и само да останат в САЩ! Обратното - български мъже да се женят за американски пачи почти не съществува. Защо ли е така?

98

Ф.С.В

преди 11 години

Красивият мъж е богатият мъж -това е новата история на Света ))) всичко друго е мимолетна авантюра ) Братя Диневи всяка година се женят и имат цяла детска градина с деца ))

97

Анонимен

преди 11 години

"Съотношението между мъже и жени може да бъде 1 към 10"Съотношенито в България между желаещи да станат моделки и свободни места за моделки в модните агенции е 1000:1. Българксите момичета още от малки мечтаят да *** приемат в някоя модна агенциа и да ги изучат на подтискане на фарингеалния рефлекс за да ги поемат в гърлото и релаксиращи упражнения за отпускане на Musculus sphincter ani internus. На 14 години вече са готови, и са много добри.

96

Анонимен

преди 11 години

До Чайкакакво имаш предвид , какво може да предложи един бай *** с пет лева в джоба ?