741

Анонимен

преди 11 години

Да , ама не.

740

генерала

преди 11 години

До ГМ Димитров Неграмотен и невеж човек си,заради такива като теб скоро няма да има българска нация и по добре

739

Петров

преди 11 години

"100 мил. годишно се харчат за да си прави Цецо досиета!" А после пенсионерите били изяли резерва?

738

Българан

преди 11 години

До qwer! "Защо трябва да се плашите от СРС-та бе гамени" ама и Цветанов се притеснява.. "Започвам да се притеснявам дали в момента, в който съм напуснал поста на министър на вътрешните работи, заедно с бившия министър-председател Бойко Борисов не сме подложени на незаконно подслушване, .."Това каза заместник-председателят на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов" Защо ли се притесня Цвъкито да ли не го подслушват?

737

геро

преди 11 години

До qwerТи пък какво се пениш, кажи един случай на корупция да е разкрил Цецо за един мандат слухтене?

736

геро

преди 11 години

Факт е, че едва 5% от СРС-тата се използват по предназначение, всичко друго се слуша за кеф на Цецо. 100 мил. годишно се харчат за да си прави Цецо досиета!

735

qwer

преди 11 години

Комундури, много сте заоблени в мозъците бе, вие не сте българи щом не виждате истините за държавата, вие сте гадни и гнусни червени болшевишки въшки. Защо трябва да се плашите от СРС-та бе гамени, защо ревете и подкрепяте тези на които пречат средставата срещу корупцията, от какво се страхувате,че сте за затворът или,че народът ще ви набие шутът на 12.05.,а може би с тези СРС-та ви се ограничиха кражбите и създаването на напрежение ? Сега сте вие остава ви само да щтракате минуси и да се пените

734

Анонимен

преди 11 години

Кога Цветанов е казвал истината? Не помня такъв случай.

733

eve1

преди 11 години

Като чета някои от коментарите виждам,че има хора,които не разбират колко огромен е този гаф.Бойко Борисов и хайката му използват държавата т.е. нашите пари за да подслушват не престъпници а техни опоненти -политици,журналисти,артисти,прокурори,протестиращи и т.н. за своя лична изгода.

732

Анонимен

преди 11 години

До ДЖЕРДЖИНСКИ Така е ,кервана си върви кучето си лае а вятъра прави фююююю...

731

ДЖЕРДЖИНСКИ

преди 11 години

АБЕ ХОРА ПОДСЛУШВАНЕ Е ИМАЛО , ИМА И ЩЕ ИМА, НЯКОЙ АКО ЗНАЕ В КОЯ ДЪРЖАВА НЯМА СЛУЖБИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ПОДСЛУШВАНЕ ДА СПОДЕЛИ...

730

Алеко

преди 11 години

Какво европейско развитие с тоя толстолоб Бойко, не успя да научи и три думи на английски и на всички срещи на европейските лидери се крие зад някоя саксия или комуникира със знаци и хихикане? Най-безопасен е когато яде или спи на такива срещи, но и тогава ни се смеят! А бая ти *** пет пари не дава и се кани избори да прави...

729

Петров

преди 11 години

Цветанов е пълен наглец! Сега пешкира ще го операт служителите които изпълняват заповедите МУ а той ни лук ял ни лук мирисъл! Шокиран от новините и дори се страхувал да не би да са го подслушвали него! Най - ги мразим тия чиновници - политици готови да прекарат подчинените си само и само те да се измъкнат сухи! НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТАКАВА П..КА!

728

Анонимен

преди 11 години

KOGATO BEZKRAINO PROSTI HORA KATO SVETANOV I BORISOV SE DOKOPAT DO VLASTTA, PROBLEMA IM E EDIN, KOLKOTO SE MOJE POVE4E DA SE ZADURJAT TAM. I ZA DA STANE TOVA IZVUR6VAT HILQDI ZLODEQNIQ ZA6TOTO VLASTTA V BULGARIQ E PARI, PARI I PAK PARI. KATO KONTROLIRA6TI KONTRABANDATA, NARKOTRAFIKA I PROSTITUTKITRE,KOGATRO PODSLU6VAT VSEKI KOITO MOJE DA BUDE IZNUDVAN I UPOTREBEN ZA TEHNITE CELI, NE IM OSTAVA VREME DA MISLQT ZA POLITIKATA V STRANATTA, HORATA DA JIVEQT NORMALNO. ETO ZA6TO I DVAMATA NA SUD!!

727

ГМ Димитров

преди 11 години

Най- харизматичното правителство на прехода.Като кмет Б.Борисов даде на София посока на развитие,която е впечатляваща за родолюбеца.Трябва партийно да сме заслепени,ако не виждаме,че характера на Бойко Борисов е в състояние да изведе България на европейско равнище.Партийните игри да ги оставим на дълбоката конспирация на БСП и нейните сателити!Те от това се хранят.Колкото по-зле,за тях е по-добре,щото,виждате ли,ние ви спасяваме!Мерси,едно голямо мерси,да им кажем на изборите и до тук

726

Анонимен

преди 11 години

Нагъл е тоя Цветанов и това е. Ако не е знаел значи не става за министър ако е знаел по лошо .Да каже веднъж за винаги знае или не знае. И защо има наказани като няма подслушване ? Вън от политиката за винаги заедно с другарчето му Буда.

725

Анонимен

преди 11 години

Не обиждайте Цецо на Шест апартамента, много се засяга!Човека заграби фабрики, хотели, почивни станции, а вие го унижавате с някакви квартирки!

724

ГМ Димитров

преди 11 години

Гербери,Бойко,горе главата!Днес абсолютизиран и заклеймяват подслушването,което го имало в соца и при всички правителства на прехода.Памет,памет,памет!Толкова предателства искат да се забравят от народа-Балкан,Кремиковци,Белене,заробващи договори и нечувана корупция през тези 20 г.Вместо да са осъдени,същите надават вой,че са подслушвани!Пародия!Какво е това в сравнение с корумпирането на всички държавни институции!И столетната мащеха с какви пари и калинки,с какви агенти успя да свали най- хари

723

Лъжецо

преди 11 години

Цецо - лъжецо. Гледа като ударен с мокър чорап. сам вярва ли си,че не лъже? Както не знаеше за 6-те апартамента и сега пак нищо не знае.Но знае да иска пак да е във властта и пак да лъже и маже.

722

Вагинин

преди 11 години

До клиторян....По ник-а ще познаеш КОМУНОИДНИЯ ПРЕСТЪПНИК!КРАДЦИТЕ са нагли и цинични,а каквото търсят, ще го намерят на 12.05.Помните ли секирите и кръстовете?Който сее ветрове, ще пожъне бури... Но де толкова акъл в КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ да го осъзнаят и да си траят?Защото така МОБИЛИЗИРАТ дори тези,на които много-много не им пука за това кой ще управлява.И като видят КРАДЦИТЕ как са освирепели за власт,пари и КРАЖБИ,ЩЕ НАКАЖАТ КРАДЛИВАТА *** НА ИЗБОРИТЕ!НАКАЖЕТЕ КРАДЦИТЕ,СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ!!!