182

Анонимен

преди 11 години

Отвертката като еманация на българския технически милиционерски гений! Забележете, че така начереният шеф дори не е намерил хард-диска първоначално(то трябва да знае как изглежда поне, не ли?). *** после са намерили чук сигурно и са изтрили каквото и както са могли. И това го признава публично прокурорът на Републиката! А какво спестява на гласоподавателите? Щом един голям началник в МВР си позволява такива аматьорски изстъпления, какво остава за тия над него?! Оставка на Цвъ Цвъ, разследване и съд! Ако не може да се осъди за реално подслушване(в което не остана някой да се съмнява), то за

181

пол до 227

преди 11 години

Не защитавам никого; та аз не зная фактите. Но съгласи се, че някой праща до теб донос: следят те! и нищо конкретно; ти хем ще вярваш, хем и не; може за да те изнервят. А впрочем шпиономанията е навред по света. Ето Гугъл минаха и заснеха къщи, хора, това си е шпионаж. Утре някой може да обере някого, не значи че Гугъл е крив? Възможно е и звено от МВР да е подслушвало дори Станишев, даже без ЦЦ да знае? Само факти могат да говорят, ние да гадаем. А хората веднага реват, без да са чули и видели?

180

Анонимен

преди 11 години

КАК ЩЕ СЕ ДОКАЖЕ - СЛЕД КАТО СИ РАЗПОРЕДИЛ ДА СЕ ИЗТРИЯТ ВСИЧКИ ЗАПИСИ - ЖИВЕЕМ В МУТРОФОНСКА ДЪРЖАВА

179

Анонимен

преди 11 години

Известно е , че МВР все още има шеф , не шефка . Това е специалиста Цветанов !

178

приятелско напомняне

преди 11 години

"Готов съм да се откажа от политиката и от каквито и да е дейности, ако някой докаже, че по мое време са подслушвани журналисти

177

Анонимен

преди 11 години

"С партия ГРОБ, в България-ГРОБ до ГРОБ"!

176

Петров

преди 11 години

До полМного ве е къса паметта на вас гЕрбавите! Нали Цвъки сам обеща да излезе от политиката ако се докаже подслушването! Език мой враг мой е казал народа!

175

пол

преди 11 години

Интересно е, защо доносника до Станишев, не е привел конкретни имена и примери а само общо предупреждение, което и една баничарка може да напише? Че всеки може да е подслушан е факт, но ако искаш да ти повярват на високо ниво, ще трябфат и малко конкретни факти; иначе не тежиш!

174

Българан

преди 11 години

Мирише ми на активно мероприятие на Бойко срещу Цвъки Консултанто! Че нещо много се надул физкултурника и става неуправляем!

173

пол

преди 11 години

По-рано днес БСП, ДПС и България на гражданите поискаха Цветанов да се оттегли от политиката заради скандала. Припомняме, че сигналът за подслушването беше внесен от Станишев, след като червеният лидер го беше получил на служебната си поща анонимно.А не е ли правилно фактите да говорят, а не предположенията? Станишев, Кунева, Местан ще подадат ли оставки ако не е достоверен случая? Всъщност подслушват ни къде ли не всякакви разузнавания, корпоративни, хакери, търговски дилъри, ...

172

ЗЕЛЕНЧУК

преди 11 години

МОЖЕ И ВСИЧКИ ДА СА СЛУШАЛИ,АМА ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ.ПО БЕЗСПОРЕН НАЧИН.САМО ТЪПОЪГЪЛНИЯ ЦВИНОКИО ОБАЧЕ ПАДНА В СОБСТВЕНИЯ СИ КАПАН.НАЛИ ЗНАЕТЕ,КОЙТО СРС ВАДИ,ОТ СРС УМИРА.ТА И ЦВИНОКИО.НЯМА КАК ВЪВ ВЕКА НА ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ГЛОБАЛНИЯ ТЕРОРИЗЪМ,ЕДНО ТОЛКОВА ВАЖНО МИНИСТЕРСТВО И СИСТЕМАТА НА СИГУРНОСТТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ***,НЕГРАМОТЕН И *** ФИЗКУЛТУРНИК,КОЙТО ГОВОРИ НЕСВЪРЗАНО.КАКТО ЗНАЕМ МЪКАТА НА СЛОВОТО Е МЪКА НА МИСЪЛТА.ТАКА ЧЕ ЦВИНОКИО,МЪКА,АМА МНОГО МЪКА В ПРАЗНАТА МУ ТИКВА.

171

Анонимен

преди 11 години

Толкова нагъл е Цецо.!!!! Писна ми да слушам как за всичко лошо, което ГЕРБ са направили са виновни всички други, а те са непорочни монахини, а всичко положително е само тяхна заслуга. Забравиха ли Мишо-бирата, апартаметните на Цецо,Андрей Иванов и много, много други гафове. Че ГЕРБ са подслушвали отново Станишев е виновен, а може би и цар Борис II, Иван Асен II, Симеон I, вожда на племето векове преди Христа и т.н. назад. *** сте ако -будаотново гласувате за мафиотите и бандидите Боко и Цецо.

170

Анонимен

преди 11 години

---216Ако не дойдем ,започвай сам!

169

Анонимен

преди 11 години

Всички политици,управници и държ.чиновници са ----ВИНОВНИ!Затова и преходът в Бг е най-дългият, продължил ---24г.Години на ----НИЩОТО !--РЕФОРМИ,РЕФОРМИ,РЕФОРМИ........,ВСЕКИ КОЙТО ДОЙДЕ НА ВЛАСТ ----РЕФОРМИРА !НО, КОЙ ПРАВИ ---РЕФОРМИ ПРОТИВ СЕБЕ СИ ....?

168

Анонимен

преди 11 години

Работата отива на гражданска война след 12 май,Запомнете!!!

167

Анонимен

преди 11 години

Най-голямото зло за изстрадалия народ тепърва предстой. Загубят ли изборите и този път бкп ще преминат към планът гражданска война. Планът вече е в действие, специално създадените за целта крила на бкп:- атака и дпс ще запалят огъня(етнически конфликт) който окончателно ще довърши народът(независимо от самосъзнанието) живеещ на тази географска ширина! Запомнете, бкп никога няма да позволи да бъде разкрита истината за ограбването и убийствата на изстрадалия народ.ТОВА Е АБСОЛЮТНАТА ИСТИНА.Бих добавил че ГЕРБ и другите политгрупировки, са мутрите на БКП които тя изтърва от контрол и резултатът е

166

СърФист

преди 11 години

В събота, личната астроложка на Бойчето и Цвъцко им предсказала "ПЪТ" - малко в следствения, после в съдебната палата и на края по пътя на логиката къдееее... Където му е мястото - при "Тигрите на Централния" затвор!!!

165

Анонимен

преди 11 години

И понеже Бг-СЪД.СИСТЕМА Е СПАЛА --24г., ТО ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ ,НЕ СЕ ПОДСЛУШВАЛИ ,А НАПРАВО СА СИ ----СЛУШАЛИ ,НЕ Е ИМАЛО КОНТРОЛ ЗА ЗАКОННОСТТА НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ !НЕ САМО ЦЕЦО ,А ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕГО СА ИЗВЪРШВАЛИ ---ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

164

Анонимен

преди 11 години

За предпоставката разбрахме, но какво по дяволите е "обосновано предположение"? Двете не са ли синоними?

163

Анонимен

преди 11 години

Насирането е голямо ,...НО ТОВА Е ИЗВЪРШВАНО, ОТ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ ПАРТИИ ...,ЗА 24г.ТЕ НА МОГАТ ДА РАЗЛИЧАВАТ ,....КОЕ Е ЗАКОННО ,И КОЕ НЕ Е ---ЗАКОННО !ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА ПРЕХОДА