371

Анонимен

преди 11 години

До преди 4 години ,..''ВЪОБЩЕ '' не е имало ПОДСЛУШВАНЕ ,...НАПРАВО----СЛУШАНЕ !

370

89

преди 11 години

Ако БСП СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ,КАКВИ ЛИ НЕЩА ЩЕ ИЗКАРАТ ОЩЕ?!МАЙ ЗАТОВА ГЕРБАДЖИИТЕ НЕ СА НА СЕБЕ СИ ОТ СТРАХ!

369

Стършел

преди 11 години

Единственото, което очаквам сега е до изборите да ни занимават само с това. Държавата е затънала отвсякъде: корупция, монополи, картели, мутри, контрабанда, сива икономика, безработица според мен не по-малко от 30 % и какво ли още не. Беднотията и мизерията е повсеместна. Партиите не искат да се промени икономическото и политическо статукво и ни занимават в предизборна ситуация със всичко друго но не и да предложат адекватни мерки за излизане от кризата. ЗАЩО ЛИ? Защото не знаят как и не искат

368

Анонимен

преди 11 години

Мутрала мутрала мутрала лайка мутрала мутрала мутралалайкаМутралалайка мутралалайка ....

367

Анонимен

преди 11 години

Не обиждайте Цецо на Шест апартамента, много се засяга!Човека заграби фабрики, хотели, почивни станции, а вие го унижавате с някакви квартирки!

366

Анонимен

преди 11 години

Цецко вече взе да увърта, явно доброволно няма да си тръгне! Дали ако взема една сопа и го по ***, ще разбере намека?

365

Слухи

преди 11 години

- Ние ще ви чуем ! Гарантирано от ГЕРБ .

364

tnt

преди 11 години

Очаквайте по медиите"Империята отвръща на удара".Сценарист-Цоко,режисьор -Боко.Не пропускайте примиерата-як екшън,страховити сцени!!!Станишев организира атентат срещу Вожда,пенсионери,след като са изяли резерва на държавата,атакуват централата на ГЕРБ,червени бабички,преминали през специално обучение в Русия и Северна Корея,с ужасяващ садизъм късат плакати на ГЕРБ!Босия,заедно с пияни агитки бомбандира с домати парламента и го срива до основи!Студенти замерят с развалени яйца и предизвикват

363

Чети бе, то сляпото

преди 11 години

До iskame ZARSTVO BGИскай си колкото си искаш! Защо пишеш на маймуница? Простото си е просто - Полша е била РЕПУБЛИКА - Rzeczpospolita Polska към това време, за което говориш. Ама откъде да знаеш, чело ли си нещо?

362

Do 414

преди 11 години

До АнонименХаха, работя в мобилен оператор.Това с "някакво припукване" и т.н. преди обаждане...можеш да го забравиш :)Не се правете на разбирачи...ако някой те подслушва...няма да чуваш никакво пукане, припукване, примляскване и покашляне :)

361

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДО 372. УЛИСАЛИ СТЕ СЕ . И ТОВА ДОБРЕ , НО НЕ ГО ПРАВЕТЕ ТАКА , ЧЕ ДА ГО ОТНЕСЕТЕ КАТО БРЪМБАР . МНОГО ВИ СТАНА УЛИСИЯТА. ЗАЩО НЕ СЕ УЛИСАХТЕ И ДА УВЕЛИЧИТЕ ПЕНСИЙТЕ НА ХОРАТА И МАЙЧИНСТВОТО НА МЛАДИТЕ МАЙКИ АМИ ГИ КАРАТЕ ДА БЯГАТ ОТ СТРАНАТА НА СТАРИ ГОДИНИ И ДА НЕ РАЖДАТ., ДА ИЗПИТВАТ УНИЖЕНИЕ И ОМРАЗА , КОЯТО ВИЕ НАСАЖДАТЕ .?!

360

за подслушване

преди 11 години

Цецо: Продавам спешно крайслер. Става и за подслушване. Може и замяна срещу апартамент.

359

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е в подслушването, а в липсата на положителен ефект за обикновените хора по улицата. Някой пита ли всеки от нас как точно си практикува занаята, ама данъците веднага ги прибират. Като няма масиран краен резултат, какво повече да ги слушаме.

358

Спонги

преди 11 години

По паметливите (изключвам пъпчивите калинки) няма как да не се сетят за изказването на селянинът от Хераково. Питат го дали си подслушва министрите, а той казва как няма да ги подслушвам. Всичко трябва да се знае. Тогава Трайков каза, че нямало какво да крие и не се обиждал, че го подслушват. Хайде калинки, почвайте да отричате обективните факти. Всъщност не схващам как може да има нормален човек, който да харесва болшевиките от ГЕРБ.

357

ГЕРБЕРИНЧО

преди 11 години

НЕ МРЪНКАЙТЕ ЗА ПОДСЛУШВАНИЯТА! И МИНИСТРИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И БОРИСОВ ИМАТ СРС-ТА ! ЗНАЧИ БОРИСОВ МОЖЕ ДА ПОДСЛУШВАМЕ ВАС НЕ МОЖЕ? ЕЙ, НАГЛИ КУЧЕТА ! ЩЕ ПОДСЛУШВАМЕ МАТЕРИАЛА РАЗБИРА СЕ, КАКВО ИСКАТЕ?!

356

Анонимен

преди 11 години

Като ученици имахме съученик чиято майка беше обикновена телефонистка в БТК и знаеше всички клюки в града сами се сетете от къде!? А тези ли няма да подслушват?

355

Анонимен

преди 11 години

Едно е сигурно. Народа живее в стрес. МВР допринасят още повече с тези дискусии за обезверяването на нацията. Оттам нататък, Господ да въздаде.

354

до 406

преди 11 години

Ооооо ти да видиш!? Сигурно Крайслер са произвели прототип една единствена бройка от този модел и цвят!? Да ти е идвало случайно на ум, че в БГ може да има повече от един такъв автомобил от този модел или цвят!? А за подслушването резултатите бяха очаквани и само можем да си представим какъв е бил обема, че да не могат да го скрият :-о

353

Анонимен

преди 11 години

Гн Цацаров признай си колко риба ти беше предоставена от Доспат от язовира,от Румен Сариев бащата на Еди Сариев които е прокорор в гр Девин.

352

ГЕРБЕРИНЧО

преди 11 години

И ОЩЕ НЕЩО: КАКТО КАЗА ДРУГАРЯ БОРИСОВ "ЖИВКОВ Е КОЛОС В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ" ВИЕ КАКВО МИСЛИТЕ ЧЕ НЯМА ДА ПОДСЛУШВАМЕ ЛИ?! НОРМАЛНО, НИЕ СМЕ ЕДНА ИСТИНСКА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА И СЕ УЧИМ И ОТ БАЙ ТОШО И ОТ БАРАК ОБАМА НАШИЯ НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ. ТОЙ НИ Е ПРИЯТЕЛ, А НЕ РАБОТОДАТЕЛ. ДА ЖИВЕЕ ГЕРБ, ДА ЖИВЕЕ ОБАМА, ДА ЖИВЕЕ БОРИСОВ. ИМАМЕ ВОЛЯ!