407

Анонимен

преди 11 години

Другарката ПръмовоКунева се финансира от Ал.Петров и останалите гангстери,а обижда на мутри! Кунке ,а кой наднича зад рамото ти? Ааааааа, гоце е и БСП /ДС Бравооооо,червен *** и дърта ***!

406

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС КУНЕВА(ЦК на БКП)ДС,КГБ

405

мария михайлова

преди 11 години

Пръмова не е никакъв лидер, това се видя щом не може да си подбира какво хора да допуска в партията. Нека сега си приеме провала и се оттегли от политиката.

404

Branimir

преди 11 години

Кунева се оказа много коварна и подла. Не милее за гражданите на България а само търси как да сключи изгодна за нея си сделка

403

Velizara

преди 11 години

Помните ли Кунева какво говореше когато бе евродепутат - не че е българка а че само била родена в България.

402

deneris

преди 11 години

Кунева е вече бита карта. Дотук беше с нейната кариера, доказа се че е става за политически лидер. Ако по-рано го беше осъзнала нямаше да се изложи толкова тежко.

401

lord glenn

преди 11 години

Кунева май вече съвсем се отчая. Не очаквах да падне толкова ниско че да обвинява как в ГЕРБ имало мутри и монополи. А нима зад нея да не стоят именно мутри крупни бизнесмени.

400

Краси Рядков

преди 11 години

Г-жа Кунева за малко беше спечелила симпатиите ми НО СЕГА вече тотално ги загуби- излага се, държи се като жълта журналистка клюкарка, просто съм потресен !

399

Анонимен

преди 11 години

Искам Пръмова да ми осигури следното:1. Евтин ток от затворените блокове на АЕЦ2. Евтина дървесина от Габон3. Безлихвени кредити от ПарибаСамо тогава ще гласувам за нея.

398

Коко

преди 11 години

Характеристиката на Кунева за ГЕРБ е безпощадна и точна!

397

Илияна

преди 11 години

Цялата кариера на Кунева-Пръмова е бурен кючек под диригентството на БКП и ДС. Идентичността, която краде на десен политик-либералист е просто смешна и унизителна за всичкi хора с такива разбирания и виждане. Обида е! Зад големите моралнi бълвочи, бликащи всеки ден на талази от платените медии на нейните съмишленици, стоят само лъжи, манипулация на общественото мнение и личен интерес от това, какво ще се случи на изборите. Меглена Кунева-Пръмова не се бори за кауза, тя е поредния политик с фалши

396

Kosta

преди 11 години

Не ме интересува мнението на Кунева дори и за времето! Нейната персона е толкова безинтересна, колкото ми е скучна една неделя. Не искам да я определям като никаква - защото за мен тя е никаква. Кой стои зад гърба си е нейна работа, въпроса е на мен да не пречи и на заблуденото общество с песевдо-моралистичните си идеи, изкази и позиции. Фалшивото лъха от нея, като миризма на магазин за китайски стоки!

395

hala_mala

преди 11 години

Чрез структурите на царистите в страната Кунева се е сдобила с подписите за регистрация за участие в президентските избори. Меглена Кунева събра 26 хиляди подписа, като 25 хиляди от тях бяха осигурени от НДСВ. Какво по-нагло от това? Това значи, че тя няма СОБСТВЕН електорат, а разчита само на бившия от НДСВ.

394

Rangel_55

преди 11 години

Цялата кариера на Кунева-Пръмова е бурен кючек под диригентството на БКП и ДС.

393

dobro_dete

преди 11 години

Кунева беше мадам "Yes" при затварянето на блоковете в Козлодуй, а после стана член на борда на директорите на френска банка, лобирала за това. Тя договори заробващи условия в договора за присъединяване към ЕС, тя излъга избирателите си за европарламента, но плещи сладки приказки за гражданите на България. Само че тя утре ще се сговори с когото й е удобно, а "люспите" напуснали партиите си, ще са барабар с нея.

392

Спонги

преди 11 години

"Като си *** и страхлив, ставаш арогантен! "Това казва другарката Пръмова. Калинките обаче се опитват да изместят проблема. Не е чудно, че всичките им постове са арогантни. Известно е, че съм привърженик на ДСБ и не харесвам Кунева. Това не значи,че не приемам констатацията и. Перфектно определение за манталитета на герберите.

391

Dundi

преди 11 години

ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС - КУНЕВА

390

Анонимен

преди 11 години

ПОРЕДНИЯ ПРОЕКТ НА ДС - КУНЕВА(ПРЪМОВА)-СНАХАТА НА ЦК на БКП!

389

крадеца кунева

преди 11 години

крадеца вика дръжта крадеца

388

д

преди 11 години

Мръсни червени недорасли ***, вън от Р България, долна зган крадлива. Не ви ли омръзна да гледате собствените си деца и възрастни родители да ровят по кофите за да оцелеят. *** нагли и безплодни всички на бесилката. Докога ще се надупвате на ДПС, отцеубийци и гробокопачи на Р. България. По голяма клоака от вашата столетница БСП респективно ДПС няма. Трябва да си мазохист за да подкрепяш една илюзия разбила живота на милиони хора и просперитета на една цяла държава с вековна история. Партия от смешници и палячовци, с водачи *** и ***.