108

НЕМО

преди 11 години

Спрете им помощите за храна и да видим колко ще остане на влас около 55% от храната в северна кореа е от външни помощи.

107

z

преди 11 години

на това прасенце на бузките, кви шамари може да се лепят

106

анализатор

преди 11 години

Където има комунисти,има глад и мизерия.В северна Корея хората гладуват,в България също,защото още не можем да се отървем от комунистите,които завладяха икономическата власт.В България все още няма демокрация,защото гласът на народа е "заглушен"а полуграмотните лесно се маниполират чрез политиците ,съдебната система и медиите.Следващото правителство,както и да се нарича пак ще е производна на БКП,Темида пак ще е строга за кокошкарите и хваната за палците когато трябва да съди крадци на милиони..

105

Анонимен

преди 11 години

освен правото ни на глас,което вече и то е спорно с какво сме по добре от севернокорейския народ! Даже ние сме по-зле защото осъзнаваме на какъв сме хал но робски си кротуваме! Те поне са с промити мозъци!

104

Анонимен

преди 11 години

Това е изкуствено напражаение. В интарес на на С К, и в интарес на останалия свят, да отнема вниманието на народите от икономическите проблеми.

103

Анонимен

преди 11 години

"Ким Чен Ун - баща и вожд на нацията или ОБИКНОВЕНА ЧЕРВЕНА *** С ЖЪЛТА КОЖА"Има и по-зле, има нации съставени от затлъстели негро-латино *** а техния баща вожд и водач е черна ***.

102

до 115

преди 11 години

Хубава реклама ама Борисов ли бре ?Че икономическия беше Американски гражданин до няма и месец как така ти не виждаш конците ?

101

8888*

преди 11 години

За какво ме занимавате с новини за Северна Корея?Там се знае ,че нито една велика сила няма интерес от обединението им.Дайте няква новина за открити работни места в наща държава или къде ще изкупуват наша стока.Ще отнемат ли лицензи на ЕРП-та.Какви са тия пропоганди с Корейците от няколко дни насам...

100

СВЕТА

преди 11 години

В Света останаха само трима Лидери - Путин , Меркел и Ким Чен Ун. (Борисов е в Оставка ).И в тези Държави Хората живеят в Равноправие и Хармония .Тачър , Рейгън , Саркози , Горбачов , Кастро , Брежнев , Франсоа Митеран , Уго Чавес , Моамар Кадафи , и още хора били или са живи , бранеха демокрацията от Мафията .Сега от тук пишещите веднага кажат кой е наследник на тези Хора , освен Обама (бърка се с Осама), ще го почерпа .

99

от 104

преди 11 години

Аз им викам тримата *** с многото мераци!Атакист,Герберас и Социалист.

98

гейдар

преди 11 години

Тоя Ким Чен Ун има уникална тиква. Гледаш я - куб. Тамън да седна да меря, па се оказала бузест eлипсоид, бе!Иначе не бих му го турил, и пари да ми дават.

97

Анонимен

преди 11 години

Вечен живот за другаря Ким Чен Ун да води Северна Корея към светлото бъдеще!!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Стои Обама и се чуди ,аз наемниците ги пратих в Сирия ,а те се бавят и ЕС не помагат ,а Бен(дж)ямин ме натиска за Иран ,да си чистят сметките.Уго го изцелихме с уранче ,но пък и на арабите не съм плащал за Либия и Египет.А тея Северо каде беше и укики-изтипосването ,ах аха какво да правя.Отива на посещение Родман в СК и го питали с Вазелин или без Вазелин...Скоро с Васелин и за Обама-мама.

95

Анонимен

преди 11 години

Нямаанглосаксонска пропаганда , има русофилска пропаганда(от която вие пратените постери сте част) ! Това , че няколко продажни и безродни *** от ''елитът ни''(чужда, руска агентура) , са се продали на руските си господари - империалисти, не означава , че българският е искал това или е вярва в това !

94

Анонимен

преди 11 години

Само преди месец българина си изрита властта от немотия ,а днес се говори колко гладни били севернокорейците.За парички половината пишете от простотия нагоре ,е това е размера на мизерията!

93

Анонимен

преди 11 години

Айде всеки с лудоста си!Половината го удрят на гол и заядлив национализъм!Другите на ретроносталгичен период !А третите са най-зле те си обожават тираните -вид мазохистична психоза!

92

Съвременник

преди 11 години

Драго ми става като си спомня как корейците бахтаха АМЕРИКАНСКИТЕ ДЖОНЕТА като магарета на чужда кладня, в миналата вэйна,та този бой ще го помнят до десето коляно и още реват на умряло, Колкото за жизнения стандарт, Северна Корея сега мери ръст с Япония и Франция, Стига нашите журналийски са ни лъгали, влезте в интернет и с очите си вижте какво значи социализъм и социалистически хора, не дрипльовци като вас,

91

Анонимен

преди 11 години

98ми лъжеш като... комунистТам си постоянно с охрана от водачи, които ти позволяват да говориш само с избрани хора.Водят те само по избрани местенца и те следят да не снимаш каквото не трябва. После на границата войниците ти минават през снимките да не би да си снимал някъде мизерията, която там е навсякъде, освен в кварталчетата на комунистките мекеренца.

90

до 92

преди 11 години

Ми не се познахме, платено чичелЩо не идеш да продаваш комунизъм с измислени апокалиптични глупости някъде другаде???*** си погледни портфейла - тия пари за агитиране са крадени от нас

89

до 94

преди 11 години

НЕ драги СК не е ,а една друга С !