820

Борисов

преди 11 години

Не се притеснявайте мои симпатизанти....защитавайте ми насрания ***, с цената на всичко. Аз ще гледам отстрани шоу програмата. Всякакви средства са позволени, защото цената е да се докопам отново до властта, моя учетел Бай Тошо, толкова много е направил, че не сварих да окрада всичко за 1 мандат

819

до Анонимен от Поля

преди 11 години

До ПоляЯвно си от тези който IQ им е под 20 затова гласувай за Буда и герб . А всички останали ще гласуваме за други партии.И за кои други партии бре, оптимист? За донор на БСП или донов на ГЕРБ, то други партии нема:-)))

818

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за герб само тогава когато видя Цветанов , Борисов , Фидосова, Цацаров и сие в затвора за това което направиха и това което казаха и цялата страна ги видя и чу , а сега се правят на ощипани кокони.

817

До Поля

преди 11 години

Явно си от тези който IQ им е под 20 затова гласувай за Буда и герб . А всички останали ще гласуваме за други партии.

816

Анонимен

преди 11 години

Престанете да го давате този нагъл тип. Нито е на власт нито е интересен а най малкото умен. Тотално се оплескаха и си мислят ,че ние пасем трева и пак ще ги изберем . Може но няма да е този живот а някой друг.

815

поля

преди 11 години

Разбира се, че няма място за илюзии. И ще гласувам за герб, въпреки всички самозапалени, въпреки всички купени протести и филчмета за манипулиране на гласове. Драги ми червени, манипулациите на изборите са измислени от Вас. И трябва Герб да са страшни загубеняци да играят честно с юрдите чеврени бандити. Това означава доброволно да им дадат властта. А това не бива да се допуска! Само ГЕРБ!

814

Анонимен

преди 11 години

i dokoga taka?

813

Анонимен

преди 11 години

БОРИСОВ:"ШОК И УЖАС"--ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!

812

Анонимен

преди 11 години

НЕ ИЗПИТВАМ ИЛЮЗИИ ОТНОСНО БОРИСОВ,А СТРАХ!

811

Анонимен

преди 11 години

ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО ИМАШЕ НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА !!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ !!!

810

петър

преди 11 години

Значи: Нищо не ви обещавам , но ме изберете.Няма ръст в икономиката , няма и да има ръст на доходите.Кой ли му е дал съвет да говори тези неща? С тях той се дискредитира от мластта.Станишевата партия пък обещава ръст от 40% на доходите , но никой не им вярваи правилно.Тогава за които и да гласуваш все ще сбъркаш.Терминал 2 май е единственното спасение , за тези които имат възможност.Останалото е мрак , глад , мизерия и още нещо.

809

Анонимен

преди 11 години

"Дума,дупка не прави" и "то Обещанието,не е като даването"

808

Анонимен

преди 11 години

Предвкусвайки какво ще им се случи на 12.05 - Герб влагатцелия огромен финансов ресурс, който е събран от продънените джобовена всички българи, за да направят последен опит за манипулация. Но веченяма кого да излъжат. Късно е либе за китка!

807

майка и баба

преди 11 години

Е, няма да гласувам за този. Как не го е срам! Лъжец! Каво направи 4 години? Какво очаквате да направи?

806

Кумчо Вълчо

преди 11 години

А-у-ъ,много Червени шапчици правят отчаяни опити да списват нещо тука брей.Скоро май, не са ви инструктирали какво да пишете.Променете малко стилистиката много се повтаряте.Харизмата е качество,с което идваш на тоя свят, тя не ти се дава от партията.Преди да се изявявате като текстописци ,ще трябва да почетете малко повече,нали?

805

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 11 години

До Анонимен 922Сбогом кандидат ****ерасти...в Затвора със сигурност ще станете такива.

804

хадес

преди 11 години

Въпрос на няколко месеца време, за да серазкрие пред очите на целия български народ измамата, наречена ГЕРБ.Тази измама ще лъсне в целия си блясък. И много хора щеоблекат раираните пижами

803

Анонимен

преди 11 години

ЗНАЧИ ДО СЕГА Е УПРАВЛЯВАЛ С ИЛЮЗИИ И НА АНГРО - ЧЕТИРИ ГОДИНИ СЕ УЧЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА А СЕГА ИСКА ДА БЪДЕ ПОЖИЗНЕН ГЛАВАТАР НА БАНДА КАЛИНКИ И МИШОЦИ

802

Мишкари

преди 11 години

Червените *** пак са се събудили и здраво лаят

801

66

преди 11 години

НОВИНА.....ТОЗИ ПАК ИСКА ВЛАСТТА. ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯ САМОЛЕ ЧАКА ТИГРИТЕ ОТ БИСТРЕЦ ДА ГИ ПОВОЗИ ДО МОРЕТО ЗА ФИТНЕС ЗАГРЯВКА НА ВОЖДА