150

Анонимен

преди 11 години

Герб са единствената алтернатива на червените и тяхните разновидности.

149

Анонимен

преди 11 години

Тези ни отърваха от комунистите и моя глас ще бъде винаги за тях.

148

дядо

преди 11 години

да се оставиш да те управляват *** като гербавите значи да си с мозъчна недостатъчноствижте всички разрушители на собствените си държави къде сагорби в америка - чете лекциист ганев в америка - чете лекциифори светулката - епископ - в америкапетър стоянов- и той чете лекции в америкаи дянков ще отиде там абе стотици саи всичките четат лекции на следвашите национални предателинационализма не е мръдна дума но е адски неудобен на американцитеи те ще ни разлагат докато изтечем в канала

147

Анонимен

преди 11 години

На втората седмица всички организатори бяха закупени.

146

Бойко Станишев

преди 11 години

АНТИКОСТОВИСТИТЕ съсипаха държавата.При Костов беше по-добре.Факт.

145

Луцифер

преди 11 години

От царистите се отървахме лесно,но тия с милиционерскте си номера ще ни тормоят още дълго,ако дремем.

144

Кашчей Безсмертний

преди 11 години

До наблюдател 190"В деня на обучението по изборни манипулации Емил Димитров все още е член на ГЕРБ. Ден по-късно той е отлъчен от партията, защото като депутат, е действал в конфликт на интереси."=====================И малките деца знаят да четат, нагло герберастче , тъпо, нагло, безочливо и просто.

143

Анонимен

преди 11 години

Всеки от нас ще има ресурс, с който да черпи гласоподавателите, ще разполага и с достатъчно гориво да обикаля района, за да може да подсигури повече гласове--------------------------------Ето това е. РЕСУРС ще има. Гарантирано от ГЕРБ! :)))))

142

Shark

преди 11 години

Сега вече ясно ли ви е как ГЕРБ спечелиха президентските и местните избори!!! А на 194 искам да обясня, че снощи дадоха по новините на НОВА как са ги изловили със скирта камера, пуснаха и записа от камерата.

141

Анонимен

преди 11 години

Цветанов сочеше БСП като поръчител на ултрасите, а какво излезе сега - Дучето там и ГЕРБ ги консултира. :)

140

66

преди 11 години

ГЕБ ,миналата година даде най-много разрешителни за фотоволтачни инсталации.От там дойде скъпия ток и проблемите до ограничаваме най-евтиния ток от атомната електроцентрала.НЯМА ЛИ ДА ПУБЛИКУВАТ КОИ СА БЛАГОПОМАЗАНИТЕ ОТ ВЛАСТА... те ли ще купуват изборите

139

Къртица

преди 11 години

А вие да не очаквате,че по честен начин ГЕРБ ще спечели изборите. Лъгали са, лъжат ни и сега и ще продължават да лъжат. Чест и ГЕРБ са несъвместими. Погледнете им мутрите шефове.

138

Анонимен

преди 11 години

Ми то си пише, 194-ти. Няма човек, който да не може да закара 10 човека да гласуват - ДАЛИ ЩЕ ГИ ЧЕРПИ, ДАЛИ ЩЕ ГИ ПОИ, ДАЛИ ДРУГИ РАБОТИ! Освен това присъствието на Дучето показва кой всъщност е пратил футболните агитки с качулките да компрометират протеста.

137

Анонимен

преди 11 години

Не може 100%да им се вярва на журналистите тоест на статията ,те са готови за пари да продадат душите си

136

ъъъъъъ

преди 11 години

Айде Боко обясни това...!?!?!?

135

Анонимен

преди 11 години

Все пак аз не разбрах за какви изборни манипулации става дума тук.Говори се за обикновенна предизборна подготовка,която прави всяка политическа формация.

134

наблюдател

преди 11 години

Поредната партенка на БСП,вече и малките деца знаят че ГЕРБ не ще и да чуе за Емилчо,защо той тогава да участва в кампанията им,то си личи 09 100км. че е бивша номенклатура на БКП...яко меркантилен тип,же се погнусвам само като му видя тъпата фисиономия,*** си е Емо ! Столентицата няма как да не се възползва от него,а и той от нея ;)

133

Анонимен

преди 11 години

Ако се вкара камера в семинар на БСП нещата ще са много по-зле но там те се охраняват от ДС.

132

У

преди 11 години

МАЛКО МУ Е

131

Ясновидката Николета

преди 11 години

Ясновидката Николета:Ахмед Доган е поръчал турска магия за Бойко Борисов, разкри ясновидката Николета Йорданова. Това била причината бившият премиер да постъпва два пъти в болница. Магията се прави от поне петима ходжи, които са наети от създателя на ДПС Ахмед Доган.