148

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е ПЛАН ЦЕЛЯЩ,ГЛОБАЛНОТО ОГРАБВАНЕ НА ЧАСТНИТЕ ИМОТИ,НА МНОГО ОБИКНОВЕНИ ХОРА.ЩЕ ОСТАНЕТЕ НА УЛИЦАТА.СЪБУДЕТЕ СЕ И ПРОТЕСТИРАЙТЕ ПОСТОЯННО!

147

boza

преди 11 години

Sanirane v Bulgaria ste stane ,ama drug put , tova koeto sega se gotvi e porednijat trik kak da oshushkame ,pri tova zakonno i malkoto ostanali pari u horata .

146

Анонимен

преди 11 години

Не са свалили 25 % фирмите на Плевнята - напротив - прибират още 25 %. Последните 25 %, които ще са на кредит, са за нас, балъците.

145

Анонимен

преди 11 години

Бе нали санираха държавните сгради - ЕДНО ГОЛЯМО СКЪПОСТРУВАЩО НИЩО. Облепиха всеки свободен квадратен метър отвън, отвътре, отгоре, отдолу с гипскартон - квадратни метри да има. Течовете сега вървят зад гипскартона - за момента само мирише на мухъл, до година-две всичко ще падне и пак ще има терен за саниране.

144

аС

преди 11 години

Ортак с държавата не ставам ! Нито пък заем да тегля !

143

Анонимен

преди 11 години

Сега ще се дадат едни пари- ще се направи някакво саниране, след време ще се иска да се санира пак- като почне да пада старото и ще кажат че е опасно за преминаващите долу (което си е така) и ще има отчуждаване на собственост на който не може да си позволи ремонт- с големия сатър, този път няма 50-60-75% кредит от държавата, няма Джаро няма Маро. Всичко е измислено и премислено, вие да не мислите, че ей така- отгоре идва???

142

Анонимен

преди 11 години

Аз какво съм виновен че някой произвежда дограма и стероипор и си търси пазар в БГ

141

Няма балъци

преди 11 години

Я, фирмите на Плевнелиев свалили още 25%. Ще отказваме докато не останат 10% за доплащане.

140

Анонимен

преди 11 години

Когато мъж дава пари на непозната млада жена е добре когато ги приеме!-ще има изклатенени калинки!

139

Анонимен

преди 11 години

Колкото и да е добре една сграда, то все някога тя се руши и пада. Не е решението ЗАДЪЛЖИТЕЛНО САНИРАНЕ, А ДОСТОЙНИ ДОХОДИ ЗА ДА МОЖЕ ЖИЛИЩАТА ДА СА НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ЗА ВСИЧКИСОЦИАЛНА СПРАВЕДЛИВОСТ

138

Анонимен

преди 11 години

Тепърва ще се вади информация колко е вредна изолацията и климатиците.Как това влияе на здравето на човека и колко е отровно при пожар.Предизвиква ли ракови образования?Защо хората живеят по късо в панелки?

137

dimo.ivanov.161

преди 11 години

Това е измама не санирайте нищо ограбване е това измама овце ли сте .

136

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера някои хора, поемат им 75% от разходите за саниране и пак недоволни. Ми платете си ги само на 100% бе *** такива. Като нямате пари да санирате сами кочините си, ги продаите и ходете на квартира. Всеки има права, но и ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

135

Анонимен

преди 11 години

Ето как Банката ще ви вземе жилищата !

134

Анонимен

преди 11 години

Изискванията за саниране са големи в ЕС ! Примерно 15см дебелина на изолацията минимум иначе не минава замерва се с уреди навсякъде.Дограма минимум 5камерна стъклопакети и тръби...Като минат в БГ с уредите ще се окаже че няма и един апартамент по стандарт!

133

загрижен

преди 11 години

Това е план за да ни отнемат жилищата. Евр(ей)ския съюз и Западен Израел отдавна мърморят, че имаме голям процент собствени жилища

132

анонимен

преди 11 години

никои не казва за конденза след санирането и за събарянето след 5 години на панелните гета

131

към "Пастирката

преди 11 години

В нашия вход никой не иска да стане домоуправител. Страх ни е че ще трябва да носим отговорност за санирането и за банковия заем. Самоче от общината назначиха насила един от нас. Кмета е от Герб. Целия вход ще гласуваме за Атака!

130

Анонимен

преди 11 години

Санирайте, но почвайте отсега да събирате пари за следващото саниране- след 20-30 години, защото то не е вечно. 10 000 сега и 20 000 през следващите 30 години (инфлация) = по 100лв на месец директен разход за саниране и поддръжка на санираното. Сметката излиза в полза на саниращите ПРЕДПРИЕМАЧИ

129

Анонимен

преди 11 години

Тука е пълно с червени калинки и дупедавци!