355

Анонимен

преди 11 години

Оу Хампи, ;)ама той е неповторимо умен да прибавя

354

до с.

преди 11 години

Защо всеки не се докопа до такова постче? Защо всеки химик не става банкер и всеки пожарникар премиер, а всички филкултурници не са министри? То и затова се искат някакви качества сигурно. Може да имаш 10 докторантури в 1 сфера и пак да не можеш да да си вършиш работата. Акълът не се налива, или го имаш, или го нямаш. Не му знам на Хампи биографията, нито ми дреме за заплатата му, но факт е, че е успял. Ако е толкова лесно нека всеки последва примера му.

353

Анонимен

преди 11 години

Ще бъдат заплатите им и по-многоцифрени, като продължаваме да търпим грабежите им.Само този месец Първа инвестиционна банка вдигна комисионните си и таксите си с 20%.

352

жена

преди 11 години

Говорим за мярката. До къде може да се стигне със самохвалство и кое обществото приема за нормално. И изобщо мисля, че отделихме прекалено голямо внимание на този наглец!

351

Анонимен

преди 11 години

Ей тоя е един от най-големите *** в държавата. Неговата запалта си била негова работа. Е колко е ? 99999? колко средни запалти са това? За да не покажат колко забогатяват ето тези работодатели напуснаха тристранката. Да я напускат и да не с връщат повече. Работодатели - гадове. Няма солидарност. Ей за такива сум да ги отвличат и да им вземат всичко .........

350

Анонимен

преди 11 години

До 379, QVNO, CHE TI SI S MUTRENSKI APETIT ZA DA IDEALIZIRASH EDIN NAGAL ***.

349

с.до 407

преди 11 години

Изказвания от типа имам не 6,а 5 цифрена заплата са си чисто парадиране!Също така бих отбелязал появявания на въпросната личност в разни телевизионни предавания,където се готвеха едни интересни нещица на стойност средногодишен доход на средностатистически човечец!Нямам какво да добавя!

348

с.до 406

преди 11 години

За какъв комплекс за малоценност става въпрос!?Хампарцумян беше шеф на Агенцията по Приватизация по времето на Костов и чрез игрички и далавери там си уреди това сладко постче с заплата,която няма нищо общо с реалностите в България!Ако според теб такъв човек е критерий за каквото и да било значи си ***!И нека леко да те светна,че той дори няма образование в сферата на финансите и ако не бяха някои тайни договорки никога нямаше да е на тази позиция най-малкото поради неподходяща квалификация!

347

Анонимен

преди 11 години

Не случайно първи тези въведоха близо 1лв за теглене от банкомат. 3 млн пенсионери всеки задължително си взима пенсиите в карта, така държавата осигурява на пребогатите банки поне 3 млн! Абсолютно безобразие!

346

Методи

преди 11 години

По времето на Костов господина беше шеф на агенцията за приватизация. Продаде Булбанк на италианската Уни Кредити след това стана директор на тази банка. Колко прозрабно и в същото време и нагло !?! Надали има такъв случай в световната практика. Представети си колко е загубила държавата от тази сделка, а сега господинчото казва, че изкарва доходите си честно, но честно ли беше назначаването му за директор. И никой досега и не отвори дума за тази класическа за господин Костов сделка.

345

Анонимен

преди 11 години

До с.че дори не си траят и парадират с заплати! Че в случая тоя не иска да си е каже?! Как така парадира?

344

преброяване

преди 11 години

Който има комплекси за малоценност да цъкне -Който често завижда на по - успелите да цъкне пак -Който живее, за да е зле Вуте, също да се отбележи с -

343

с.

преди 11 години

Нагло арогантно коп*ле!Има една народна мъдрост,че въшката като се напие до пръсване с кръв и изпълзява на челото за да я видят всички!Точно такъв е и случаят тук!Купиха си поръчково законодателство за да си правят каквото поискат!Банките имат правото да определят лихвите възоснова на тяхна си вътрешна методика!Изтегли някой човечец кредит и го съсипят после с лихви!И са толкова нагли,че дори не си траят и парадират с заплати!

342

Анонимен

преди 11 години

До женаМного ясно, че банките ще искат те да спечелят максимално от дейността си. Никой обаче не те кара с нож в гърба да теглиш кредит. А що се отнася до Черешката на тортата, вярвам, че и ти да имаше толкова кинти и ти нямаше да караш на хляб и сол. Защо тая злоба?

341

АНГЕЛ

преди 11 години

ДО 394 ТИ СИ КОМПЛЕКСАР,А КАКВО ВЪРТИШ СИ Е ТВОЯ РАБОТА.

340

работник

преди 11 години

Не може никои гражданин на нашата "майка България" да се държи по този нагъл начин когато повечето от хората живеят под прага на мизерията. Та ако ще заплата да му е 7 цифрена сума този човек е *** които се държи като лорд в средновековието.........

339

жена

преди 11 години

Знаете ли, лихвените проценти в България са 2-3 пъти по-високи от Западна Европа. Това е грабежът, а не че си решил да теглиш кредит. Да, трябва да го връщаш, но на мене 2 пъти ми вдигаха лихвата и когато се ядосах и го върнах /въпреки че имах още 10 години за изплащане/, ме разиграваха 6 месеца, докато ми вдигнат ипотеката. Това е прехвалената Булбанк. С дребен шрифт в договора си слагат разни условия в тяхна полза, такса годишно управление на сметката, ежемесечна такса и куп др.

338

черешката

преди 11 години

До женаИма си кулинарни предавания, където се показват само рецепти. Черешката е развлекателно, където виждаме кой как се справя в кухнята, а е и състезателно. А ти под вола търсиш теле.

337

аааа

преди 11 години

Този Левон продаде българската банка на УниКредит с договорката да е пожизнен изпълнителен директор с такава заплата!

336

прокурор

преди 11 години

Абе твоето е работа за прокуратурата, ама няма да стане - щото и там снасяш 5-6 цифрени сумички.