120

до TURK

преди 11 години

Очевидно не си разбрал че момчето е много по-читаво и по-достойно от цялата *** в парламента.Би бил полезен за всички.Или пък точно това те безпокои, та го поливаш с кал...

119

до "офца"

преди 11 години

Защо не си ходиш в стадото, там да блееш...там ще ти е по-добре, не се мотай между хората.

118

TURK

преди 11 години

Наемната кукла октайчо трябваше да бъде застрелян. Не е право, а задължение на служителите в такъв момент да стрелят! Те не са врачки за да знаят какъв е пистолетът! На практика за тях това е нападение с огнестрелно оръжие.

117

TURK

преди 11 години

От *** депутат става ли :):):)

116

Анонимен

преди 11 години

Успех на момчето и да се пази от терористите на дпс и атака.

115

Ха ха хаааа

преди 11 години

Единствения смел Българин който се изправи срещу Доган а ме като Волен ибрика да му прави теманета. Октай спокойно може да си направи националистическа партия.

114

Снайпер Студио

преди 11 години

Браво! Имунитет за момчето и да му купят по-читав патлак.

113

Анонимен

преди 11 години

това е идиотско безумие!В тази държава останали нещо читаво?В место да го съдят ,той ще влиза в парламента,с което ще потвърдят тезата,че там влизат само пристъпници.

112

чичото

преди 11 години

това момче е много силно,само замахна и доган падна на земятаа ако го беше ударил.....доган щеше да се наака

111

maketo

преди 11 години

за тоя незнам ама защо полицая застрелял крадеца на кабели е в затвора идеми да идем да напием съдийте та беким земат мако да да покислят кат ората

110

Анонимен

преди 11 години

Е то ако тоя влезе в парламента вече хептен ще изгубя вяра в тази държава. В Бу.гас тоя е известен побойник наркоман и крадец. Полицията в Бургас много добре го познава. Многократно е задържан и е лежал в ареста. По интересното е че май е взел много пари за да направи театрото с Доган и сега дребниа гамен който през живота си никога не е .аботил а само е обирал домовете на хората стана някакъв герой че и депутат.

109

Народе????

преди 11 години

Предлагам всички ***, сводници, наркомани, дилъри, автокрадци с минимум десет висящи дела - за депутати. Бе може ли такива простотии? Криминално проявен тип, който едва не подпали етнически конфликт в България, щял да се кандидатира за депутат. Какво искате бе хора? Родопите да станат турска територия?Да се повтори историята с Косово? Сега разбрах защото избягалите от БГ не се връщат. Кой стои зад това лице? Кой??? Промиха ви мозъците в медиите, колко "добър" бил, народа вярва ли, вярва!

108

Анонимен

преди 11 години

Ти сигурно си колкото мен, защото моите набори не знаехме, че Ахмед Доган е съден за измяна и е замесен в терористични атентати през 90те години

107

защо не

преди 11 години

ДПС дори не работи за турски интереси, а ползва турското население за свои интереси. Самата Турция се ръководи не от самите турци и то от векове. А кои са турците, пък си е съвсем отделен въпрос.

106

ЧУДЯ СЕ

преди 11 години

Предлагат за депутат и президент Помака с резания ауспух, дето изби, отвлече и окраде сумата си и хора. Тоя поне ще е честен, сигурен съм, че няма да се подаде на лоши неща. . . Да, изберете го - сигурен съм, че ще работи добре.. .

105

Анонимен

преди 11 години

Що не го предложите за Президент бе *** селски?Следващият кандидат-депутУт очаквам да е Кичатов (за несведущите *** -убиеца на Андрей Луканов).Е*ах ти ИДИОТГСКАТА държавица.

104

Анонимен

преди 11 години

Октай е действал по заповед на някои .Най вероятно на партията на Касим Дал.Имаше такава статия,в която споделя ,че са го карали да върши нещо,което не иска.В него са намирали и наркотици.До там ли опряхме ,за депутати криминално проявени?В България всеки си мисли,че може да стане министър или депутат,за това и нещата не вървят.

103

Анонимен

преди 11 години

атака ще бъде краха на България пак ще дойде Османската империя ще бъде като в Кипър

102

Анонимен

преди 11 години

*** крадат българите стават полицаи защото това е работа за хора които нищо не умеят само турците работят

101

хахо

преди 11 години

Предполагам, че е работил с ГЕРБ. Т.е. ако Доган е кроял опити за убииство на Борисов, сигурно тоя е решил да му докаже, че не е недосегаем. Съдейки по нагласата на народа с/у Доган е логично да се заключи, че ще има хора, които да се застъпят за Октай. Възможно е и да е човек на Доган. Т.е. сега лесно ще стане независим депутат, +1 място за ДПС или пък дори може да постави началото на ново движение ;)Възможности много. Жалко, че не сме проницателни като народ ;)