46

Анонимен

преди 11 години

що сте издокарали баба ми така бе.

45

иднъ жинъ

преди 11 години

Нормална фигура има жената за годините си, банският й е съвсем приличен и съобразен с тялото, къде е тук сензацията не е ясно. *** италиански папараци.

44

анонимен

преди 11 години

добре им прави на гърците!Те са голяма ***!

43

germany

преди 11 години

Frau Merkel !!! The best President ever !!.

42

анонимен

преди 11 години

А дано е така добра да ни извади от Европейския съюз да живнем и ние малко!Че преди без ЕС си бяхме по-добре!

41

ha ha

преди 11 години

Това е жена политик с нормално телосложение за годините си, който , работи и мисли за нацията си, Вие какво очаквате да ви се нагъзи някои модел който по цял ден кисне по СПА центрове и ви се усмихва по телевизията и Ви казва колко сте велики. Сензацията в тази статия е самата статия, следващият път снимайте Фидосова по прашки да се се посмея на коментарите.

40

Анонимен

преди 11 години

тази гнусна баба трябва да бъде съдена от германския народ който впрегна за свои лични ес облаги

39

ПЕШО

преди 11 години

МНОГО СИ Е ХУБАВА ЖЕНИЦАТА ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА ПОМИСЛИ ЗА НАС

38

Анонимен

преди 11 години

И как трябва да се облече жената на плажа? С шлифер или с чедор? *** *** каква новина сътворили.

37

Анонимен

преди 11 години

За първи път от толкова време се радвам на коментарите под статия. Искрено благодаря на всички, които са реагирали здравомислещо и са се изразили разумно и стегнато! Подобри ми се настроението, а вярата ми, че са останали свестни хора порасна. Бъдете здрави!

36

нормално е

преди 11 години

Вижте я добре.Това е политик който мисли за хората си.Ние за сега нямаме такъв за съжаление.Това което е тя нашите всички политици не са.И според мен си е облечена нормално като за човек на почивка пред басейна.

35

Анонимен

преди 11 години

като им спре стотинките Меркел и Италия става на Кипър А тя и без това на там е тръгнала .с над 2 300 000 000 000 външен дълг .А и да не я чакат догодина ,за какво и е да я разнасят по вестниците къде почива и какво прави .

34

121

преди 11 години

Аз даже не виждам нужда да се тунингова... За тези, които не виждат по-далече от силикон, ботокс и липосукция - така изглеждат нормалните хора...

33

Анонимен

преди 11 години

ами на плаж или басейн с какво облекло да е бе ***?Да не би да очаквате да е с ботушки и шал!Има да и дишате прахолята на жената и да драскате глупости, само за да ви четат безумните статии)))Смешници

32

до 35

преди 11 години

тоя 35 требва да е от най-известните социолози в БГ....много ме разсмя....първо казват какво ще стане на изборите в БГ....а после обясняват как е нямало шанс да стане това......Енджи както и викат тук няма да изгуби мой човек....това не е БГ...немците си знаят без да слушат каква е пропагандата...спасители като на нас/вас в БГ им не трябват......и комунисти.....Меркел ще ги убие на изборите

31

от мен

преди 11 години

Еиии , дибили ! Що снимъти жинате бееееее ? Почива си и к,во ?

30

Анонимен

преди 11 години

има толкова кинти,че да се тунингова и да прилича на 20-годишна.защо ли не го прави-ще попита златка или друга подобна ***,която ако беше в германия,нямаше да и се позволи да изпълзи от дупката.

29

top - zizi

преди 11 години

Страхотна жена! И си изглежда супер. Лили Иванова като е слаба, нали и на нея намирате недостатъци. Меркел остарява достойно. За всички негативни коментари по-долу - вече преди мен 34 го е казал - не сте достойни да носите и хавлията и дори!

28

до 33

преди 11 години

На фрау Меркел само можеш да и носиш хавлията, и то в сънищата ти.

27

ареее

преди 11 години

Дърт пачунгер. На всички, дето тук се халосват колко е велика и пр. пожелавам една такава в леглото forever. На третата седмица ще обърнат резбата.