167

Жалко!

преди 11 години

Преди я уважавах! ...

166

до ГЕРБ

преди 11 години

Боце остави спортистите на мира,ако искаш хората да гласуват за теб не ги въвличай в мръсната ви политика.Намери хора учени, образовани с чисто минало ,ако ти трябват просто хора да вдигат ръка и да викат йес Борисов конграчулешанс спукана ви е работата на изборите.Лично аз гарантирам 5 гласа с/у Герб ,ако вкарат борци,бокс,щанги,гимнастика в ПАРЛАМЕНТА.

165

Анонимен

преди 11 години

СТАНКЕ стани и се бори и вземи този ЗЛАТЕН МЕДАЛ СТИГА СЕ РЕВАЛА.Стефка Костадинова колко трябваше да чака за олимпийското злато.За 4 години в парламента ще станеш супер тежка категория от ядене на кебапчета, ако не те е срам влизай там където не ти е мястото.После да не се сърди,че те псува народа.

164

почитателка

преди 11 години

Разочарована съм от нея! А толкова я харесвах и уважавах! Правеше впечатление на интелигентно и земно момиче. Но щом се захваща с политика, и то с ГЕРБ, явно не е такава! До тук бях!

163

Анонимен

преди 11 години

След като един мутра -пожарникар може да бъде премиер с тайните надежди да стане президент, щом един *** милиционер-физкултурник може да бъде министър, защо една спортистка по борба да стане депутат. Много елементарен ПР.

162

Анонимен

преди 11 години

пак ли прости хора в политиката бе.

161

Анонимен

преди 11 години

герберастите стават все по-гнусни- щом и толкова честни, добродушни и най-вече обичани от народа хора като Станка и най-вече Данчо Йовчев накараха да станат политици...

160

Анонимен

преди 11 години

Станке, станке, защо се хващаш на хорото с разни ***? Поне да беше водач на листа, а ти - номер 3. Не схващаш ли, че това е начин да използват името ти, за да станат 2-та *** преди теб депутати. За това ли се бориш?

159

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен nishto 4udno samo i samo da sa na vlast GERb da pokanqt AZIS MANGALA DA E DEPUTAT SRAM ME E 4E SAM BALGARIN .PARTIQ GEB A I VSI4KI OSTANALI PARTII SA UTAIKATA NA NASHETO VREME .NQMAM NISHTO PROTIV JENATA AMA KAKVO I RAZBIRA GLAVATA OT POLITIKA .

158

СЕЛСКИ

преди 11 години

това на снимката ко е ,ЗИЛ ,ДАФ ,КАМАЗ ,САМОСВАЛ ,БУЛДOЗЕР ли е.

157

Анонимен

преди 11 години

Е за тази държава говорим в която слепците водят ***. Парламента тряба да е съставен само от гейове защото те поне са хора със собствено мнение и морал.

156

Анонимен

преди 11 години

НЕГРАМОТНАТА МУТРА МАЛОУМНИКA БУДА НИЩО ЧУДНО ДА ПОКАНИ И *** АЗИС В РЕДИЦИТЕ НА МАФИЯТА ГЕРБ .А ИНТЕРЕСНО ВЯРНИЯ ДОНОСНИК НА БУДА СЕЛЯНЧЕТО БАРЕКОВПОКАНЕН ЛИ Е ВЕЧЕ ИЛИ СЕ ПАЗИ В ТАЙНА

155

оптимист

преди 11 години

Станка,борба -депутат.Ивайло Маринов -депутат,Стоичков-депутат -шеф физкултурник Цецо.Тренировките под звуците на песните на В Маринов.Под зоркия поглед и CONGRATULATONS от ББ.по идея на личния му лекар Л.Мозъка-виден гинеколог.Почерпката за гласувалите осигурена от Миро Мършата,20 г ирландско месо ,и Мишо Бирата би почерпил ама...споминаха го човека.А за нас висшистите остана СУПАТА,и ако не ни харесва ,можем да я духаме.ЕХ мила родна картинка.Юнак до юнака

154

ДГ

преди 11 години

Това ако е вярно много жалко и за борбата, и за политиката. Направо ми се сгади, много я харесвах.

153

Анонимен

преди 11 години

ОЛЕЛЕПАРЛАМЕНТА СЕ ПРЕВЪРНА В ДЕПО ЗА ОТПАДЪЦИ ИЛИ ПО ТОЧНОЗДРАВHО ЗАВЕДЕНИЕ - ЗА ПСИХИЧНО БОЛНИ.КЬОРАВО И САКОТО,ГЛУПАВО И МАЛОУМНО,ТЪПО И НЕГРАМОТНО ,*** И НЕГРАМОТНИ ФУТБОЛИСТИ, ЩАНГИСТИ ,КАРАТИСТИ ,МУТРИ ,СЕЛЕНДУРИ ,*** И *** ТИЧАТ ДА СЕ ЗАПИШАТ В ПСИХИАТРИЯТА НАРЕЧЕН БГ-ПАРЛАМЕНТ. ТЕЖКО НИ

152

Георги

преди 11 години

И разбира се българина си знае своето. Добре бе, не ви ли е срам да плюете по човек, чиито постижения или ако щете равносилни на неговите постижения във вашите си области няма да достигнете никога? Всички хора от моите познати, които вечно критикуват другите, са адските губещи в живота... И то е нормално, защото един победител знае какво коства победата и никога не би храчил безпричинно по друг човек, който се е трудил. Така че мили хората плюейки само доказвате, че сте провал в живота. Честито!

151

Анонимен

преди 11 години

stanke stanke samo eeeeeeeeeeee.............ne stava6 mili4ko

150

Анонимен

преди 11 години

Да е жива и здрава. Щом иска нека опита. Все ми е тази вече.

149

Анонимен

преди 11 години

OSTE EDIN STOI4KOFF! GORD SAM S BG KENEFA!

148

vasko318

преди 11 години

В България всеки прави това което не му е работата затова сме на тоя хал