22

анонимен

преди 11 години

Цялата каша е забъркана от ДЕКВР и Българското правителсво те носят цялата вина за състоянието на българската енергетика.Моето мнение е че трябва да изгоним хората от политиката които обещават да затварят цели предприятия както направиха ГЕРБ с Кремиковции обрекоха на геноцид бългаското население в целия си мандат 40 % безработни млади хора 500 000 хил. пенсионери си отидоха от този свят с 140 -200 лв.Замразените заплати на управляващите стигнаха 7000 лв . без бонусите.

21

ДКВЕР

преди 11 години

До Анонимен, много си ***! :)) опитай да си вземеш тока от уж твоета държава... в касетки за домати...

20

СКАЧЕНИ СЪДОВЕ

преди 11 години

Моника Крадлишева работи в ЧЕЗ и взима 50 000 лева заплата.Забележителна е атаката на ЧЕЗ в деня, когато Станишев сътвори цирка с анонимката.

19

Анонимен

преди 11 години

Защо трябва да има чужд посредник между тока, произведен от моята държава и мен?!

18

Анонимен

преди 11 години

ЧЕЗ подават жалби, а българските институции спешно са ангажирани да търсят на Станишев ВАН-ове с антени !!!Докато приключат с акцията станишкова, вече ще бъдем поставени пред свършен факт и с ЕРП-тата и с енергийната мафия.А папките на Делян Добрев и Янето нека отлежават в прокуратурата до второ пришествие.

17

Анонимен

преди 11 години

Айде, айде... Даже албанците, дето ги мислим за по-изостанали от нас, ги изритаха!

16

до 14

преди 11 години

И за какво точно ще ги съдиш? Цените се определят от Дкевр, количествата се определят по електромер (които в 99.99% от случаите са си ок), кое точно им е злоупотребата??? Пускат ви по пързалката с измислени мишени и вие Юруш, надолу. Заека е в НЕК, Дкевр, ЕСО, производители, калпава регулация, ограничения на внос/износ, липса на свободен пазар и липса на избор на доставчик (прави разлика между доставчик на ток и разпределение на ток).Айде стига с лозунгите, не е зле малко и да се помисли.

15

Анонимен

преди 11 години

До за 8 тия минуси са за заспалия народ който спи дълбоко

14

за 8

преди 11 години

Тези,дето ми слагат минуси на 8 - и кое точно не е така? Или викате, лозунгите са по-важни от законите и спазването им?

13

Анонимен

преди 11 години

A ZNAETE LI 4E GLAVNIAT UPRAVLIAVASHT V EVROKOMISIATA PO ENERGETIKA E AKTIVEN 4LEN NA KLUB BIDENBERG?????????????????????TAKA SI I MISLEX 4E SHTE POSTAPIAT TEZI OT 4EZ.!!!!!!!!! TOVA E V TIAXNA PODKREPA TOVA E V PODKREPA NA ITERESITE NA SISTEMATA!!!!!!!!!

12

Анонимен

преди 11 години

Не те, ние трябва да ги съдим чрез ЕК! Ако имаме силни политици и правителство! Колко още доказателства за злоупотребите им са необходими? Как други държави успяха да се отърват от тях, само ние не можем, а ще бъдем осъдени на това отгоре и ще плащаме компенсации. Какви са тези договори, сключени от продажни българи, та не можем да се откъснем от позорните условия? Кой е виновен, все пак? Кога ще научим имената на всички, допринесли за срамното ни поробване? И какво са придобили като награда?

11

до 5

преди 11 години

И какво точно ти е виновен ЕС? Че от години ти сочи в докладите неработещата съдебна система (поради което няма справедливост и при наказателните, и при гражданските/фирмени дела) и води наказателна процедура в област Енергетика срещу БГ (пак поради неспазване/нелиберализиране на пазара, калпави регулации), и дела срещу слабостите в опазване на околната среда (презастрояване). Ти какво повече искаш, да дойде и да ти налее способности в празната глава ли?Пак добре,че е ЕС,иначе нямаше и да знаеш.

10

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЧЕЗ

преди 11 години

АКО НИ ХАРЕСВАТЕ +1АКО НЕ НИ ХАРЕСВАТЕ -1НЕКА ГЛАСУВАНЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА!

9

Анонимен

преди 11 години

До Анониментрай бе ***.иизлезни от дупката и *** да видиш как е в другите места различни от България.

8

Анонимен

преди 11 години

Ако искате можем да ви отнемем лиценза, ние ще си платим неустойките, обаче вашите акции ще се сринат катастрофално, искате ли да видим кой има по-здрави нерви?

7

Анонимен

преди 11 години

Чез са абсолютно прави в случая. Закона за общ.поръчки позволява, още повече че това са специфични услуги, които само техните компании могат да извършат. А те са отделени в отделни компании поради изискването на директивата. Неотчитането на 30 дни - в наредбата на Дкевр няма изискване 30 дни, пише месечно (т.е. всеки месец),на кое число,си е поп преценка на Чез. Другите "нарушения" нямат нищо общо с лиценза,а се наказват с глоба (те вече паднаха веднъж в съда пеи жаленето),така че 99% са си ок.

6

Писна ми от Избори

преди 11 години

Промени ли се нещо след масовите протести. Не. Настроиха ни нови избори и започнаха да се надлъгват същите муцуни. Аз няма да гласувам, а ще протестирам на улицата в деня на изборите. Ако избора не е мажоритарен съм на улицата.

5

Анонимен

преди 11 години

До Наблюдател Ами ти като наблюдател къде спа бе? Кво чакаш на Сидеров да те защитава?

4

Анонимен

преди 11 години

Тия кавали ЧЕЗ не стига ,че крадат България ами отгоре на всичко ще съдят и държавата ни.Няма такава наглост.Те са на наша територия,не ние. Те трябва да се съобразяват с нас ,не ние с тях.Ама така е като Куневица ни продаде държавата и ЕРП-та ,като се оставихме гнусните политици да продават държавата на ЕС,ние ще страдаме.Много им мълчахме.Пряката демокрация е истината.Докато не разбере всеки българин ,че в България всички политици работят за ЕС а не за държавата ни,няма да се оправим.

3

vasko

преди 11 години

ЧЕ СКИНА ДА СЕ СМЕЯ. ЕГАТИ ВИЦОВЕТЕ има в ТОА САЙТ.нЕкой дрг вижда ли ги, или само на мен така ми се струва?Вънка куфарите....чешки куфари такива.