17

Палач

преди 11 години

До Анонимен 1За тях трябват висящи примки.

16

Анонимен

преди 11 години

ехеее,аз откога имам висящи ***, ама никой не ще да се възползва!

15

Анонимен

преди 11 години

Да превърнем България в кибуц ! Всеки му според нуждите, от всекиго според възможностите!

14

Анонимен

преди 11 години

Тая идея заслужава да се доразвие. Например висящ секс за най-закъсалите. Или например висящ ток - отавяш 50 лева на енергото да може някоя бабичка да си плати тока. Или висяща кола - оставяш си отключена колата та ако на някой му трябва да я ползва. Ама трябва да и сложиш GPS за да можеш все пак да я намираш къде я е захвърлил нуждаещия се. И т.н.

13

Анонимен

преди 11 години

В 21 век, във България построихме "висящия комунизъм" ! Гениално !

12

д

преди 11 години

До АнонименЕвала на бабати! Ама мойта е болна и не може да си работи в градинката (акквато всъщност няма)...Какво правиме сега?

11

Анонимен

преди 11 години

е кво да купувам кафе на касиерките.НЕ.

10

пенсионер

преди 11 години

Я да ме открехните - кьде Варна има висящи неща та да напазарувам?

9

Ф.С.В

преди 11 години

НЕ МИ говори за честни пенсии ) доброволното пенсионно осигуряване се държи почти 90% от *** -Съгласие Доверие и т.н. по закон ако фалира държавата поема някакви смешни % към пенсионерите , сега с тези пари *** си купуват акции в ЧЕЗ или казано с нашите пари по нашите глави !!!

8

Анонимен

преди 11 години

И да проблема е изцяло в мързела - баба ми на село е на 85 години, но продължава да работи в градинката си и не се оплаква! А относно обидните пенсии - ами те са малки, защото средствата за тях идват от всички работещи и понеже те не стигат се доплащат и от бюджета, а не както в цивилизования свят от пенсионни фондове. Като искате не обидни пенсии, ще трябва всеки месец да отделяте от заплатата си допълнително поне 300-400 лв. - съгласен ли сте г-н Пеканов?

7

Анонимен

преди 11 години

Не няма да се включа в това безумие, не няма да се включа във всеобщата лудост обзела бг обществото, че виждаш ли да дадеш нещо безвъзмездно на човек когото не познаваш, тоест не знаеш действително от какво произтичат проблемите му и дали въобще има такива е нещо добро.

6

Ф.С.В

преди 11 години

аз ви казах -Който се съмнява в почтенноста на даден магазин или заведение .не му пречи да помогне на някой стар човек като му купи нещо за ядене - те гладните хора си личят от 200 метра - НЕ ГОВОРЯ ЗА *** !! БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ПО ЗЛЕ ОТ ТЕЗИ НАГЛИ РОМИ !! ТАКА ЧЕ ПОМАГАЙТЕ НА БЕЛИТЕ СТАРИ ХОРА !! ТЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ СЕБЕ СИ НО ДЪРЖАВАТА ГИ ДОКАРА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ -НА ТАЗИ ВЪЗРАСТ НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ВЗЕМЕ НА РАБОТА- И ТЕ СЕДЯТ НА ТЪМНО БЕЗ ХРАНА БЕЗ ХАПчЕТА НАПРАВО УЖАС !!

5

Анонимен

преди 11 години

ългарина е щедър човек,но по-големият е проблем,е че сме МНОГО КРАДЛИВА ***,нагла и долана. Може да имам пара,ама що да не зема едно висящо все пак,е така да съм на аванта!Е тъва е проблема .

4

mrazq_da_mrazq

преди 11 години

Висящ х*й давам аз!Не ме разбирайте погрешно, песимистично, но ако случайно търговеца си спази думата има толкова далаверчовци с кинти дето такъв театър ще изиграят само и само да излязат бедни и нямащи за да гепат тоя безплатен обяд!Аз често съм купувал хляб и закуски на скитащи деца от домовете, но толкова!

3

с.

преди 11 години

Жеста си е жест!Особено в тези тежки времена!Българите обаче бидейки злобна и завистлива пасмина в по-голямата си част естествено плюят и това!Ехидни и саркастични усмивки към жеста на "балъците",които са прежалили някоя стотинка за да направят добро на някого!Наистина ми е жал за вас!

2

Svilen75

преди 11 години

Браво, много добре казано. Най-вече думите:"Подобряването на ситуацията на бедните и изключените от обществото не се постига члез благотворителност тя всъщност просто ги прави зависими роби на силните на деня и тяхното настроение спрямо най-ниските слоеве. Пътищата за справяне с дългосрочните проблеми на тези хора са добре познати даване на възможности, приобщаване към обществото, по-добро здравеопазване и пенсии и най-вече разбира се образование за младите."

1

Анонимен

преди 11 години

За политиците и мутро-съда няма ли да има по едно висящо кюфте или кебапче?