309

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са уникални. Няма по нагли лидери и фенове от тях в Галактиката.

308

Анонимен

преди 11 години

HAIDE MIRO PURVI U DRANGOLNIKA. SLED NEGO TITANA NA MISULTA BORISOV , POSLE NEGOVIQ SAN4O PANSA CVETANOV, SLED TOVA KRASIVATA FIDOSOVA, SLED NEQ ZDRAVNATA MIONISTERRKA , KRANTATA OT DULOVO I T.N. DA SE OTURVERM EDIN PUT ZAVINAGI OT TEZI BOKLUCI!!!!!!

307

Losho

преди 11 години

А Дянков кога ще хапне постна пица в затвора!

306

боби

преди 11 години

в тази държава май са останали само *** *** -говоря за тези които пишат по форумите.хора вие българи ли сте или талибани.

305

Анонимен

преди 11 години

Опа...Гледай ти какво става с другарите ГЕРБ-ерски... Същото, каквото беше и с другарите от БСП и Румен Петков

304

Анонимен

преди 11 години

Господин Цацаров показа на прокуратурата как трябва да работи. Усеща се новия стил.

303

500

преди 11 години

Повече от половината министри, съдии, прокурори, висши ченгета и създадените от тях олигарси са за затвора, наред с *** - дедесари и лидерите на групировки, които никой не закача по простата причина, че са създадени от комунагите и по наследство никоя от пребоядисаните комунстически партии от 23 години не пипа заради общата далавера за сметка на народа!

302

500

преди 11 години

До Хасму Точно в стила на БСП и СДС - пребоядисаните ***, които обаче за разлика от ГЕРБ са крали от 1944 година и не спират до днес!

301

Анонимен

преди 11 години

И сега ще го оправдаят......???Щото пак няма да се докаже...???

300

Христов

преди 11 години

За ГЕРБ има новина -казват, че била добра:И в Централния затворима футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е там!Миро мършата вратар,той на плонжове е цар.Лъчко мозъка съдия,ще им свири със уста.Дянков там ще е защита,ще прецака тази свита.Леля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.Деса дуловска принцеса,тя на Нунев е метреса,ще им цери махмурлуката да имат те сполука.А Фидоска мажоретка,абе,ГЕРБ са супер гледка!

299

йошо

преди 11 години

Калина ми харесва,а и знае много.Може ли някой да ме запознае с нея?

298

Гогата

преди 11 години

Гробарите са нагли престъпнициТози *** изобщо не се притеснява и безнаказано от 2009 до изритването на ГРОБ от парламента е извършвал престъпления!!!Виждате ли колко са дебелокожи мутрите на ГРОБ?Народен Съд за ГРОБ !!!

297

Joro m

преди 11 години

Има още за разследване.Попитайте Диян Червенкондев с какви парици е купил част от хотел в Лозенец-депутатски или народни.И пак е в листата на ГЕРБ за да може другият мандат да купи другата част.

296

Хасму

преди 11 години

Значи, освен некадърна и манипулативна, гербаджийската *** се оказа и доста корумпирана.

295

Анонимен

преди 11 години

o6te edno agance izqde 4i4o wylk

294

do ку4кар

преди 11 години

Незаменими сте ,когато трябва да издърпате някого в АДА .(и там искате да сте мнозинство)

293

gerb

преди 11 години

Тук съм забелязал че само симпатизанти *** БСП пишат явно в България само прости хора са останали или по точно стадо овце но дано спечелят *** още повече да се заровим в тинята .... с тва мислене нищо хубаво не ни очаква .... срам ..срам

292

кучкар

преди 11 години

Като шеф на Екоравновесие Мършата захранваше няколко кожарски фабрики със суровина. Специалитета му бяха новородените кученца, давеше ги във варели. По-долно същество не сте виждали.

291

Анонимен

преди 11 години

Абе, де ги сега ЦЦ и ББ да ми се пенят за неефективната съдебна система? Де ги тези борци срещу корупцията и престъпността? И нали бяха чисти като сълзици? Ся кво праим, а?

290

валтер

преди 11 години

До умницаТоя Найденов тровеше народа с месо от ирландски динозаври и червив боб. Заслужава не само присъда, а и няколко здрави сопи по дебелия ***!