197

Анонимен

преди 11 години

Путин го боли фара, че ще вземат парите дето руските олигарси откраднах от Русия и ги изнесоха зад граница. За него е важно ЕС да устиска и да стане възможно по-независим от САЩ.

196

Анонимен

преди 11 години

Абе не знам кой кого поучава, ама знам чии кинти хвръкнаха в Кипър. :)

195

Анонимен

преди 11 години

Споко бе, Русия и големите държави от ЕС винаги са работели заедно.

194

Пълни глупости!

преди 11 години

...че руснаците Ги остригаха в Кипър , на 10-нули..няма никакво съмнение!Просто в момента ЕС , прави мили очи на Русия ...за да преглътне по-бързо ГОРЧИВОТО ХАПЧЕ!Колкото до това .."Русия да е световен финансов център"---си е ВЕКОВНА РУСКА МЕЧТА!....АМА САМО С "ТЪРГОВИЯ НА СУРОВИНИ" --НИКОГА НЕ ВЯРВАМ ДА СТАНЕ!

193

Анонимен

преди 11 години

Двудневна среща на върха на страните от БРИКС в южноафриканския град Дърбан. Натам гледайте, Русия на това е заложила. Има силата, има влиянието, има огромните богатства. Тепърва ще й се молят смешниците от ЕС.

192

Ром и Пуй

преди 11 години

"Европа от Атлантика до Тихия океан " , ха ха, ще им се на ЕС. Те каквото са хванали все са го на*рали.

191

Анонимен

преди 11 години

Другари ресофили, срам ме е от Вас!Вие искате да вкарате БЕЛАЗ(макар и произведен в Беларус) в моята малка китна градинка с райграс, само и само да ми покажете колко велика машина е това. Че е велика, велика е, ама е направена за други условия и вкарването и в моята градинка ще предизвика само едно - нейното унищожение.Всъщност Вие май точно това искате, понеже трудно приемате, че може да има нещо наистина хубаво и да не е руско :)

190

Брат К.

преди 11 години

Няма нужда да излизаме от НАТО и ЕС. Достатъчно е да следваме и защитаваме интересите си. А двете бюрократични паразитни организации, едната от които и агресивна, скоро ще се разпаднат от самосебе си.

189

Анонимен

преди 11 години

Този мръсен, мръсен свят...Смешно и жалко е прокламаторите на най-хуманните (може и в кавички) идеи да се окажат некадърни да се справят с управлението на Европа и сега да лижат .... на руската мафия.

188

буркана

преди 11 години

Бай *** няма пари да си плати тока, ама плюе ли плюе от ***, в която е затънал и от която няма никога да се измъкне докато не осъзнае кой и откъде го клати. Палачинката се обръща, 10-15 години в геополитиката са страшно много време и като живееш със стереотипи и си сляп за реалностите около теб, си обречен завинаги да живееш като *** в дупката, която сам си си изкопал.

187

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да се направи референдум за излизане от Европейския съюз и НАТО до като не е станало късно. Пишете каквото си искате знам че съм прав. И още нещо в парламента не повече от два мандата.

186

Анонимен

преди 11 години

до 206Технологично обновление за което можем само да мечтаем.

185

Иван

преди 11 години

цялата статия е пълна глупост , изпълнена с клишета и представящи нечии мечти за реалности.апропо много ще е страшно ако Русия почне да дава акъл на Европа. четете история!!!

184

Анонимен

преди 11 години

Отговор на 208Пропускаш факта че ивропейския пазар е пренаситен със стоки.За съжаление на богатите членове на клуба не можем да предложим много неща.

183

204:

преди 11 години

Хайде сравнявайте големината на европейския пазар - 50- милиона потребители (най-големия търговски блок включващ доста от от 10-те най-големите икономики в света) и БОГАТСТВОТО на потребителите в ЕС, и големината на пазара на Русия, и богатството на народа и.Ние вече сме в клуба на богатите, и този пазар е много по-голям за нас отколкото Русия някога ще бъде.

182

Българин

преди 11 години

До Анонимен 201Приятелю,Чувал ли си поговорката "Нерде Ямбол ,нерде Стамбул " ? Това се сещам ,като чета какви сравнения правиш.

181

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 204:Отминавам комунистическите пропагандни глупости за "сближаване" между ЕС и Русия и колко хубаво щяло да е за нашата "икономика". Все пак, да попитам, как нашите продукти ще станат "конкурентноспособни на руския пазар", ако Русия и ЕС се гушнат? Най ми е интересно, какво било станало в Русия след 2005 г., дето сме го пропоуснали?

180

работещ

преди 11 години

До Анонимен 201:В какво, *** червена, се изразява "възходът" на Русия?

179

Анонимен

преди 11 години

Стига с това делене на Русофоби и Русофили.Сближаването между ЕС и Русия и отпадането на митата ще бъде голям стимул за нашата икономика тъй като нашите продукти ще станат конкурентноспособни на руския пазар.А който не е ходил в Русия след 2005г. нека не се изказва защото е неподготвен.

178

работещ

преди 11 години

До Анонимен 194:Русия е "фактор" само в тикви като твоята. Иначе е подобна на Китай, но без огромното му население, което превърна Китай в действителен "фактор". А янките и европейците си живеят тържествено, което не им пречи постоянно да реват, колко са зле, руснаците и ние (БЛАГОДАРЕНИЕ НА *** КАТО ТЕБЕ) мизерстваме, те сънуват световно господство, ние - че сме най-големите тарикати. И те и ние потъваме като хипопотам в тиня, но вие, червените тапири, пак сте отворили воняща свинска паст