31

...

преди 11 години

До ббНе мозък за сега не може да се вгражда! Винаги когато са ме питали какво искаш да ти подаря, винаги съм казвала мозък и че ако продъват- първа ще съм на опашката, ама нейсе- явно има много други ПО- нуждаещи се. Ако тръгнат да вграждат- те трябва да са преди мен. Това е сигурно и всеки ден се доказва многократно.

30

Мишо

преди 11 години

Аз лично не бих я върнал, стига да не започне да се разпада в най-важните моменти:)

29

Анонимен

преди 11 години

явно не може да се копира така целя линк, но ще я намерите само с името в гугъла

28

Анонимен

преди 11 години

Тая е доста добра. Има страшни ц.ци!

27

...

преди 11 години

google.bg/search?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F+%D0%B4%D1%8E%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D1%8C&hl=bg&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=B5xQUcPZNMSftAaJ8oGYCg&ved=0CCsQsAQ&biw=1366&bih=677това е била и преди и след пластиките- има тук много снимки и е била хиляди ъти по- срасива!

26

...

преди 11 години

Никага не съм харесвала Барбита! Дори когато излязоха на българския пазар или поне когато детето ми порасна до толкова, че да ги иска- пак Не ги харесвах, макар и да съм купувала. Куклите, които продаваха пради- бяха хиляди пъти по- хубави. А що се отнася до жени тип Барби- съвсем- дори са грозни и Не съразмерни! Приличат по- скоро на рагу със силикон, но не и на жена. Колкото по- малко боя по лицето, толкова по изтънчена, финна и красива.

25

бай Петко

преди 11 години

А бе "барби", на 330 нуждаещи се семейства да ги беше дала парите, приживе паметник шяха да ти издигнат. То от азганлък/презадоволеност/ се чудят вече на какво да заприличат.

24

Анонимен

преди 11 години

Това е реклама за всеки с малко мозък и много пари.

23

Оп-са

преди 11 години

А има ли снимките от преди първата операция? Да видим разликата.Иначе моето мнение е:Не харесвам нищо изкуствено! Дори и да има някаква красота, което като гледам снимката е спорно, то не би ми харесало. Не казвам, че е отвратително, но и определено не е съвършенно и прекрасно!

22

Анонимен

преди 11 години

Не харесвам жени "стил Барби".....

21

varg

преди 11 години

Излишни пари дадени за глупости докато други хора гладуват.

20

Улавия

преди 11 години

Вижте, всичко това не е нищо друго, освен култ към тялото. Такива жени се програмират да бъдат идоли на малките момиченца. Всяко едно действие на световната програмираща умовете ни машина, е да ни кара да издигаме материалното в култ и да водим бездуховен начин на живот.

19

Анонимен

преди 11 години

че какво Барби е това на снимката, ужас, толкова пари и то нищо да не излезе....тази направо се е нахакала яко....

18

valenzeto

преди 11 години

извинявам се 6 мецеца беше всичко с с прегледи консултации за самата операциа мамограф и т.н с конкретния специалист за да прецени имахме нчколко срещи в рамките на 3 месеца

17

Жена съм

преди 11 години

Напротив, жената е съвършена, няма спор. Само дето е по изкуствен начин постигнато това съвършенство, но пак си е съвършенство.Може да съм жена, но не завиждам. Хубавото си е хубаво, каквото и да пишете.

16

Анонимен

преди 11 години

До Доктор ЕнчевНа първо място е виновна празната глава,корпорациите и маркетинга им остават назад.И на мен ми се кара чистак нов мерджан,но си правя сметката.

15

valenzeto

преди 11 години

и сега пак ще кажат тези емигранти все за навън говорят-но в испания преди да ме оперират 6 месеца има задължителни консултации точно за това което казват-Исканията включват да стане задължителна предварителната консултация между пациента и лекаря, в която медицинското лице да прецени дали пациентът е физически и психически добре, преди да се насрочи операцията.

14

Доктор Енчев

преди 11 години

Това не е ли някакво психично отклонение? А още по-интересен е въпроса, кой е виновен? Дали тази празноглава жена или маркетинговата машина на западните корпорации?

13

Анонимен

преди 11 години

Простотията ходи по хората!

12

evelina.kirova

преди 11 години

Това нещо било на 34 години, боже опази, направила се е на нищо. Грозна, несъразмерна с торбички под очите. И се оправдава, че била пристрастена. Ами най-лесно е да обвиниш друг. Много добре знам, че не е правилно да се критикува по този начин, но визията и реалноста биха ме подкрепили. Много мерак се изисква да се самодокараш до подобно състояние.