126

TATO

преди 11 години

АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ ИЦО ФУРНАДЖИЙСКА ПОПАТА, ЗАБРАВИХТЕ КАТО ЛИЖЕШЕ *** НА ТИКВАТА ББ,ДА НЕ СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА.

125

arhar

преди 11 години

Гр. Ганчев беше ударен от Цветанов заради захарната афера, а Стоичков нападаше бившия вътрешен министър , като защитаваше ловешкия ' бизнесмен ' .Стоичков е поредният ' спасител ' , спуснат от кукловодите на ДС ...

124

arhar

преди 11 години

Боце, Гоце и Стоичков са от един отбор и най - ярката връзка между тях е Гриша Ганчев, който беше отсвирен заради захарната афера . Всички те по един или друг начин са свързани с футбола у нас .Аз многократно задавах въпроса дали в българския футбол се перат мръсни пари, но , за съжаление, нито Боце, нито Гоце дадоха отговор на този въпрос ! Очевидно за тях този въпрос е много неудобен !?Гр. Ганчев е близък до Гоце и Н. Ананиева , все хора на Луканов и Л. Гоцев .Гр. Ганчев беше ударен от Цветанов заради захарната афера, а Стоичков нападаше бившия вътрешен министър , като защитаваше ловеш

123

МУНЧО

преди 11 години

ГОСПОДИН "МАМАТА" ДА СИ Е..Е МАМАТА...ИМА СИ ДОСТАТЪЧНО ПРАЗНОГЛАВЦИ В ПАРЛАМЕНТА , ЧЕ ДА ВЛИЗА ОЩЕ ЕДИН ТАМ..

122

ААА

преди 11 години

О свещена простота! Народе заблуден, не позволявай да те манипулират с хора, които имат не повече от 500 думи в речника си и половината от тях са различни вариации на : "Да ти .ба ..йката".Гладен народ- глас Божи! Дай му трохи и зрелища и му гледай сеира. За съжеление тази 23 годишна дресировка се е преварнала в първичен инстинкт и за да бъде изкоренен е нужно тотално затриване и всичко от начало.

121

модерен ляв

преди 11 години

Този " пич" има пет думи в главата и тях не може да употреби както трябва, язък че студентите все пак са критерии за образованост. Глупава работа да не кажа ..... държава.

120

dragko

преди 11 години

Какво чело.И какъв ум зад него...Дерзай-наша гордост,ние сме с теб.

119

Анонимен

преди 11 години

БСП ПАБЕДА

118

Анонимен

преди 11 години

Не разбрахте ли,че и най-надарените от природата българи,в областкоято не се изисква мозък,симпатизират на Герб!Вижте Буда,Ицето мамата,"***" министър,цялата полицейска школа,мутрите и т.н.!Факт!Истината не може да се скрие!Така че и "лицето" на студентите,ГОЛЯМ МАЙТАП,е скалъпена операцийка от "титана *** мисълта" Цвъцвъ!Пример-Веско потния!Пък вие си пишете минуси!

117

dragko

преди 11 години

Умен.честен,доблестен!Той е лицето на България!Гениалната идея е да бъде помолен да заеме длъжноста-Министър на финансите.Имайки предвид умствените му способности и професионализма в горепосочената сфера,смятам че за една година ще може да даде така дълго очакваното благоденствие на българския народ!Молим те "Докторе хонорис",Не ни напускай.

116

До arhar,столетница

преди 11 години

Явно най после ви дадоха насоки как да пишете. какво да се прави герберски глави сами не могат да мислят ,трябва да им се нали в кратуните.

115

Анонимен

преди 11 години

Че нали този Ангел Георгиев защитаваше бившите шефове на фонд научни изследвания , скандалните комбинатори Рангел Гюров и Христо Петров . Те получиха защита единствено от Националното представителство на студентските съвети в становище, подписано от Ангел Георгиев. Така че няма никакво съмнение кой стои отзад - ГЕРБ. Наистина това си е "Цветанов-Пикчърс нова версия! "

114

до arhar

преди 11 години

А Гоце не е ли близък до Боце.Верицата им комунистическа.Превърнаха политиката в евтино театро

113

столетница

преди 11 години

А как же? Ясно!Столетница красавица прекрасная!И не забравяйте, че Стоичков беше МОДЕРЕН ЛЯВ.А столетницата е яка на идеологически хватки и прикриване.. по-рано бяха разни партии, сега - "спонтанти протести, преминаващи в граждански партии"... 9.09.1944 ми напомня...

112

Гогата

преди 11 години

Какво е общото между студенти и Стоичков???Какви са тези студенти,чийто патрон и представител е един футболист??Може би са от спортната академия?Общото е ГРОБПоредната инсценировка на ББ,както стана с тези 3 дами,които се представиха за организатори на протестите, благодариха на вожда БУДА и казаха,че прикратяват протестите.Спомняте ли си?Скоро ще обявят присъдите на Гриша и компания и на Стоичков му се налага да става лицето на българските студенти,колкото и смешно да звучи

111

arhar

преди 11 години

Всички видяхме и как Стоичков многократно защитаваше Гр. Ганчев, като беше скочил на Цветанов . Гр. Ганчев е близък до Гоце . Освен това Гр. Ганчев е от Ловеч, досущ като Н. Ананиева, която беше вицепремиер при Луканов .

110

еее

преди 11 години

Цветанов-Пикчърс нова версия!

109

arhar

преди 11 години

Стоичков беше рекламно лице на ВИС - 2 . Това го има документирано ! Освен той е ходил и на погребения на хора от подземния свят , досущ като Славчо ...Стоичков си пада и по убиването на животни, досущ като Гоце .Освен това Боце и Гоце са от един отбор и връзката между тях се вижда най - добре чрез кръга ' Котараците ' , към който принадлежи и Л. Стойков - спонсор на Гоце и подсъдим по ' САПАРД ' .Който не може да стигне до правилния избор, проблемът си е изцяло негов !

108

Анонимен

преди 11 години

Абе той нали преди време получи някаква почетна титла ДОКТОР от Пловдивски университет, та може и дипломка да са му дали, жалкото само за оня доцент дето имаше доблестта да напусне същия този университет

107

Една_от_БГ

преди 11 години

Как може този МЪЖ, който се отрече от БГ и от родители си ПУБЛИЧНО В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР (Коритаров, Нова тв), който има бизнес с МАЦОЛА и немуподобни в Испания, който довчера славохвалеше мъжкарите ББ и Плевнелиев (?!)да бъде достойно лице на тази инциатива? И движението да не е предварително разочаровано от него? Един вид, какво трябва да направи Хр.Ст., за да се разочароват хората?! Що за ценностна система имат?!