29

.

преди 11 години

Е тази хитрост вече е разкрита благодарение на слугинажа на ченгенийството и демонизацията - ЖУРНАЛЯГИТЕ , сега като ги снимат ще ги ритат и ще им взимат камерите.

28

Apokalypto

преди 11 години

Добро утро "Dnes.bg", те тия камери ги ползват от години.Сега ли чувате за това нещо ???

27

Lanov

преди 11 години

Balgarite otdavna polzvat otzad i otpred kameri - internet e palen s prostotiite na bg polizai i bg "maistori" na volana+++++

26

Гошо Пернишкия

преди 11 години

Не е вярно, че видеото няма стойност в съда. Промениха закона заради видеото на пътната полиция. Сега както важи тяхното видео, така важи и вашето!

25

вергил

преди 11 години

Как пък все ви искат подкуп?Аз съм шофьор от 20 години и имам навъртяни поне 200 хиляди километра.Как пък един път за тези 20 години не ми поискаха подкуп.Само че,когато съм бил в нарушение са ми писали актове или фишове/или пък съм се разминавал със забележка/.Така че спазвайте си законите и нямате да имате проблем.

24

до 23

преди 11 години

Това е точно така, както твърдиш, но тук в България може единствено това да сториш просто този видео материал няма никаква доказателствена стойност в съда. Т.е. за собственика остава единствено удовлетвореността от воайорските му наклонности. Точно в Русия има още нещо, което в статията не се споменава, а именно, че видео регистратора трябва да е така монтиран, че да не закрива зони от панорамното стъкло създавайки предпоставки за ПТП (ДТП). Полицията акуратно следи за това условие :-)

23

д-р

преди 11 години

Би било добре и в България да има такава практика, за да намалеят проблемите с катаджиите.

22

от Германия

преди 11 години

Аз си сложих такава, преди 5 седмици за 40 евро от ебай. Преди 3 седмици, пред един радар, един ***..ст ме изпревари поне с 80 км, аз си бях с 50 км за градско, и светкавицата мен ме хвана(не знам дали знаете, но поне 35% от случайте в Германия, според изследванията, ако някой те подмине в този момент радарния лъч активира светкавицата, и ти духаш супата, защото си на снимката!) Сега си имам доказателство, че не съм аз! А, това са много пари и отнемане на точки! И при това си НЕВИНЕН!

21

Vesso

преди 11 години

Хубав опит.Само вижте кои ни"защитават"правата.Тренчев искал да се спре"слухтенето".Искат при изборите разрешенията да са от прокурор.Сети се от първия път.Веднага"боркера"надлежно ще бъде предупреден.Спомнете си при предишните избори как"салфетката"ни защитаваше правата като искаше само СРС-та разрешени по надлежен ред да са с доказателствена стойност.Надлежния ред осигуряваше някой по веригата да изпорти нещата.А защо не скритите камери на журналисти снимащи брокерите му в *** квартал?

20

Анонимен

преди 11 години

В Русия тези камери са задължителни и и искат застрахователите , за да са валидни застраховките. И това отдавна не е новина

19

...до чул не разбрал

преди 11 години

Не е точно така. Забелязал ли си как, само като забележат наличието на видеорегистратор в колата, катаджиите стават в пъти по-любезни? Другата полза е, че винаги можеш да качиш клипа в интернет или да го излъчиш в предаване. Не е малко.

18

Чул не разбрал

преди 11 години

От тази "новина" става ясно, че автора е прозрял съществуването на така наречените "видео регистратори", като дори не знае, че така се наричат въпросните устройства, които по принцип вървят ръка аз ръка с GPS-a на возилото. Причината да са толкова популярни се състои в разликата в закона, а именно, че там такива записи минават, като доказателство в съда, а тук може само да си ги гледаш дома.

17

Майната

преди 11 години

Dnes.bg, тази сутрин Вие открихте топлата вода. Честито!

16

Бай Онзи

преди 11 години

От 50-60 ливоисках да кажа ....:)))

15

Анонимен

преди 11 години

Лекинко мафиотите подготвят матряла за монтаж на камерки, ефекта им е като този на ламбите. Да пълним на нащи ора джебовете.

14

до 13

преди 11 години

виж в spy.bg r продавалник и на още поне 20 места ги има в бг

13

една

преди 11 години

Днес.бг, новината ви пак не е новина. Практиката да имаш такава камера в Русия е от мнооого време. Спрете да занимавате народа с неактуални "новини".

12

Анонимен

преди 11 години

Издържат батериите, но така или иначе може да се зарежда с USB. Поне моята е така. Както каза номер 12, по-добре е да са HD, за да няма съмнения после в качеството.

11

Анонимен

преди 11 години

Тези камери струват по 50-100лв, когато има и GPS логване цената е към 200лв максимум :). Не знам къде си видял цени по 600лв :). Камерите изобщо не са скъпи, аз не съм си взел защото не ми харесва да ми висят кабели и да имам залепени неща за стъклото. За около 300лв може да си купите такава и с night vision :).

10

Анонимен

преди 11 години

До Бай ОнзиВсъщност са между 50-100 долара, потърси в deal extreme или ebay