63

500

преди 11 години

Заглавието трябваше да е "*** ИЗНАСЯТ РОМЧЕТАТА СИ ДА ПРОСЯТ, КРАДА И ПРОЧИЕ В ЕВРОПА" !!! Но явно статията е писана от някой, който е от малцинството, или смята, че в България няма такова!!! Отвратително заглавие! Все едно руски евреин да проституира в Германия и руски журналист да напише, че руснаци проституират!!! Значи не съм съгласен *** безумия да се приписват на българи. Отграничавайте нещата и ги назовавайте с истинските им имена - продажници!!!

62

До 38-ия

преди 11 години

До Ха ха хааааТи с луд! Смей се, колкото си искаш, GoVньо! За такива *** кто теб трябват инсектициди в големи дози.

61

Анонимен

преди 11 години

Не става въпрос за хора а за ***.Дори животните са над тези ***.Няма животно което да малтретира рожбата си

60

rom

преди 11 години

stava duma siganite prosiat a blgarkite prosetuirat tovae isinata

59

Kratos

преди 11 години

Чакайте малко,тук не става дума за хора,а за ***...

58

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

***

57

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 11 години

Това са ***, а не българи !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

56

До САПУНЧО

преди 11 години

Може и на Германска вакса!Хем е по цвят,хем по-евтино!

55

Шерлок Холмс

преди 11 години

Щом е свързано с търговия на деца и Гърция, значи 100 % става въпрос за ***.

54

САПУН

преди 11 години

*** !!!

53

WASILISQNISGERMANI

преди 11 години

ЩОМ ИЗНАСЯМЕ.....СЛЕДОВАТЕЛНО...ИКОНОМИКАТА ПРОСПЕРИРА.....

52

Анонимен

преди 11 години

Децата за *** са средство за препитание - детски, помощи, просия, детска проституция, педофилия - все доходен бизнес за ***.А ако успеее да го продаде за няколко хиляди евро е направо щастлив.Догодина Айше друго ще му роди.

51

Анонимен

преди 11 години

*** няма спирачки.

50

доктор Менгеле

преди 11 години

До 5О:*** издържа да пие ракия менте,да пуши скапани цигари,глад,студ са нормални за него неща!Да си видял *** болен от нерви и стрес?Това са *** дето са се научили да говорят!

49

Анонимен

преди 11 години

Т.нар. "медии" са по-долни и от ***. Най-мазният им кеф е да приписват *** изродщини на българския народ.Аз незнам как тези хранят децата си с този толкова гнусен хляб, който вадят.

48

bay ganyo

преди 11 години

zashto ne se zapalite sviknachte ayde YURUSH

47

НИЩО НОВО

преди 11 години

НЕ САМО ЧЕ СИ ИЗНАСЯТ ДЕЦАТА, АМИ ОТИВАТ БРЕМЕННИ И ГИ РАЖДАТ В ЧУЖБИНА, ПРЕДВАРИТЕЛНО СПАЗАРЕНИ ЗА ПРОДАВАНЕ. /ГЪРЦИЯ НАПРИМЕР/ТОЗИ БИЗНЕС Е ОТ ПРЕДИ 15 Г. ПОНЕ.

46

До 40

преди 11 години

Турчинът все пак е нормален човек, а ***, ако го наречеш "***", ще обидиш горилите, шимпанзетата и орангутаните.

45

Анонимен

преди 11 години

Днес.бг не казва ***,но вижте на снимката ханъмата със забрадката....И моля,не слагайте дъщеря ми и тези *** под един знаменател.

44

Журналя!Не крийте

преди 11 години

истината зад израза "наши деца"!Изрично казвайте от кой етнос са родителите-престъпници,които организират трафика на собствените си деца!Тази щадяща формулиравка -"наши деца",е равностойна на онова, което прави щраусът,когато се изплаши /т.е.,когато има проблем/ -крие си главата в пясъка /и си мисли,че така решава проблема/!Истината е,че част от *** съществуват, като печелят пари от децата си - детски надбавки,а после или ги продават за булки,или ги карат да крадат,просят и проституират