47

evavlad

преди 11 години

На острова бяха застрашени парите на богатите руснаци ,след светкавичната визита в Москва на министъра на финансите на Кипър,след пристигането си от там подаде оставка !

46

evavlad

преди 11 години

Кипър си позволи да каже "НЕ" защото ,зад Кипър е Русия ,интересите са големи ,освен парите и газта ,на острова има руски ракети !!!

45

valenzeto

преди 11 години

naakaha se ot strah pred rusnacite tova e edinstvenata istiana kakvo vikate "bravo ne sa kato nashite" kato im kazaha ce shte potopqt kipar-kakav drug izbor imaha

44

дядо Данчо

преди 11 години

Е,кипърските не са като нашите дупетати,бранят си независимоста.Нас ни изработиха езуитски с тая демокрация!От девет милиона ни стопихо на пет и милион хъхрещи смрадливци!

43

до 60

преди 11 години

прочети коментарите точно под теб неграмотнико. Против съм и двата вида данъка но да сравняваш нашия с тяхния е абсурдно нелепо . Жалко ,че сме такава неграмотна нация и се гаврят с нас политиците,затова никога няма да се оправим който и да ни управлява.

42

до 52

преди 11 години

Ти правиш ли разлика между данък 10 процента върху лихвата по депозита както е в БГ и данък от 6 до 9 процента върху депозита :) както го гласяха в Кипър , не се изказвай неподготвен...... кажи ако трябва да ти се обясни по-подробно да разбереш :) и стига с тази злоба,вземи се в раце и направи нещо полезно за *ната ни държава :) иначе цял живот ще си плуеш в омраза и завист :)

41

do 52

преди 11 години

Малко не си в час, но както всеки неграмотен ***, си гласовит и убеден в правотата си!В България се плаща 10% данък върху лихвата, която вложителите получават от влоговете си. Има огромна разлика дали плащаш 10% върху 5% годишна лихва върху примерно 100 лв влог, което е 50 стотинки годишно, а друго е да ти вземат 6% от 100 лв. Ама требва малко да мислиш, преди да пишеш, нали... При нас плащаш данък върху доход, а в Кипър ти секвестират част от спестяванията.

40

Анонимен

преди 11 години

Нашите сигурно щяха да се избият кой е натиснал повече "за".

39

ttt

преди 11 години

Браво на "политиците" им.Сразиха народа си!Да им е честито на кипърците "лявото" управление!

38

до 50

преди 11 години

До Анонимен. прав си амиго ,но поне са малко по уважителни от гърчулята.

37

Анонимен

преди 11 години

*** МЪРЗЕЛИТЕ. ТАМ НИКОЙ НЕ РАБОТИ САМО ИМИГРАНТИТЕ ИМ БАЧКАТ.СЪЩИТЕ КАТО ГЪРЦИТЕ. АЙДЕ ФАЛИТ.

36

Анонимен

преди 11 години

Не знам ама руснаците за последните няколко години за купили близо 1000 тона злато, само през 2012 са добили близо 280-300 тона ... определено си знаят играта.

35

Анонимен

преди 11 години

Обикновенните кипърци загубиха от това че не се прие този данък.Защото сега последиците от тази криза ще я понесат точно те а богатите ще си изнесат парите.Понякога е по добре да си платиш малко за да не плащаш след това много.

34

qqq

преди 11 години

Браво кипърски юнаци!

33

САТАН-ТОПОЛ М-БУЛАВА

преди 11 години

Това е плана на Бжежински--ролл он=избутване=премачкване на Русия към неините си граници,и в допълнение бонус - евентуално де фрагментация=разпадане или нещо подобно.А Русия няма силна валута... а си продава земните изкопаеми за излюзорни стоиности на някакъв доллар.Силна Русия = силен Кипър = .УР ЗА ТУРКИИЕ

32

Анонимен

преди 11 години

За разлика от нашите политици, който ни продадоха на ЕЦБ и МВФ кипърското и руското правителство пазят интересите на народите си .Заради продажници като И. Костов,М.Велчев ,С Дянков и Бойко Борисов сега живеем като скотове.Б.Борисов сдаде властта и за 3 дни(вчера) махнаха банковия рекет на гишетата в данъчните и КАТ, за всяка вноска трябваше да плащаме по 4-5 лв. на Цветелина Бориславова и нейните колеги само защото ни управляваше мафията.

31

чарли

преди 11 години

Браво на Кипър.

30

Влади-Мир

преди 11 години

"сещате ли се къде са вложени парите на руските джуджета кагебисти"............Гледах, от къде се снабдява крайцера "Москва" на януарските учения -..... от Кипър.Демокрацията си е демокрация, хартийките са си хартийки, гей-браковете са си гей-бракове, ресурсите са си ресурси, мегатоните са си мегатони, *** са си ***.Нищо ново;-))

29

Булава

преди 11 години

А К535 "Юрий Долгорукий" вече е в Средиземно море. И там, чува се, Путин е назначил един много нервен адмирал...а на таблото има голям червен бутон...и си е мамата е...ло.

28

Анонимен

преди 11 години

сещате ли се къде са вложени парите на руските джуджета кагебисти