358

Поп Гапон

преди 11 години

Най се умилявам като чуя *** да говорят за морал! Мили хора от БСП(к) и др ваши производни,правите ли разлика между закон и морал?А и тези закони вие си ги писахте,вие си ги и приехте.Е, как сега крадецът да се самозалови, че и да се самоосъди!Ама вие съвсем за балами ни вземате; не знам къде се научихте на тези номера, но ми се чини, че вашите брадати родоначалници с техния диалектически талмудизъм са ви дали здрава идеологическа основа.Комунизъм=бедност,лъжи,насилие.Изберете си сами!

357

Хайлазин

преди 11 години

Още по-време на анкетната комисия се разбра, че Моника си е свършила работата не само професионално, но и напълно законосъобразно!

356

А Цветелинка!

преди 11 години

А далаверите на Цветелина Бориславова по времето на Борисов ,а и тя години наред делеше едно легло с него, не са ли конфликт на интереси? За тия двамата може, а за други не може, така ли?

355

ДалайМама

преди 11 години

Дори председателя на парламентарната комисия от ГЕРБ - Димитър Главчев остана впечатлен от документите и материалите предоставени от Йосифова, но Цецо Многодомника и Миро Мършата продължиха с намеците знаейки, че една лъжа повторена 100 пъти става истина

354

Разбий ги!

преди 11 години

БРАВО МОНИКА . Разбий ги!

353

Лелеее!

преди 11 години

Като чета, само сексуално незадоволени и агресивни типове! Коментирайте по същество, а не кой с кой спи. Бъркате човека. Боко май пращаше смс- и на журналистки, спортистки... Нали не бъркам?

352

А Бойко

преди 11 години

Бойко кога ли ще изпрати такова писмо!?

351

До Запозната

преди 11 години

А и Пампорово спечели Бориславова по времето на Борисов.

350

До запозната

преди 11 години

Не се заблуждавай, привидното скъсване между ББ и ЦБ е само привидно. Те си знаят работата, докато му изпере паричките ще е така, а пък после.... И тези са едни артисти, но второразрядни.

349

Дидо

преди 11 години

Мизерниците от ГЕРБ не се свенят да атакуват през жените и децата на противниците си, което е голям грях

348

помнещ

преди 11 години

Скандалът стана миналата година и тя е реагирала, но резутат никакъв, защото е много по-удобно на Герб-овците да натякват непрекъснато за този случай, да оплюват, а защо не оплюват близките до Борисов - Иво Прокопиев, Вальо Златев, Огнян Донев и най-вече Цветелина?

347

Очевидно

преди 11 години

Очевидно е, че казусът "Хохегер" е политическа поръчка на Боко, Цецо Многодомеца и компания!Доколкото си спомням всички експерти в бранша, независимо от политическата им ориентация застанаха на страната на Йосифова!

346

Стамат

преди 11 години

А как Цветелинка Бориславова за една нощ закупи СИБАНК? Как само тя успя да спечели търга за закупуване на зимния курорт Пампорово?

345

Много хейт бе...

преди 11 години

Много гербери цъфнаха.Жената си е в правото.Криво да седим, право да говорим.До сега Моника не смееше в тази милиционерска държава, с предишния прокурор и Цветанов гестапото да поиска проверка.

344

Сали

преди 11 години

БСОЛЮТНО ПРАВА Е ЖЕНАТА - ТИЯ ОТ НАП ПРАВЯТ КАКВОТО ИМ КАЖЕ НЯКОЙ *** ВОЖД ВИНЕТУ ИЛИ ПИОНКИТЕ МУ , БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ДАЛИ ТОВА Е ЗАКОННО , ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ ГОДИНИ СА ВЪРХА НА СЛАДОЛЕДА НА ПРОВЕРКИ НА ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА - СЪСТАВЯТ СЕ АКТОВЕ , НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ ПЪРВОНАЧАЛНИ САЛДА ОТ ПО 5000 ЛЕВА , КАТО В СЪЩОТО ВРЕМЕ ПРИ ПРОВЕРКАТА НА ЕКСМИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ САМИЯ НАП ПРИЗНАВА ПЪРВОНАЧАЛНО САЛДО - 30 000 ЛЕВА ??

343

Браво

преди 11 години

Абсолютно прави сте. Моника е жена на място.

342

Запозната

преди 11 години

Бойко Борисов се отказа от Цветелина ,дали привидно или не- те си знаят,но точно тя по неговото управление спечели конкурса за винетките и построи волтаични централи, с които тока ни се оскъпи. Може би точно за това Борисов се отрече от нея.Предполагам,че е привидно, за да не дразни хората.

341

Запозната

преди 11 години

Не харесвам Станишев.Не съм от БСП и не искам никога вече комунистите да ни управляват. НО! Съгласен с Моника. Когато тя е печелила тези проекти не е била със Станишев.той беше с онази журналистка.Това е истината и нека не спекулираме ,че жевата е действала в конфликт на интереси. Доблестно постъпва Моника,че иска да защити името си. ГЕРБ в желанието си да отмъстят на Станишев вкараха тази жена в интрига. Тя за мен е една умна и работеща дама. Това,че сега съжителства със Станишев няма нищо общо

340

Леко ...

преди 11 години

Омразата герберска тук е в особено големи размери. Леко да не се прехапете,

339

Маринов

преди 11 години

Станишев никога не ми е бил симпатичен, но Моника в случая е напълно права. Крайно време е да се затвори устата на комплексар като Боко, да престане да оправдава некадърността си с други хора. *** се до ушите и пак продължава да търси вината у други.