77

до 110

преди 11 години

В момента е окопирана от западни ***!Питаш каква е разликата ли ???Червените искаха да е силна и богата държава ,а западните маи искат жив човек и камък върху камък да не останат.

76

Анонимен

преди 11 години

108, окупирана е да - от комунонанистите!

75

Анонимен

преди 11 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЯ БЪЛГАРИЯ СЛЕД 89 Г. Е ОКУПИРАНА СТРАНА ОТ КРАДЛИВИ,АЛЧНИ *** СКРИТИ ЗАД БЪЛГАРСКИ ИМЕНА И ТЕХНИТЕ ПРОДАЖНИ СЛУГИ КАКВИТО СА МУТРАТА *** БУДА И СМЕШНИКА ФИЗКУЛТУРНИК ЦЕЦО, ЦЕЛТА НА *** Е ЗАТРИВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ РОД

74

нинджа

преди 11 години

Гледам си сам храната и има къде да спя ..... не ми зависи нищо, нито от политиците нито от банките ...... докато я има Земята и съм здрав .... аз съм свободен ....

73

Анонимен

преди 11 години

392 000 регистрирани безработни.А с нерегистрираните сигурно са поне със 200 000 повече!Какво правиме господин Борисов,а? Кой е виновен ? Матряла,кучетата,Тройната коалиция или твоята некъдърност? Мислиш ли,че при това положение на някой му пука дали Доган,Сретан Йосич,Ал.Петров или който и да е друг искал да ти прави атентат! Ми да ти го направи,да те гърмят,да те трепят,да те тровят,нямам нищо против! Ти друго не заслужаваш!Да ти пикам на магистралите калпави!

72

оставка

преди 11 години

Оставка на Юлиан Попов, министър на околната среда, гражданин на Великобритания.

71

До 84

преди 11 години

Стига с тея траки!Всичките ни обичаи и всичко са си български ,стига сте подарявали на разни недоказани народи и култури изконо българското.Говориш за траки ,е Волжските българи де са чували за траки ,че и те ги имат същите обичаи?

70

до 98

преди 11 години

Признак на ниска култура е писането с големи букви...

69

Анонимен

преди 11 години

Ако виждаш светлина в тунела, значи срещу теб идва влак!

68

до Ф.С.В.

преди 11 години

Те за това на такива тарикати им правят ревизии късно през ноща,и после лошо им става от резултата!

67

Анонимен

преди 11 години

ГРОБАРСКАТА *** ДОКАРА НАРОДА ДО НИЩЕТА МИЗЕРИЯ И САМОУБИЙСТВА СЕГА ПАК СА ЗЕЙНАЛИ ЗА ВЛАСТ ЕГАСИ НАГЛАТА БЕЗОЧЛИВА ***

66

Somebody

преди 11 години

За един месец 4 души си отидоха след самозапалване... Един бере душа... Причинта и в петте случя е една и съща : мизерията! Чудя се не е ли крайно време, вместо да пламват хора, да пламне нещо друго, по-голямо!

65

Анонимен

преди 11 години

Когато гангрената тръгне по тялото,лекарите режат онова,което вече не може да се спаси.Трудно,но необходимо решение.Така трябва с *** и онези малки тарикатчета,имащи възможност,но не желаещи да обслужват задълженията си към държавата.Никакви повощи,никакви социални,здравни и административни услуги,до като не си платят.Задължителен образователен ценз-минимум 8-ми клас за гласуване. Иначе след 50г. България няма да съществува!

64

Анонимен

преди 11 години

Кабинетът е нелегитимен. Министърът на околната среда е с чуждо гражданство:Въпреки че Конституцията не позволява министри да имат двойно гражданство, служебният министър по околната среда и водите оказа се има освен българско и британско гражданство. Това породи съмнения в легитимността на служебния кабинет.Юлиан Попов увери, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство.

63

Анонимен

преди 11 години

България никога няма да се оправи, или поне докато съществува БКП-БСП... Тия са навсякъде и саботират всичко положително, което се случва в Родината ни... Манипулациите, лъжите и кражбата са основните им оръжия...

62

До 90

преди 11 години

Няма да е за дълго. :)

61

Оставка!

преди 11 години

Кабинетът е нелегитимен. Министърът на околната среда е чужд гражд!Въпреки че Конституцията не позволява министри да имат двойно гражданство, служебният министър по околната среда и водите оказа се има освен българско и британско гражданство. Това породи съмнения в легитимността на служебния кабинет. Юлиан Попов увери, че е започнал процедура по отказ от британското си гражданство.

60

брат МУ на винету

преди 11 години

жалко е това ,което се случва с народа на държавата ,много жалко благодарение на НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДЪРЖАВАТА

59

До Крив Макарон

преди 11 години

88Човека е жив бе!!

58

Крив макарон

преди 11 години

Лека му пръст на празника днес...За съжаление и той , като много други е работил без правни отношения...Ако мога да ги прекарам другите...Да не плащам данъци...Та само аз ли да числа за държавата...Да ама Не...Сам си затворил тунела..