515

анонимен

преди 11 години

до 604 - все пак санирането изисква жертви. Дали ще е глад и мизерия с години или ще е една крачка към отвъдното е въпрос на избор.С това си изявление президентът ни пожела да си поиграе с живота на бедняка, заплашвайки да го остави без покрив над главата.

514

Александър

преди 11 години

Може ли да си толкова нагъл ... хората му викат Нямаме пари а той вика .. ако не изтеглите заем от банката за саниране ще ви изгоня на палатки .. ела ме изгони от апартамента ми в Перник г-н Перач .. ела да видиш пред вратата ми къв винкел те чака.

513

до ХХХ

преди 11 години

Нещо си сбъркал държавите -епохите и дори мисленето!Общо взето -взимане на дом и деца от българин ще доведе нещата до термоядрен апокалипсис.Как я виждаш ново еничарство или изгонени от дома им в 21 век.И ти не си си пил хапчетата ,в държава дето 11 тюлена са нещо като апокалиптично голяма сила искаш да буташ блокове на военни ,е как да стане бре!

512

pet

преди 11 години

До ХХХ - много реалистична прогноза даде. Направо косата да му настръхне на човек.

511

AZ

преди 11 години

Не се отоплявам вече 3-та зима - имам готовност и подготовка да живея в Скандинавието или на полюсите при минусови температури. Храната е на специален разчет и строг контрол - мога да стана идеален стриктен данъчен инспектор. Имам график и за спане покрай слушащите шумно чалга съседи-търпелив съм и мога да спя в близост до минаващи танкове. Вече съм санирането ме изненадаха грубо, ще го мисля...

510

до Панеладжия

преди 11 години

Аз зимата съм на 16 градуса,ограничил съм храната.........на политиците у дупе!

509

ХХХ

преди 11 години

Към 603. Искам да ти обясня как се скуби гола кокошка. Със закони байно. Обявяват панелките за опасни за здравето и живота /енергийната ефективност ти е най - малкият проблем/ После обявяват всички деца в панелките за "деца в риск" и агенцията за закрила на детето има право да ги отнеме от родителите и даде за осиновяване дори и в Америка /справка Швеция и Русия/ А дали ще си купиш ново жилище, или ще санираш панелката вече си решаваш ти. Поздрави.

508

Панеладжия

преди 11 години

Нещо ми си струва като заплаха това!Младите като избягат от България а старите не могат да си плащат даже хляба нека си санират колкото щат!Още малко и ще ме задължат да съм зимата на 18 градуса и да се къпя с хладка вода!Даде ама аз пък искам сам да избирам как да живея!И ако санирането е съвкупност от много детайли ,то нека държавата да заздрави безплатно само сглобките а останалото да е избор на етажната собственост!Макар,че съм на 99% сигурен,че няма проблеми!

507

Анонимен

преди 11 години

До DDTНикога не говори така за хората, тук в България хората са добри, ама истински добри.

506

Анонимен

преди 11 години

Няма,няма и някой тарикат опипва почвата.Пак се опитват да ловят риба в мътни води ,пък ако клъвне нещо добре дошло.Фалшив народ,фалшива държава!!!

505

DDT

преди 11 години

Никакво саниране... С панелките си отиват и *** дето живеят в тях....Да се рушат и да падат, а сганта вътре обратно на село откъдето е дошла...

504

химика

преди 11 години

Ако някой ми подари пари за саниране, ще си санирам апартамента. Но тъй като или съм безработен, или получавам мизерна провинциална заплата. Няма да го направя. Остава ми единствено да си претворя ника в живота, ама видите ли, ще кажат някои червени кратуни: "Той е престъпник".

503

Анонимен

преди 11 години

Ниската избирателна активност ще е в полза на ДПС. Не слушайте онези, които ви призовават да бойкотирате изборите. Някои от тях получават пари за това. Да гласуваме, за да спасим БЪЛГАРИЯ!

502

Защо?

преди 11 години

Защо хора, които като си отворят устата приказват само глупости, все се бутат на най-отговорни постове - президент, премиер, министър, ...?

501

Хо

преди 11 години

Шом не искате да сенирате панелките си и да инвестирате в собственото си имущество, то поне ги застраховайте заедно с живота си!Не става без някой друг лев.....,че накрая да не сте капо!

500

Ema

преди 11 години

Или се отърваваме от Президента,или оставаме без покрив!!!

499

? Цената на тока ?

преди 11 години

Е аз съм си санирал панелката , но пак ми е студено . Трябва ми отопление , осветление , топла вода ...Не разбирам, защо е това обръщение ?-Няма ли да се намали цената на тока.Щото колкото и да ми е саниран апартамента , ми трябва топла вода да се къпя - каква е зависимоста на бойлера - с електричеството или с външните стени ?

498

Разбирач

преди 11 години

На запад живеят на квартира,ама получават социални помощи!Отделно тарикатите работят на черно,да изкарат нещо отгоре.Обикновенния безработен е усигурен от държавата и идва да живее като цар на морето ни!

497

Анонимен

преди 11 години

Тези знаят ли какво ще им се случи ако излязат 1,5 - 2 милиона с винкели в рака.

496

анонимен

преди 11 години

Май ще се мре - един скок от 7-мия етаж и проблемът със санирането ще е решен. Бързо, безплатно и ефикасно!