413

encho184

преди 11 години

До АнонименGLUPAK

412

Анто

преди 11 години

Всички министри на Герб бяха избрани с конкурс по некомпетентност, неграмотност и липса на умения. За народа само лишения.

411

Анонимен

преди 11 години

За Герберастите дали човек има завършен 5 клас или не е без значение!!Тогава представете си още колко по-*** трябва да е един Гербераст,за да гласува за такива Калинки и Тикви !!!!!

410

Незабавно

преди 11 години

Искаме пълна проверка за образователен ценз на работещите в централната и местната администрация, ДНСК, АПИ, РИОСВ, ВиК, ДАГ, училищата, гимназиите и университетите. Ще се окаже, че с диплом за средно образование са заверявали ПУП-ове и скици, ОВОС-и, дипломи за висше образование, стратегии, договори за милиони и строителни разрешения.

409

До 543

преди 11 години

Ти да не мислиш,че ЕРП-тата няма да обжалват пред съда и същия този съд няма да отмени решението на закона,щом е подписано от некомпетентен орган,бе *** такъв! Това герберастите сте прости,като бобена чорба и разсъждавате,като щраусите,мамка ви крадлива!

408

ЦИРК

преди 11 години

до всички обясняващи ,че дипломата не е важна!Когато отидете и завършите в МЕИ или сега ТУ-София катедра Електротехнически факултет от поток 240 души останат само 11 с дипломи и после завършат и Магистърска степен! тогава говорете ,че образованието в България не е на Ниво. Но не и от измислените Учебни заведения с ВИСОКИ платени такси дотирани от държавата !В ДКЕВР ръководителя задължително да е ЕЛЕКТРО инж. мин. с магистърска степен 10г. в системата!Всичко друго назначено там ще е КАЛИНКИ

407

Анонимен

преди 11 години

Браво! Абсолютен пример за загрижеността на бкп да гражданите! Вместо да затворят очи за да мине намалението на тока, те са готови да направят всичко за да прецекат народа и ако може да плащаме тройно по-скъп ток, защото цялата мафия зад електрическия бранш е свързана пряко с бсп, р.петков и черната каса на бсп... Гласувайте на изборите за червената пасмина, та даже да има увеличение на тока от 1 юни!

406

0

преди 11 години

Така о време се сетихте да излезете с тая новина, сигурно като при назначението не е имало значение... Айде следващият номер на цирка да почва!

405

Геле

преди 11 години

Какво е общото между :Джон Рокфелер, Бил Гейтс, Стив Джобс, Ричард Брансън , Лари Елисън ,Майкъл Дел освен , че са мултимилиардери и емблематични личности? Ами нямат ВИШУ....... Ако бяха се родили в България нито те щяха да са същите , нито света щеше да е същия. Докато нашата система не позволява на наистина кадърните да прогресират ( независимо с диплома или не) никога няма да мръднем от дъното. Не коментирам Юлиана Иванова, просто не трябва да съдим един човек по наличието на една хартия

404

DED

преди 11 години

Поредния Будист.Страшен кадровик беше Този.Тотаджия.

403

ПРОСТОТИЯ

преди 11 години

Абе тия от герб....или по точно ПРОСТАКА БУДА... има ли някой познат със завършено висше образование...па да назначми някой поне с полувисше.....Около него всичко е просто като него.....Май ако баща му не бе полковник и партиен секретар на Софийската пожарна и той нямаше да има диплома !!!

402

До 534

преди 11 години

До До VeskoПо-добре лекуван от "лекари" учили до 3-4 курс но без диплома , отколкото от "свръхобразовани" магистри по икономика или право например.

401

Анонимен

преди 11 години

Познавам един шеф на фирма. Нямаше висока квалификация,но беше природно интелигентен човек, който уважаваше способните. Беше се заобиколил с квалифицирани и кадърни хора,които направиха фирмата му водеща в бранша. Това е лидер!!!!

400

Анонимен

преди 11 години

До vesko Срещат се двама.Единия пита как е сина ти.А той стана IT специалист но понеже е криза и няма работа стана пазач на една ферма.Тоя синковец ако има рамо ще стане чудесен депутат за друго не става щом е пазач.

399

Giordjelov

преди 11 години

Hahahaha - dokade dokaraha BG i bg narod bg visoki ucheni ot BAN, bg universiteti, bg instituti!I vsichkata razruha e bez bombi, bez patroni, bez nojove na bg armia! Bg armia e tiha krotka voda.EU, pazi se ot bg visoki ucheni!

398

До Vesko

преди 11 години

Абе Веско, по твоята логика защо изобщо по света се учи. Ти съгласен ли си да теб, твоето семейство, твоите близки и приятели да бъдат лекувани от "лекари" без диплома. Когато човек говори и пише нещо, трябва първо да мисли.

397

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 515 Това вече е пълно беззаконие! Пак в услуга на приближените кръгове на Борисов, които държат петрола. Те са много "бедни" и имат нужда от помощ и преференции.

396

vesko

преди 11 години

Дипломата не прави човека .

395

Анонимен

преди 11 години

До Зигмунд Фройд Тая ако имаше диплома с повече ли щеше да падне цената на тока и щяха ли да ти вдигнат заплатата за да можеш да си плащаш сметките.Ако имаме малко акъл няма да се хванем на въдицата на тия които могат да критикуват и не ни казват каква алтернатива ни предлагат.

394

Анонимен

преди 11 години

В държава, където местата за висшисти са повече от завършилите среднисти, който не е пожелал, той не е получил диплома. Купени и фалшифицирани дипломи под път и над път. Реално е само образованието от чужди университети. Но техните възпитаници като се върнат, поогледат се и... се изнасят, този път окончателно. Хората тук са брутални във взаимоотношенията си, *** е обзела всички етажи на обществото.