438

Анонимен

преди 11 години

За такава демокрация ли се борихме, да работим за да си плащаме токът и сметките, но пък да гледаме оптимистично, все пак остават и малко пари за храна :)))

437

Анонимен

преди 11 години

До Veselin. аз бих ти дал едно предложение кажи ти с какво се занимаваш и имаш ли си хал хабер дето се вика от бизнес защото ако си имаше нямаше да пишеш безобразни глупости. на чужд гръб и сто тояги са малко.

436

Анонимен

преди 11 години

На народа му писна вече, работят ако имат работа като скотове да си платят тока и другите сметки и им остава малко за храна. Това ли е демокрацията която искахме, за такава свобода ли се борихме, тази демокрация ми прилича на комунизъм и фашизъм, но в съвременен вариянт .

435

Veselin

преди 11 години

До 565 , рабират те но това, че нищо не сме произвеждали и за това не можело заплатите да са близки до европейските е глупост, ами Кипър например, какво прозиводство имат повече от нас, може би петролни залежи, диаманти или някакви природни богатства

434

Анонимен

преди 11 години

Ушким сме в така бленувания ЕС а ни дискриминират и заплатите са ни като на 8-*** 10-та ръка хора, поне на половина от европейските да сме така ще сме поне втора ръка хора :), нали ЕС е една държава, логично е заплатите да са близки .А на досегашните партии политиката им за 23 години е една и съща да съсипят бавно страната тоест БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС е една партия. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

433

До Веселинчо

преди 11 години

Ама много си *** и като такъв даваш мнение ,което е много просто,за прости хора!Обяснявам набързо ,който има капка мозък разбира,ако заплата се вдигне на 1000 лв без това да е покрито от реално производство,тея пари ще отидат за вносни стоки и така те излизат извън България!Ако това не ти е ясно и не може да навържеш нещата ,значи си много глупав много,в което не се и съмнявам!

432

Анонимен

преди 11 години

Хората като се вдигнаха за надписаните сметки, чак тогава медиите и политиците признаха, че има монополи и надписване на сметки, а сега вече говорятн че можело да има намаляна на цената му :). Същото е и със заплатите казват ни, че не можело или не заслужаваме дори половината от еропейските заплати по медиите разни социолози, а е отново една голяма лъжа .А може да сме поне втора ръка хора :) а не като в момента 8-*** 10-та ръка по заплати .

431

Veselin

преди 11 години

ПРОТЕСТИТЕ ТРЯБВА ДА СА ЗА СТАНДАРТЪТ НА ЖИВОТ, НАПРИМЕР ЗАПЛАТИТЕ В СТРАНАТА ДА СА НА ПОЛОВИНА ОТ СРЕДНО ЕВРОПЕЙСКАТА .ЗНАМ ЧЕ ТРУДНО НЯКОЙ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ, НО СМЕ ЕДВА 6-7 МИЛИОНА КОЛКОТО ЕДИН ГОЛЯМ ГРАД А ИМАМЕ ТОЛКОВА МНОГО, ПОЛИТИЦИТЕ НАЙ МАЛКО БИХА МЕ РАЗБРАЛИ .

430

Анонимен

преди 11 години

Истинските националисти не си оправят гаджетата по чужбина с държавна пара!

429

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров е кукла на конци на ДС. Дали са му ролята на псевдонационалист. За кукловодите е много важно да не се роди истинска националистическа партия, а Волен запълва тази дупка в политическото пространство. Който гласува за него, след 4 години ще си скубе косите, както стана с Бойко!

428

Veselin

преди 11 години

Който неразбира Волен Сидеров или не е добре, или мрази себе си и народа си друго разумно обяснение няма .Чуйте, какво мисли Левски и ще кажете, че е 3- пъти по краен от Волен ,ето какво казва Апостола vbox7/play:5f5c665323 Ако Левски сега е жив, медиите и политиците, ще го обвинят, че е най големият терорист, комунист, фашист и т.н.

427

Veselin

преди 11 години

Волен иска да направи 1000лв минимална заплата, медиите правилно казват, че е луд, кой "нормален" политик, ще гледа интереса на хората, големите компании повече пари дават от стиснатият народ :) .

426

Veselin

преди 11 години

В условията на криза 1000 лв са малко, но като за начало е добре, докато си стъпи страната на крака и излезне от 24 годишната кал .

425

Veselin

преди 11 години

До 546, стига глупости а държавата за какво е ако не регулира бизнеса и пазарите, ако няма държава системата ще се самоизяде това го казва дори милярдерът Джордж Сорос, като сложи минимална заплата от 1000 лв приемрно покупателната способност на хората ще се вдигне .Работниците освен, че са служители са и клиенти не го забравяйте, те също пазаруват, и след като могат повече да пазаруват и оборотите на частниците, ще се покачат значително и на работодателите няма да им е проблем да плащат

424

Анонимен

преди 11 години

До Veselin пич аз съм 538 аз имам малък бизнес ако трябва на този етап да плащам 1000лв трябва 10 човека да ги пратя в бю1рото по труда. кажи ми по-добре ли ще бъде за тях остави ме мене. държавата по никакъв начин не трябва да регулира тези процеси защото реултатите ще са плачевни. ще кажеш явно не ти е добър бизнеса. да може и да си прав но помисли за тези 10 човека имат ли в момента друга алтернатива.

423

Veselin

преди 11 години

Или че нищо не сме произвеждали и за това не можело заплатите да са близки до европейските, ами Кипър например, какво прозиводство имат повече от нас, може би петролни залежи, диаманти или някакви природни богатства

422

Veselin

преди 11 години

Заблуда и лъжа, че българите сме мързеливи, и че не работим или че не заслужаваме по човешки заплати, досега всички българи, които познавам се скъсват от работа и са отговорни, друг е въпроса има ли работа .

421

Veselin

преди 11 години

До 538 Ами държавата за какво е ако не регулира бизнеса и пазарите, ако няма държава системата ще се самоизяде , като сложи минимална заплата от 1000 лв приемрно покупателната способност на хората ще се вдигне .Работниците освен, че са служители са и клиенти не го забравяйте, те също пазаруват, и след като могат повече да пазаруват и оборотите на частниците, ще се покачат значително .

420

Анонимен

преди 11 години

До 534. той е станал умен ама явно ти си поглупял

419

Do 527

преди 11 години

Perverznik takuv, stiga pisa gluposti!mahai se ottuk!