1174

Избирател

преди 11 години

Мн бъркаш, драги! На 12ти май цяла Бг ще се качи на партийния мощен трамвай и всички деца на родината ще очертаем новия път! А ти ще дадеш своя принос към енергетиката със сърп и чук в ръка, работещ в най-великото българско начинание Белене!

1173

гроб

преди 11 години

Бойко Борисов умислен гледа протестите по новините. Замисли се: "Е, протестират, но не е проблем. Мразят ме само тези, които използват електричество. Всички останали още ме обичат."

1172

цв.цв.

преди 11 години

Вчера Трайчо Трайков написа в Туитър: Сега очакваме tv7 да покаже как Дянков души с възглавница Мишо Бирата.

1171

стакмистика

преди 11 години

- Експерти твъдят, че народът е почнал да живее по-добре.- А хората казват, че нищо такова не усещат.- Но те не са експерти.

1170

666! СУПЕР...

преди 11 години

....А КОСТУФ ПА ВИКАЛ ...АЗ НЕ ПРЕСИЧАМ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ СВЕТОФАРИ...!

1169

Избирател

преди 11 години

Белене ще има, искате или не! И то ще бъде построено точно от вас предатели, дето ви е срам да си признаете, че сте от бсп-то! Позор за родината сте! Оххх, нямам търпение да се върнат добрите стари времена! Серж, по-бързо!!!

1168

народна любOOF

преди 11 години

- Бойко, така е в любовта краят винаги разбива сърцето!

1167

Анонимен

преди 11 години

За такава демокрация ли се борихме, да работим за да си плащаме токът и сметките, но пък да гледаме оптимистично, все пак остават и малко пари за храна :)))

1166

666! СУПЕР...

преди 11 години

....ЧЕРВЕНОТО НА СВЕТОФАРИТЕ Е *** ПРОПАГАНДА НА БСП И ГНУСНА ИНСИНУАЦИЯ...КАЗАЛ МИНИСТЕРО НА КООЛТУРАТА РАШИДКО ШИШЕ АЛКОХОЛЕФ...!

1165

оставка

преди 11 години

ББ сутринта си мисли:"Много ми e натоварена програмата..как да се измъкна, че отида да направя едно мачле"Подал оставка, отива на стадиона...и няма вече с кой да играе в работно време..Ужас!!!!

1164

Анонимен

преди 11 години

Той народа не може да ги гледа тия от ГЕРБ и БСП,СДС,ДПС,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС пак за власт се натискат :), то май ще се окаже, че е една обща партия :) поне политиката им е бавна да съсипят милата България

1163

слънце грей

преди 11 години

Бойко води политика на последователно отрицаниe.Днес казва, утре отрича, в другиден отрича отреченoто...

1162

Избирател

преди 11 години

Как така си се гаврил с Бсп-то? Що за човек си ти? Като осъществим заветната победа на 12май ще продължим Беленето и ти ще работиш там, вагабонтино!!!

1161

оптимист

преди 11 години

Ами Бойко ви каза ,ще гласуваме против Белене .И какво стана ??? 5 дена не могат да определят избирателната активност .5 дни чакаха инструкции как да броят..Но Бг вече не е същата...Никои вече не се връзва и не вярва на Партията довела страната до национална катастрофа.Такава Бойкова зима те не очакваха и сега какво ???Стопли се и ББ мисли че народа забрави.???Нека каже как остава страната.И аз не вярвам да мине 4%граница,а те за парламента се натискат.БУДАЛИ

1160

Анонимен

преди 11 години

На народа му писна вече, работят ако имат работа като скотове да си платят тока и другите сметки и им остава малко за храна. Това ли е демокрацията която искахме, за такава свобода ли се борихме, тази демокрация ми прилича на комунизъм и фашизъм, но в съвременен вариянт .

1159

Анонимен

преди 11 години

На митинга в подкрепа на Бойко Борисов се събраха шефовете на ЦСКА, камион прасета и най-голямата фирма за извозване на ***. Оказа се, че прасетата са организаторите на митинга , а служителите на Титан са там по работа.

1158

Избирател

преди 11 години

Гаврил си се с Бсп??? Що за човек си ти? Едно време такива като тебе ходеха на санаториум в Белене! Дано като отбележим заветната победа на 12май и ти да отидеш да видиш "централата"! Скоро върху вас ще се стовари партийната мощ! Пролетарий от всички точки на бг ОБЕДИНЯВАЙТЕ СЕ!!!

1157

пърдят в едно гърне

преди 11 години

- Вчера д-р Бойко Борисов обяви, че д-р Доган бил организирал атентат срещу него, още през 2009-та година. Сигурно е взел някакви мерки, за да оцелее...- Да... разруши барбекюто на Доган.

1156

Анонимен

преди 11 години

Хората като се вдигнаха за надписаните сметки, чак тогава медиите и политиците признаха, че има монополи и надписване на сметки, а сега вече говорятн че можело да има намаляна на цената му :). Същото е и със заплатите казват ни, че не можело или не заслужаваме дори половината от еропейските заплати по медиите разни социолози, а е отново една голяма лъжа .А може да сме поне втора ръка хора :) а не като в момента 8-*** 10-та ръка по заплати .

1155

Veselin

преди 11 години

Жива пропаганда си е това "проучване" за ГЕРБ само *** ще гласуват а за БСП повечето пенсионери, интересно за ОДС,НДСВ,Кунева и РЗС кой болен мозък би гласувал :)