95

7

преди 11 години

Каде е БЪЛГАРСКИЯТ дух . Помяпите политици не искат да се опрат на ЕВРО ПЕД*ЛИТЕ и да им обяснят 4е ние сме народ а не *** ЕВРОПЕИСКИ. ИСКАИМ СЕ ДА СМЕ НАИ БЕДНИ И ГЛАДНИ В ЕВРОПА.БЕЗПЛАТНА работна ръка.

94

Анонимен

преди 11 години

Поредното фиаско на EU и най-вече на Германия,защото те показаха и искат България да е бедна и корумпирана държава,защото именно Те са тези ,които подържат престъпниците и корупцията,защото Те са тези ,които поддържат ниският Стандарт на живот нисък....та Те ако искаха да ни помогнат ,щяха да го направят отдавна с 1/7 транш,който дават на Гърция....Но зад всички тези отрицания ,съм убеден вече ,че стои Германия,която играе нечестно спрямо Бълария....,жалкото е ,че народа ни е винаги бил с тях..

93

Анонимен

преди 11 години

ами щом не ни искат у Шенгена ,отваряме границите и всички от изтока да наводнят ЕС.що трябва да ги пазим западняците.

92

Анонимен

преди 11 години

Абе какво въобще чакаме???Дайте референдум и да се махаме от Евросъюза.След това на всички отворени "европейски" държави да се наложи визов режим,да се вдигнат 10 пъти митата а за Англия,Германия и Франция 20 пъти и да си карат стоките в Азия през Украйна И Русия.Тогава да ги видим тези отворковци!Но за това са нужни политици-родолюбци и патриоти ане дупедавци,които нямат нито национална гордост нито национално достойнство!

91

Смех

преди 11 години

Още ли се гордеем, че сме българии? Аз-не!

90

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен то в британия или германия няма корупция или престапност

89

цвъки

преди 11 години

ЦВИНОКЬО ИЛИ СВИНОКЬО?

88

шеги

преди 11 години

Ами отворете границата, бе ***! Защо да бъдем стражево куче на бюргерите?

87

Анонимен

преди 11 години

Цв : политическата обстановка е един от факторите.... Ясно ти го казаха:България и Румъния са твърде корумпирани за ШенгенДвете страни не спазват принципите на правовата държава, което е условие

86

Анонимен

преди 11 години

мисля че бг е отдавна в ес но ес не е в ес

85

Анонимен

преди 11 години

Само с приказки не става.То е ясно, че комунистите са некадърни и с тях никъде няма да ни искат, но и Бойко само приказки и закани...и нищо не направи.Цяла Европа знаят, че е свързан с Цветан Василев и ***.Никога няма да ни приемат в Шенген.

84

Orda

преди 11 години

Въобще какво правим в т.н. Европейски Съюз?

83

Анонимен

преди 11 години

Италианците са направили своето разузнавателно допитване ИЗВЪН СРЕДИТЕ НА СЕГАШНОТО МВР И СПЕЦСЛУЖБИ, ТЪЙ КАТО НЯМАТ НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ И ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ.

82

Анонимен

преди 11 години

Аз ще гласувам срещу Станишеф и Слави Трифоноф...

81

причините за отказа

преди 11 години

Вътрешният министър на Германия Ханс-Петер Фридрих заяви в четвъртък по немските телевизии, че причините за отказа са: корумпирани митничари и полицаи, корумпирана съдебна система, неспособност на полицията и на държавата да осигурят състояние на стабилност и най-накрая, *** социален туризъм.

80

Не е неопределено!

преди 11 години

На дипломатичен език "неопределено" означава докато ББ и ЦвЦв не влезнат в затвора!

79

Българин

преди 11 години

Как да ни приемат в Шенген,ако всичко това което пише в Биволъ за бившия премиер е вярно?Там се цитират и данни от чужди разузнавателни източници. Комин без пушек няма.

78

Анонимен

преди 11 години

С комунисти и дпс шенген няма.

77

Анонимен

преди 11 години

Чакат да видят ще има ли комунисти във власта и дали ще поемат към москва. Всичко това се очакваше. Вън комунистите от власта!

76

Люк Шенгенуолкър

преди 11 години

Такъв е баланса на силата във Първа Галактическа Империя(ЕС)Трябва да има богати и бедни,приети и неприети,западни и източни,католици и православни,свободни и роби..Императора Палпатин(Меркел) и Дарт Вейдър(Барозо) няма никога да присъединят нашата отдалечена система(Планетата Хот,замръзнала в икономически лед)докато и последният джедай (ние) не наведе глава!Нека силата да бъде с нас!