99

меркел

преди 11 години

Какво сега, Бойко като си отиде кой ще дойде на власт, Пръмова ли ??? Абе да ви ш..бам в мръсните комунисти !!! САМО РЗС МОЖЕ ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАЗИ КРИЗИСНА СИТУАЦИЯ

98

апостол

преди 11 години

.Само Яне Янев знае как да ни измъкне от блатото.

97

анонимен

преди 11 години

СИЛНО ПОДКРЕПЯМ РЗС ЯНЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И МАЛЧАТ КАТО РИБИ!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Много ги разбира Яне-то брейй.От време на време току вади по някой кьор фишек и го развявя за уж някой си.Много компромати бе.А той от най-честните ли е.Вместо да предлага алтернатива и по добро за народа.Че го няма писателя от народа ЧУДОМИР за да ги осмей и изрисува с перо както той си знае...

95

Анонимен

преди 11 години

Наличието на народни представители като *** и политическата к..ва Яни Янев показва,че действително системата у нас е сбъркана,липсват средства за самозащита на българския народ от подобни мерзавци.

94

Анонимен

преди 11 години

Янка за пореден път доказа, че е ку*ва на ГЕРБ и още, че Плевнелиев е решил да се прави на самостоятелен, но на Цветанов това не му харесва!

93

цоцо до 95

преди 11 години

Много от българите могат да застанат зад Яне, за да му теглят един голям ......р. Писна ми от тоя хубавец имам чувството че ще се покаже от контакта ми! Да ходи да носи ябълки на Алексей и Марешки те ще го обслужат. Емблема на политик - ***. Затова сме на това дередже ХОРА !

92

Анонимен

преди 11 години

брее само овълчени хора се натискат за премиери!Да взема да поискам аз да стана премиер, нищо не разбирам от политика / но и те не разбират/, поне съм честна българка, бях шивачка, сега съм безработна))...та знам как е да се свързват двата края от "нищото"ако си състави правителство от хора от народа как мислите, че ще се справят ;)/те тези изедници сигурно не са пък от народа, кой знае в кое село са израсли/...или пак ще повторим събитията от 1944-1945 г.

91

зорка

преди 11 години

Давай Яне с теб сме за нова конституция за нова чиста и свята република България!намаляване депутатите от 240 на 100 на брои;ВСИЧКИ БЕЗ имунитет най много два мандата и у дома;корумпираните министри,и политици в затворите... само ти го можеш и ние вярваме в теб!!!

90

дани

преди 11 години

райно време е РЗС да вземе власта успех

89

Анонимен

преди 11 години

желая успех на г-н Янев! време е за министри в затворите и нова конституция.Призовавам всички анти-комонисти да застанат зад гърба му

88

до 90

преди 11 години

Всички, които са кандидати за този пост ще ти гарантират, но почти никой няма да си изпълни обещанието.Гласуването за непознати хора е РОМАНТИЧНО, но това е кредит на доверие за хитрите мошеници /царя, Бойко и мн.др./Не всички и в това НС са "маскари", и в него има свестни хора.Христос е казал: "ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"

87

до 90

преди 11 години

Откраднатото вече е похарчено, просто няма какво да се връща...

86

Николай Василев

преди 11 години

Има много истина в думите на Янев ! Той е единственият който не говори популистки че ще ни оправи живота от веднъж .А като прибавим и смелостта му да осветли крадците в енергийния сектор, стигам до извода, че ще гласувам за РЗС .

85

Анонимен

преди 11 години

Като се позамисля, независимо от всичко тази партия единствена се осмели да посочи мафиотите в енергийния сектор. Така , че за изборите ще го имам в предвид !

84

Анонимен

преди 11 години

Ще гласувам за този който гарантира че ще върне обратно откраднатото на държавата и народа

83

керанова

преди 11 години

Какво плюете всички бе мижитурки долни? Каде живеете? ПОДКРЕПЯМ ЯНЕ ЗА ДА НЕ ДОИДАТ КРАДЦИ КАТО ДОГАН,КУНЕВА И ТОЗИ МАЗНИК СТАНИШЕВ.ТОВА СА ХОРАТА КОИТО РАЗПРОДАДОХА ВСИЧКО ЦЕННО И ТРЯБВА ДА СИ ПОЛУЧАТ ЗАСЛУЖЕНОТО!!!

82

DUDUKOV 2

преди 11 години

До драго- DRAGAN4O, TI DA NE SI MU LYUBOVNICA,MA ???

81

илиева

преди 11 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ВСИЧКИ ГО ОБИЖДАТ И ВСИЧКИ КРАДАТ ИДЕИТЕ И ИНИЦИАТИВИТЕ НА РЗС ТОВА ОТ СТРАХ ЛИ Е ?

80

републииканец

преди 11 години

60% гражданска квота дава яне в листите си и на всичкото отгоре е ....истинааааааааааа