309

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 360:ТОЛКОВА СИ ***, ПРОСТО НЕВЕРОЯТНО.Явно, от Атака всичките сте така. ***, тове че плюеш управляващите света - евреите и САЩ, не значи, че си по-добър от тях. А Русия и Украйна са просто слабо развити страни с бедни и нещастни народи като нашия. Те още не са донесли благоденствие на никого по света, а само разруха. Плюещите като тебе - също. Още не е измислен по-добър начин за управление от еврейския - демокрацията, затова САЩ са го възприели. Умните хора го използват.

308

,,PIPO,,

преди 11 години

... DOLNI P R O S T I T U T K I .

307

Анонимен

преди 11 години

до 361 коментарНационализъм,умнико е идея,идеология и изначална форма на управление,право на всеки един народ по света.А не ми хвали евреите-ако са толкова умни нямаше да им правят държава и да им наливат пари от чужди държави.Те ще ни вземат земята,след като други им вършат работата!И сега има наши сънародници прецакани с пари в Израел,Гърция-нали са им братовчеди и им наливат пари!И двете държави оставени сами на себе си са много зле!Нямате аргументи,остава да ми изтрият коментарите!!!

306

Анонимен

преди 11 години

А колкото до това,че евреите управляват света-управляват паричните потоци и средствата за масова информация,телекомуникации.Но светът знаеш ли кога ще го управляват?Като ми поникне нокът на х.я!Такива бездушни близачи първо към СССР,сега към САЩ и Израел сте ми еднакво противни!Великите сили винаги са искали да мачкат слабите,народите по света са будни,те няма да загинат!А такива платени драскачи като теб няма да оцелеят извън сегашната си дейност.Не пророкувам,такава е истината.

305

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 354:Национализъм, ***, е просто една дума. Тя няма да подобри ничий живот. Омразните ти евреи живеят добре, защото действат с акъл и са почтени един към друг, не се крадат и мамят масово като за световно, не се избиват взаимно. А у нас комунизмът насади манталитет на престъпници у хората, сред тях НЯМА СОЛИДАРНОСТ. Точно комунистите - БСП, ГЕРБ, Атака, ВМРО, НФСБ и пр. ОПОРОЧИХТЕ НАЦИОНАЛНАТА ИДЕЯ и "НАЦИОНАЛИЗМА", за който дрънкаш, без да знаеш що е. *** сте на БСП и ГЕРБ

304

Анонимен

преди 11 години

До АнонименА ти умнико да те светна,че писането против САЩ и евреите не означава,че съм русофил или комунист.Познато тъпо мислене,това е,защото не можеш да се напънеш да разбереш,че истината винаги е една,тези с многото гледни точки ги знаем -Юксел,Салич,Стаматис,БЕНАТова...и комунизмът и демокрацията са зараза и означават чужд контрол,нов световен ред!Как ще обориш национализмът като идея бре???И с поклоните към САЩ и Израел,световни агресори,Русия към Чечения,Балкария...

303

do Десния

преди 11 години

Нищо добро не съм видял от тоя ЕС, само някакви европари, които отиваха в правилните джобове на мутри от разни калибри и цветове, а за другите балъци оставаше само да им бачкаме за без пари и задължително да им бъдем благодарни за това! Не съм гласувал никога за Сидеров, но този път съм за него, а и много мои приятели, които никога не са гласували изобщо, този път отиват с жените си и са за Атака! Очаквай изненади, бейби, и отивай ако искаш и на Северния полюс, все ми е тая, важна е България!

302

99

преди 11 години

САМО АТАКА !!! НО КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ ДО 1 ГОДИНА,А НЕ 4 ГОДИНИ !!! АКО И ТЕ НЕ НАПРАВЯТ НЕЩО КОНКРЕТНО И БЪРЗО, СЛЕДВА МЕТЕЖ И ЗА ТЯХ !!! СИДЕРОВ ГОВОРИШ МНОГО,НО ГО ДОКАЖИ И С ДЕЛА И ТО БЪРЗО !!! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА АТАКА !!!

301

Анонимен

преди 11 години

И моля ви спрете да наричате всеки един човек американофил или фоб,русофил или фоб,антисемит или шабец гой.Пристрастията на човек не са важни дотолкова,доколкото не го правят национален предател.Не мразя чужденците,мразя чужденците искащи да си вземат от България и да я унищожат,без значение руси,украинци,американци /няма такъв народ,просто смесица от етноси/,турци/и те са като американците/,гърци.Всички са ми еднакво противно,когато са против Българите.Факт е,от какъв произход са в Парламента!

300

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 350 и 353:Нямате умора, бе съветските агитатори. На ред ли ви плащат, що ли? От девет дерета мъкнете вода да ни докажете колко добри са "руснаците" и "украинците", а колко лоши - евреите и САЩ. Демокрация, ***, НЕ "се налага", а Я НЯМА НИКАКВА в КОМУНИСТИЧЕСКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2013 г. Въпросът изобще не е, дали "руснаците" и "украинците" са "кофти хора", А ЧЕ ГИ КОМАНДВАТ, СЪЩО КАТО НАС МРЪСНИ НЕНАСИТНИ КОМУНИСТИ - тях от 1917 г., нас - от 1944 г. А евреуте управляват света.

299

Анонимен

преди 11 години

Така или иначе от днес.бг ще ми изтрият коментарите,когато говорят против неудобната истина,но все пак достатъчно хора ще ме прочетат и все някой ще се осъзнае.И моля коментиращите да не влизат през ФЕЙСБУК-социалните мрежи са ваши лични досиета,когато го осъзнаете ще спрете да се разголвате пред света и няма да могат да ви следят,с ваше съдействие!А компютърните зали масово са с камери,да се знае кой влиза и евентуално никой да не е анонимен,дори и да иска...България ще оцелее,българите също!

298

Анонимен

преди 11 години

Западът не утрепа нашата интелигенция,те просто я купиха,тоест кадърните заминаха навън за истински добре осигурен материален живот,затова и сега почти няма кой да поведе България от блатото на глобализма!Но когато ви говорят за национализъм се дърпате,без да осъзнавате,че само национализъм и изолация от всякакви съюзи ще спаси България от буквално изчезване като народ.Затова призивите "България на българите" ще стават все по-чести.Като последен изход ще има етническа война за нас!

297

Анонимен

преди 11 години

СССР и комунизмът по света има същите принципи на демокрацията -"свобода,братство и равенство".Трепане на интелигенцията за да няма как народите да се окопитят и да извоюват свободата си,преиначаване на историята по книгите и историческите артефакти.Демокрацията сега се налага както и преди комунизмът-където не става доброволно става чрез воини!Навсякъде се говори за свобода и равенство,но идеята И на комунизмът И на демокрацията се крие в глобализацията и Новият Световен Ред-липса на народи!!!

296

Анонимен

преди 11 години

Наистина песента:" песента на Радо Шишарката ***, сбогом." е подходяща за раздяла с неонацистите от Атака

295

Десен

преди 11 години

Ако не дай боже Волен спечели нещо на момента се изнасям от БГ, защото ще бъдем изритани от ЕС и ще ни сложат двойни визи. Чудя как има още хора които му вярват.

294

Анонимен

преди 11 години

И същите тези елементи,които държат банките по света,почти всички големи медии,телекомуникациите им правиха наскоро метани,вкараха си Мосад да "пази израелските туристи!",ще им продават българска земеделска земя...но нека плюем руснаците,че са ги поробили навремето,нека плюем украинците.Не че сред тях няма кофти хора,но прочетете кои са управлявали в СССР и какъв им е произходът.Почти без изключение-хазари,разбираите евреи.Но от днес.бг ще изтрият моите коментари,защото са им слуги!

293

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен"От 1944 до 1945год. комунистите и със заповед от Москва , бяха избити повече българи отколкото през турско. Ама руското *** Сидеров не смее да го каже."Да,след като масово са трепани руснаци,украинци и всякакви други в Съветският съюз,те са трепани и в България от чуждата нам власт.Съветският съюз е създаден от Запада /разбираите международните евреи,дето спретнаха и незаконна държава на съплеменниците си,въпреки тамошното население/.Достатъчно е всеки да се поинтересува !

292

българин

преди 11 години

До Анонимен 345:НЕВЕРОЯТНО *** СИ. Изглежда, всички от Атака сте така.Да поясним: Сидеров не е "лудичък", а просто един лигльо. А шансът "да ги изпозатвори крадците и мутрите начела с ББ и ЦВЪКИ" е НЕ НУЛЕВ, А ОТРИЦАТЕЛЕН. Апропо, Сидеров е вербуван от ДС като не е затворен за кражба.

291

Ф.С.В

преди 11 години

ЗАЩО СА ОТХВЪРЛИЛИ ОТНЕМАНЕТО НА ЛИЦЕНЗА ???? ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ -ВЪН ЕРПТАТА И ГЕРБ ОТ БЪЛГАРИЯ -ГАДНИ ПРЕДАТЕЛИ !! АЗ НЕ ОБИЧАМ "АТАКА" НО КОГАТО ЗАЩИТАВА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА !!!! СЪЖАЛЯВАМ чЕ СИДЕРОВ ПОДКРЕПИ БОРИСОВ ОЩЕ НА ВТОРИЯТ ДЕН ОТ МАНДАТА НА ГЕРБ -ТОВА БЕшЕ ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ И СЕГА ВОЛЕН щЕ ДУХА СУПАТА !!!

290

Анонимен

преди 11 години

ще гласувам за Атака. Сидеров, е краен и малко лудичък, ама точно такъв трябва да ги изпозатвори крадците и мутрите начела с ББ и ЦВЪКИ.