113

Анонимен

преди 11 години

БНТ пак се изложиха.

112

Nasko

преди 11 години

Алооо БНТ-тоооВие ако се не лъжа сте нашата Национална телевизия, хранена чрез бюджета от всички нас?Докога ще реанимирате изпълнители и водещи, с доказана Импотентност?Кои са тези "големи" спецове, които са избрали това Кресливо джудже и този ***, да ни представят????Голям СРАМ, и вземете го махнете от водещ този гей Деаго Чая/Чалгата? - ***!

111

Анонимен

преди 11 години

не ми харесва

110

мак

преди 11 години

Тази двойка отдавна престана да е атрактивна, затова се съмнявам, че ще имат късмет на конкурса.

109

Анонимен

преди 11 години

УЖАС И СРАМ ОТНОВО

108

Анонимен

преди 11 години

Елица и Стунджи може и да имат талант, но техните песни не са в жанра, който е печеливш за конкурс като Евровизия. И тази година нищо няма да направим.

107

Атанас

преди 11 години

Някой да изключи микрофона на тези два *** завинаги !!!

106

Атанас

преди 11 години

До кога този отдавна неподстриган потник Стунджи ще получава възможност за изява на телевизионния екран, дори и само на местна почва му е много !!!

105

Анонимен

преди 11 години

С тази посредствена песничка трудно ще заличим срама от миналагодишната ромска чалгарка. Елица и Стунджи бяха интересни и оригинални преди 3-4 години, сега и те се изтъркаха.

104

p

преди 11 години

така или иначе имаме избрана песен и ще участваме !да се надяваме, че елица и струнджи/а и не само те но и целия екип на бнт/ ще прочетат коментарите ни , ще си направят съответните изводи и ще направят някакви корекции за да ни представят по - добре!

103

REFORMATOR

преди 11 години

Изключително посредствена, безлична и банална песен! И с това ще се борим на Евровизия? :)))))))) "Вода" поне имаше нещо екзотично и неповторимо!... Жалки сме, локална, провинциална губерния с кухи претенции! Сериозно ли, тези двамата смятат да се преборят с нещо подобно като "Euphoria", победителката за 2012 г. - youtube/watch?v=Pfo-8z86x80, а сериозните нации ще извадят точно такъв калибър! :))))))))))

102

az

преди 11 години

Ima golqmo zna4enie i szeni4noto izpalnenie-nadqvam se da ne e taka kakto go vijdame tuka.Trqbva ne6to po-razdvijeno.Ami...vijte kak izlizat dr. strani....I osven tova mislq 4e trqbva i malko na angliiski da kajat ne6to....to na balgarski nikoi ne razbira.......

101

KL

преди 11 години

Защо не дадоха шанс на някой друг изпълнител - някой млад и свеж? В БНТ са толкова закостенели, че чак е страшно. По-добре е от чалга звездите, но все пак кому е нужно пак да се срамим...

100

Анонимен

преди 11 години

ех това червено барабанче

99

Анонимен

преди 11 години

Тя тая прилича на вампир, бе, ей на гледах Блейд, а после и тая, ами то разлика няма.

98

Потресен

преди 11 години

Незабавно анулиране на корумпирания избор на песен и организиране на нов конкурс,на който да бъде даден достъп на всички талантливи изпълнители(диийп зоун проджект,революция Z и много други) и слагане на край на феодалните машинации в БНТ!Иначе много срам но чака да съберем и тази година!

97

Дарвин

преди 11 години

Брутален КИЧ. Чудно ми е, как може да има хора, които да правят и харесват този безвкусен буламач.Селска история...

96

АНТИ

преди 11 години

Когато за пръв път чух песента - Вода - останах със затаен дъх,но тази песен ,съжалявам но въобще не ме впечатли,но пак е по добре от Азис и т н .Може би много натрапчиво поднасят сега в повече този стил.Сигурна съм че имат и по добри песни от тая

95

4

преди 11 години

Пак ли тия, бе............................Аман! По-добре вземете някой от кандидатите за "Гласът на България" - повече работа ще свърши! Писна ми от тия и май не само на мен!

94

фен

преди 11 години

Както винаги ВЕЛИКОЛЕПНИ!