173

Анонимен

преди 11 години

203 Не си учил както трябва,момче! Купените шестици и подарените за хатъра на тате не са учене. Учехме ние навремето преди 1989 г. Когато даскалката заявяваше пред целия клас: "Шестици пиша по изключение!" И за една такава шестица те върти на шиш и те изпитва почти 45 минути от общо 45 в часа.Нашите оценки бяха заслужени,а не купени. Шестицата тогава беше като сегашно 7. А от интернет не се учи. В интернет ще намериш псевдоинформация,а не истинска.

172

Анонимен

преди 11 години

Ей ".с" , бегай от форума бе, хамерикански будист, *** и родоотстъпник...Къш при Винету бе , ***!

171

с.до 205

преди 11 години

А относно турско-японската какво да ти кажа!?По-добре да празнуваме основаването на Сони,Онкио или Накамичи!Все е далавера!

170

djaf-djaf

преди 11 години

!Къде беше бе безподобен,че видя,че няма 50000 души-вдействителност бяха повече.Кой ти дава право, да се надсмиваш над усилията и съпричастността на десетки хиляди граждани.НЕЗАВИСИМО,КАКВИ ПАРТИЙКИ,КАКВИ СМЕТЧИЦИ СИ ПРАВЯТ,ХОРАТА ИЗЛИЗАТ НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЦЯЛАТА ТАЗИ ГНИЛА СИСТЕМА И НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ ДА БЪДАТ НАТИКАНИ НИТО В ПАРТИЙНИ,НИТО В СМЕТКИТЕ НА ОЛИГАРХИЯТА.нЕЗАВИСИМО ОТ СЛУГИНАЖ КАТО ТЕБ.

169

с.до 205

преди 11 години

В коментар 197 човека много правилно е написал,че във войната участват финландски,румънски и сръбски части,както и офицери от тези нации,а и от други!И доста са загинали!В тази връзка дължим почит и на тях и след като разни "патриоти" размахват руски знамена на националният ни празник с обяснението,че сме им задължени нека да размахват и румънски знамена да кажем!Относно руско-японската война нищо не пречи да празнуваме и нея!Нали пак руснаци са замесени,а сме длъжни да им лижем еди какво си!

168

гражданин

преди 11 години

Селска работа! На протест се разрошили и запотили пияни и хорце друсат!;))

167

Анонимен

преди 11 години

202 Не ми отговори. Да празнуваме ли на 3 март края на японско-турската война?

166

Анонимен

преди 11 години

ЧЕСТИТ ТРЕТИ МАРТ българи, НА ДНЕШНИЯ ДЕН СЕ ЗАМИСЛЕТЕ ЗА НЕЩО ВАЖНО ...vbox7/play:m5d8d6336b

165

с.до 199

преди 11 години

Ами явно се налага да ви осведомявам какво е станало поради хралупите зеещи в образованието и общата ти култура!Нямам претенциите да съм началото на всичко определено,но съм представител на поколение,което е учило както трябва,чело е книги и е ирзснало с Флойд,Цепелин и други стойностни неща,а не с Азис и телевизия Планета!И поради тази причина съм се научил да разсъждавам и да имам самостоятелно мислене и собствено мнение!Ти така и не разбра какво се опитах да ти кажа!Ами *** си за жалост!Сори!

164

Анонимен

преди 11 години

Мен ти сам си отговаряш що за семе сме дори ина нац. празник.На нас все друг ни е крив но не и ние.!99 чети *** а не ходи като замаян .

163

ДУЕТ СПАСОВИ

преди 11 години

БРАВО ВАРНА ,МОРЕТО СИНИТЕ ВЪЛНИ .кире,кире ти си ангел мой .кире,кире кой ли те постави ,да сринеш ВАРНА

162

Анонимен

преди 11 години

Интересно ,че три мандата Варна бе червена и сега кога тоя стана тиквар ще го гътват.Върви си крадливо псе заедно с тиквара.Време и другите тиквари да си заминават.Докарахте страната до невиждани протести .

161

Анонимен

преди 11 години

195. Тъпака си ти! Защото си мислиш,че всичко започва от теб и преди да излезеш от х*я на баща си хората трева са пасли. Не знаем историята си. Добре,че са "умници" като теб да ни осведомят какво е ставало.

160

Мен

преди 11 години

Честит празник на всички българи! Днес бях на протеста в Бургас и това, което ме втещи след като тръгнахме по главната улица към морската градина, където са паметниците на възрожденците, имаше много много хора, насядали по кафенетата, които викаха на протестиращите " ***". Искам да попитам тези хора съгласни ли са със сметките си за ток, с ограбването и мизерията? И като ревът против всички и всичко, защо докато хората изразяват позицията си те пият кафе и негодуват?

159

ти не си наред

преди 11 години

193 ти наред ли си и коя година си учил история.Навсякъде винаги е пишело ,че освен руски войски участват румънски,филандски дори сръбски.Плюс българското опълчение.

158

Анонимен

преди 11 години

КИРИЛ ЙОРДАНОВ БЕШЕ И ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ОТ СДС,НАЗНАЧЕН ОТ ФИЛИП ДИМИТРОВ!

157

с.до 193

преди 11 години

*** сте и още как!Ти си типичен пример!

156

Анонимен

преди 11 години

Всички тиквеници на ***.Хората не ви искат тиквари.Такива масови изяви нямаше дори при Жан.Но за разлика от тези онзи *** си тръгна гол и бос а тея опоскаха всичко .2-5 млрд фиксален резерв беше изяден без да му мислят тиквочите

155

Анонимен

преди 11 години

183 Ние не сме ***,а *** като *** си ти. Добре,че беше ти да ни кажеш за румънците и финландците,участвали в руско-турската война! Това преди 1989 г никой в България не го знаеше,не беше написано в учебниците ни по история и сега за пръв път от теб научавам. Откри топлата вода! А защо войната се нарича руско-турска, а не румънско-турска или финландско-турска,а може би японско-турска? Да вземем да я преименуваме,а? Примерно на 32 март е завършила японско-турската война от 1877-1878 г.?

154

с.

преди 11 години

Аз също съм горд с варненци!Крайно време беше да излязат десетки хиляди по улиците и да изметат цялата ***!Браво!