16

Анонимен

преди 11 години

Ние знаем че отдавна се присвояват средства напълно законно ,но абослютно неморално.За целта се използват отбор юристи и малките задни вратички позволяващи през тях да преминат милиарди левове . Тогава кое е редно да се промени....редно е тези дето правят вратичките да си понесат последствията.

15

маги

преди 11 години

високите сметки за електроенергия бяха причинени от по-студеното време, по-високото потребление по време на коледните празници, както и от по-дългия отчетен период отново поради празниците.Пълна глупост фактурата си ми беше за нормален период,две седмици ни нямаше в къщи и пак 70 лв. в къщи

14

НВ

преди 11 години

Абе на вас не ви ли показахме среден пръс.Намерила котката открито мляко и почнала да лочи!

13

ivan.hristov.7731

преди 11 години

Абе номер 1 всички знаем за Кунева стига си пял едно и също по всички форуми!!Проблемът е защо нещата се задълбочиха до такава степен!Кой продаде и миноритарния БГ дял ?Всички до един работят и работиха в посока целенасочен геноцид на БГ граждани-вижте как се топят и чернят сега -доскорошни партньори!Царица е парица не позволявайте да ви заблуждават!

12

Анонимен

преди 11 години

Плескач май ще бъде наплескан, сплескан, оплескан...

11

ПЕШКО

преди 11 години

АКО ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ Е ТОЛКОВА ЛОШО ЗАЩО ЦЕЗ Е ДЪРЖАВНА.И АКО ГУБЕЩО ЗАЩО КУПИХА И НАШЕТО ЕНЕРГО.

10

ФАС

преди 11 години

ЧЕ НЯКОЙ ДА ВИ ПИТА ,АЙДЕ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ!

9

Анонимен

преди 11 години

Кой плаща крадения *** ток? Това отговорете?

8

Анонимен

преди 11 години

Съобщение от Енергото: Моля, последният, който напусне страната, да изгаси осветлението на аерогарата.

7

до ЧЕЗ и ГЕРБ

преди 11 години

Най ме яд когато правят сравнение на цените България-Европа !! Абе папагали ,знаете ли че минимума заплата в Европа е 580 евра ??? Ние взимаме наполовината на тоя минимум ЗАПЛАТИ,че няма и половината даже !!!!

6

ЗОРО

преди 11 години

"ЧЕЗ: Отнемането на лиценза е неоснователно!"-Значи ли това,че хората протестират неоснователно за високите си сметки.....НАГЛЕЦИ...!!!

5

KOI MU TURI ZNAKA

преди 11 години

GLEDAITE SAMO BALGARSKITE NARODNI INTERESI. NIKOI ,AMA NIKOI NE GO INTERESUVA DRUGIA, OSHTE POVECHE KOMPANIA-CHUJDA PRI TOVA. TOVA E V CEL SVET, DA NE SME BUDALI.SAMO BALGARIA

4

Вън ЧЕЗ,ЕВН И ЕПРО

преди 11 години

Ей, ЧЕЗ , аре стига с това високо потребление бе *** нещастни, обяснете ми как миналата година по това време хората имат примерно 100 лева а тая година по 300 лева. Да не казвам че много познати имат над 400 лева няколко имат по 700 лева.

3

Йово

преди 11 години

От ЧЕЗ искат да се спазват договорите с тях но самите те не спазват законите. Примери: ЧЕЗ не спазва своите колективни договори със работещите за нея служители. Видно подкупва синдикатите. Не спазва Кодекса на Труда и много подобни но ЧЕЗ са си "вързали гащите" като са платили на когото трябва и сега са спокойни за лиценза си.2082

2

до 1

преди 11 години

Така е, тая *** Кунева в какво не е замесена което е зло за България! Пред своите господари в Европа когато са й казвали-това ще затворим ,това трябва да се закрие, тя е казвала една едничка дума -Йес.Нали така й викат- г-жа Йес.

1

Ех

преди 11 години

Отнемането... е неоснователенАло, граматиката, езика?!