68

Сигобара Сиготочи

преди 11 години

А пък заема ще връща внучето на мо'ита тъща. Ако мислите, че ще ни питат и ще ни кажат за какво и как се взимат и харчат кредити взети от правителството о които ще връщаме ние, лъжете се.Който смята, че ще го питат, палец нагоре. Който е наясно, че няма да питат, палец надолу.

67

Вагнер

преди 11 години

Като чуят за кредити и евреите в Бг. и не само,веднага започват да дават акъл,че кредитът е жизнено важен за нас.НЕ МЕРСИ!!КРЕДИТ ОТ ЕВРЕИ НЕ ЩЕМ

66

Анонимен

преди 11 години

този не съм го и чувал, но говори истина..., на България и трябва СПЕШНО финансова инжекция!!!!

65

До ДЕДОВИЯ

преди 11 години

Кредитът убива бе ***!Нали заради кредите стана световната еврейска криза!Прочети малко из нета има и филми дори....

64

Сигобара Сиготочи

преди 11 години

А и май забравя да ни каже, че заемите не се харчат както ние си решим а както те ни кажат. Ще строим жп магистрала (примерно) но няма да я строй БГ фирма а някоя вързана с чифутерията и част от парите ще отидат за солени комисионни пак при чифутерията. Така вместо да построим нещо за 1 милиард ще построим същото нещо за 3 милиарда и ще върнем 9 милиарда. Такава е и схемата с Белене. Разбира се тази схема става с активното участие на БГ политиците, част от комисионите са за тях.

63

Вагнер

преди 11 години

Чафутски акъл не щем!!!!

62

dedoviami

преди 11 години

Само кредит го оправя бьлгарина! Да си раэмьрда эадника и да се научи да работи.Така е по целия свят.

61

отебател

преди 11 години

тоя що не ходи да дава акъл на хамериканците си ... понеже те така са се оправили, че само некви трилиони им е дълга ... ай сиктир от тука ... аман от ОПРАВЯЧИ и акълодавачи ...

60

до 50

преди 11 години

Абе стига с тая национализация-Топлофикация като е общинска,да не би цените на парното да са ниски.И това злато,първо проучи какъв ресурс се иска да го извадят от еди колко си километра и пречистят,после си прави сметки без кръчмар.Създава се грешно впечатление,че златото е натрупано там отгоре и фирмата дето го вади само идва с камиони и го товари на чиста печалба.То ако беше така,никой нямаше да го даде на концесия,даже крадливите политици сами щяха да да "работят" в находището.

59

коментар

преди 11 години

ХЕ-хе...Итова ми било "икономист"Те нашите икономисти от колко време ни досаждат , да се вдигнат пенсии и заплати , те пък потреблението , то пък производството. То това е толкова проста логика , че ще обори Дянков.И го прецакаха за парите за земеделците.Пък дали ако беше постъпил така , земеделците щяха да произведат и продават и тези пари нямаше да са им толкова на зор?Кой пък знае?

58

някой

преди 11 години

Кой ще я управлява, компетентни ми експерте, тази икономика... Само нови борчове. Кому е угодно това?

57

Анонимен

преди 11 години

Аз това откога го казвам...................А те/Дянков/- не и не! Не вярваха колко сме бедни!

56

Сигобара Сиготочи

преди 11 години

Колкото и да се напъвате, така ще стане. Чифутерията го е измислила. Първо ни пращат Дянкоффф,да ни съсипе икономиката(колкото я има) чрез финансова стагнация и умишлено фалиране на малък и среден бизнес,а и на хората като цяло.После идват такива умници да подготвят почвата(мажат с вазелин).После новия финансов министър който пак те са ни назначили взима огромни кредити от чифутерията и ни набутва яко,чак до девето коляно.

55

гебист-икономист

преди 11 години

Добра идея се предлага и дано да я обмислим и да я приемем час по-скоро. Страната ни е остров на стабилността и финансирането с малко кредити има само положителни страни за нас. Взземането на кредити ще ни позволи да разпределим едни пари в икономиката и да ги усвоим, като увеличим заетпстта и постигнем добър иконимически растеж.Добра идея.

54

страшния_съд

преди 11 години

Нуриел Рубини произхожда от семейството на ирански евреи-търговци. Израсъл е в Турция, Иран, Израел, ИталияМного известни икономисти обвиняват Рубини в несериозност и спекулативност, а голямата му популярност - като плод на апокалиптичното психо-емоционално влияние на масмедиите върху Уолстрийт и европейските финансови центрове.

53

Анонимен

преди 11 години

Много интересно изказване ! Да изтеглим кредит, да развиваме човешкия ресурс и търговийката, а не производството ... демек да се подготвим за робството, че да сме им полезни на ония. *** гадни !

52

Бъркотия по еврейски

преди 11 години

Чуха че България има нисък външен дълг и почнаха да пращат своите псевдо и квазиексперти, винаги съм казвал, браво на Орешарски, тоя Дянков тегли външен дълг, добре ли направи, всъщност кой ги държи капиталите на страната, в чии ръце са, защо не предлага увеличение на заплатите, а вика добре че сте нископлатени, но трябва да сте и образовани и с квалифискация, а не да сме осигурени финасово и цените да са понесими

51

Анонимен

преди 11 години

Кредит до $50 милиарда само срещу лична карта! Хахахаха....

50

dedoviami

преди 11 години

Всички се изказвате с такава омраза,все много знаете! Не разбрахте ли че парите се упраляват от тях/евреите/,трябва да свиквате с това и да уважавате успехите на другите...понятие си няма бьлгарина и това е...само лаене не става...

49

не

преди 11 години

Протестиращите не искат преговори с президента: Падна Боко кратуната, затвор за Цецо ***!