294

до 377

преди 11 години

Не е нужно да ти обяснявам.*** в Укипедия и прочети внушителната статия;)

293

Нерез

преди 11 години

Днеска видех, че идват 5 ТИРа с прасета /СВИНКИ/ към правителствена да подкрепват БУДЕТО

292

Анонимен

преди 11 години

Какво се сърдите на борисов? Той прави онова, което може. Има частна охранителна фирма и това работеше - охраняваше частни интереси като премиер. станишев е писал статии без да е работил - това му беше и управлението, празни приказки. костов преподавал на студенти - и до ден днешен не спира да учи хората какво се правело. доган - терорист, който сам си прави атентати. КОГАТО СИ ИЗБЕРЕМ ИСТИНСКИ СПЕЦИАЛИСТ, започнал от нулата и с ясна визия за държавата, тогава ще имаме истински премиер.

291

до 367

преди 11 години

Ти пък какъв си,за да се сравняваш с Бойко?Ще си чакаш по реда,както останалите милиони и аз включително.И когато имаш компетенциите на Бойко може да имаш претенции.

290

Анонимен

преди 11 години

Можеш да излизаш вече научи че има поткрепящи но има и да те линчуват като чаушеску мен ако питаш седи си там за винаги ако излезеш ще те тикнат в панделата дето ти е мястото

289

Причината

преди 11 години

До АФЕРА достигна информацията, че Сретан Йоцич до дни може да излезе от затвора. У нас определени среди са запознати, но категорично отказват да коментират повече. Легендарният Йоца Амстердамеца бе осъден на 15 години затвор за подстрекателство към убийството на Горан Марианович през 1995 г. Съдът постанови, че Йоцич е уговорил стрелбата в сръбско кафене, където освен убития, пострадаха още десетина граждани.

288

Петкан

преди 11 години

Г-н Борисов направи така ,че комунисти и турци да се чудят какво да правят. Те си забъркаха преврата ,а сега не искат да управляват. На изборите пак ще вият безутешно. Само напред,Генерале!

287

Анонимен

преди 11 години

До 200/200 200/200Такива ли вампири простаци селендури сте привържениците на Бойко? Добра услуга му правите, ***!

286

Хубав ден за депокра

преди 11 години

Ейй Стана! Най накрая стана... отървахме сеВчера беше "хубав ден за българската демокрация", вчера българите отвоюваха държавата от БУДИСТИТЕ и МАФИЯТА....Радвайте се българи!!

285

Анонимен

преди 11 години

На политик ще повярвам, когато започнат да ходят по обикновени болници, пазаруват от обикновени магазини, децата им ходят в БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ (обикновено, не частно), женят се за българи, пътуват в градски транспорт с нас; чакат по каналния ред в РПУ, когато ги оберат. Този платил ли си е 2,90 лв потребителска такса, с направление от личен лекар ли е отишъл в болницата, чакал ли е ред като обикновения българин? И не става дума само за него, а за цялата ***!

284

White Rabbit

преди 11 години

По-добре просто забравете, че BTV съществува, изобщо не им гледайте каналите изтрийте ги и не им правете зрители и, а това е добро начало да подхванете и другите медии защото и Нова ТВ не са светци, нито ТВ 7 нито БНТ, всяка от тези ще каже това, за което им се плати да кажат.

283

хх

преди 11 години

Злобен и завистлив народ. Всеки се радва, ако на някой му е зле. Такава е българската нация.Какви претенции можете да имате,когато НИЩО не заслужавате?? "Кучето лае, за да опази не селото, а себе си."-няма единство,няма солидарност---съответно няма прогрес и положителни резултати.

282

Барак Обама

преди 11 години

Бързо оздравяване Г-н Борисов. Бъдете здрав за да се борите срещу 65 годишното управление на комунистическата партия . Целия цивилозован свят е с вас.

281

:)

преди 11 години

Сърбите твърдят, че на Сретен Йосич кръвното му също е било високо и затова го пускат предсрочно от затвора. Не знам има ли връзка между двете високи кръвни налягания!

280

321

преди 11 години

Хора! В сайта на bTV трият всички коментари, които са против наглата мутра Агент Буда!

279

гост

преди 11 години

как добре бе?! вие имали ли сте кръвно 190 на 110 да знаете какво и как се сваля?!

278

малийййй

преди 11 години

И пак криза и мак кръвно......Станишев пак говорил пред BBC, а Бойко Методиев Борисов вече и в проправителствената ТВ7 няма трибунаКакви времена настанаха.

277

Анонимен

преди 11 години

вдигнал кръвно.аз да го питам българския народ от колко години е с високо кръвно ?вече минимум 23 години .станахме ХИПЕРТОНИЦИ .а лекарите не ни поглеждат защото се чудим дали ако си платя осигуровката парите ще ми стигнат да изкарам месеца.за ток ,вода,тел.и др.

276

valenzeto

преди 11 години

..5 3 ОтговориХохегерпреди 14 минути Един МИЛИОН подписа събраха недоволни българи през 2008, за да се разкара турско-мангалското управление на Станишев. Теглиха хората големи заеми, когато не беше ясно, че кризата е дошла, затова сега се чудят как да си плащат вноските. Испания , Португалия и Ирландия вече бяха затънали,.../balgarina lesno zabravq tova ne e novina/

275

Анонимен

преди 11 години

КОГАТО ЕДНА ПРИЯТЕЛКА НА МАЙКА МИ ПОЛУЧИ ИНСУЛТ, Я РАЗКАРВАХА 6 ЧАСА ИЗ СОФИЯ ОТ БОЛНИЦА НА БОЛНИЦА С ЛИНЕЙКАТА, ЗАЩОТО НЯМАЛИ МЕСТА, А КАЗВАТ, ЧЕ ПЪРВИТЕ 2 ЧАСА АКО НЕ СЕ ВЗЕМАТ АДЕКВАТНИ МЕРКИ, ПРОСТО КРАЙ. ТАКА Е ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПЛАЩАТ ЗДРАВНИ ЗАСТРАХОВКИ. ЗА БУДА И ДРУГИ БОГОВЕ- В ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА.