344

Анонимен

преди 11 години

е,няма вече да играете хоро и да пиете бира пред парламента

343

"Хейтър"?

преди 11 години

#411, никой не е недосегаем. Не ги спасява конституцията, а интересчийското разделение и неспособността на народа да разбере, че на тези ако не им резнеш главата - буквално, отърване няма!

342

"Хейтър"?

преди 11 години

Естествено, че ще дойде краят на протестите. Не бяха избити всички ***, следователно се ограничаваме в "Мрън-мрън .. искаме това, искаме онова" и накрая всички ще се съгласят, че основно се иска повишаване на жизнения стандарт. Ще се каже "няма проблем, но не може от днес за утре - за това се искат години" и отново всички ще се съгласят, защото то си е така. И крайния резултат всъщност ще бъде, че народа отново ще се примири с обещания, като от 1990 г., и последващите "месии".

341

Анонимен

преди 11 години

тези в парламента така са си изпипали законите и конституцията да бъдат недосегаеми и незаменими ,но те трябва да разберат ,че не ги иска вече народа иска други лица който да доведат промяна към по добро

340

Анонимен

преди 11 години

ХОРА спрете се с тези глупости "БСП мн крадът, Костов е най-големия крадец, НДСВ, ГЕРБ"и тнАбсолютно всички крадат еднакво безогледно и безсърдечно ни докараха до последно място в Европа. Всичките до един са долни, нечовешки еничари. Всяка една от партиите е била душманин на България в даден период. Какво ме топли, че ГЕРБ падна като после ще дойде някои от "ОПОЗИЦИЯТА" хахаха show must go on .ХОРА ИЗЛЕЗТЕ И СИ СВЪРШЕТЕ РАБОТАТА, ЗА ДА ТРЪГНЕМ НАПРЕД. НЯМА КОЙ ДРУГ.

339

Анонимен

преди 11 години

До леви и десни, до кротки и бесни:С дърти брантии нов бардак не се прави;И със стари маймуни нов цирк не става;Нашите велики политици ни водят от катастрофа към катастрофа;Затова ги следвайте сляпо като стадо овце.

338

Русия е вредна

преди 11 години

Овчаров е забелязан в Русия да дава отчет на Руската енергиена Мафия

337

До историк-анализато

преди 11 години

Плевнелиев като е мн интелигентен не значи, че е мн полезен за народа. Важното е какво направил. Примери мн Милен Велчев, П.Орешарски. Всичките са с мн опит и мн знаещи, а накрая се оказа, че и мн крадещи. Аз нямам доверие на политиците, защото на приказки знаят как стоят нещата,знаят проблемите каде са, но като трябва да се свърши нещо все някой друг е виновен.

336

експерт

преди 11 години

Руската провинция България ще фалира за четрърти път и пак е виновен червеният некачествн матерял

335

зя398

преди 11 години

а ти какво искаш..всички от пеленачето до кретащите старци ли да излязат да протестират?и 3милиона *** ..и 1милион дйржавни чиновници няма да протестират щото са си добре и на наша издръжка дето работим за300лева с които се чудим как да издържаме семейства..да си плащаме живота и т.н.при огромната безработица и реално произвеждащите които са незначителен процент от населението ти кво очакваш?а? закономерно си е при тази тежест хората да нямат изход!такова е положението другарки и другари пара

334

ДалайМама

преди 11 години

...На душа лежат кредити тежки, злобни ги банки често повтарят, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, Борисов вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред парламента народа измамил с лозунги, с клетви, с думи лъжливи. ...Упдейтната версия на "Борба" от Хр. Ботев

333

ПЕШКО

преди 11 години

До историк-анализатор КОСТОВ НЕ УБИ ЛИ БЪЛГАРСКАТА ИКОНОМИКА ПРИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА

332

Анонимен

преди 11 години

До лилиИ при мен е така, защото моите приятели не обичат да гледат евтин театър

331

Анонимен

преди 11 години

До АнонименПОЛИТИЦИТЕ НЯМАТ СЕТИВА МИЛИ МОИ БЪЛГАРЧЕТА И НЯМА ДА НИ РАЗБЕРАТ.ПОЛИТИЦИТЕ НЯМАТ ЦЕННОСТНА СИСТЕМА - ТЯ ОТДАВНА Е ПОДМЕНЕНА И ДЕФОРМИРАНА! А НИЕ СЕ ОПИТВАМЕ ДА СИ ДОКАЖЕМ ЧЕ НЕ СМЕ СТАДО! ТЕ СА БЕЗРОДНИ КАСАПИ - НА ТЯХ И ПРЕЗ УМ НЕ ИМ МИНАВА ДА СПРАТ ОБЕЗКОСТЯВАНЕТО НА ЕДИН НАРОД.ДРЕВНИТЕ СА КАЗАЛИ:ДОБРИЯТ ПАСТИР НЕ ДЕРЕ СТАДОТО СИ - ТОЙ САМО ГО СТРИЖЕ.

330

лили

преди 11 години

Най-доброто управление е република с парламент и много партии (каквото имаме по документи),а не еднолично (каквото имахме досега).Трябва ни механизъм за реален контрол,отзоваване и съдене (с дълги присъди),търсене на отговорност и нетърпимост към далаверите.Само че,за да стане всичко това реалност,ни трябва активно гражданско общество с постоянна позиция и желание за работа безплатно.Реално ли е това?! Когато заговоря за политика на моите познати им става досадно и сменят темата.А при вас как е?

329

банкеръ

преди 11 години

Много ми е интересно как Еврокомисарката ще се самопонижи в Служебен премиер с 3000 лв заплата на месец.В момента получава 10 пъти повече не прави нищо,бара си курабията,като всички в европарламента.Тази няма как да стане или заплатата на министрите не е това което се казва.

328

Дръндер до 349

преди 11 години

До ***-анализатор 394. Нека ти кажа нещо идиоте и да анализирам твоите думи. Плевенлиев от политика със сигурност бъкел не разбира и това се разбра като Бойко му отказа мандата стоеше там чинно и си записваше. Хората искат в контролните органи да има 50% граждански квоти с цел контрол. Да анализирам по нататък-от протестиращите има и лекари и инжинери и бизнесмени/за адвокати аз не знам/. Самите лекари скоро ще скочат заедно. Та какво стана с твоя *** анализ?

327

Анонимен

преди 11 години

Сега разбрах защо една част от протестиращите силно настояват за промяна на конституцията - някой ги е излъгал, че президенската република ще им подобри живота.

326

Анонимен

преди 11 години

ISKA IM SE . ISKA IM SE DA NASTAPI TI6INATA NA BLATOTO . DA SA VARNE ZADKULISIETO . 6UMA I SVETLINATA OKOLO TQH GI IZVAJDA OT RAVNOVESIE . TE OBI4AT TIHIA 6EPOT PRI RAZPREDELQNETO NA NA6ITE PARI . TI6INA , TI6INA , OBI6AT ROBSKATA TI6INA . AH ME4TI ,ME4TI NO ROBAT PO4NA DA KRE6TI , ISKA SI JIVOTA I 6TE VI PROGLU6I NA VAS OGLU6ELITE OT TI6INA

325

Анонимен

преди 11 години

387 защо не си гласуваш направо за БСП ами се гхабиш с протести ти така или иначе си си комунягя , свиканл си други *** да те *** , харесва ти , намествапш се дори.