15

Оп-са

преди 11 години

...перфектен! Този човек може да изиграе всеки и всичко!! Наистина голям талант! С Оскара за главна мъжка роля! А е на 56 години, определено има какво да видим още от него, лично за мен достоен наследник на титаните, които са вече около 70-те години - Пачино, Де Ниро, Хопкинс и други...Гледах и "Наръчник на оптимиста", наистина интересен филм, за двама откачалки, добре представен, но не мисля, че пък чак кой знае какво...Относно "Арго" - не съм го гледал, не мога да изкажа мнение.

14

Анонимен

преди 11 години

Раздаването на "Оскари"-те е най-големият еврейски празник.

13

Оп-са

преди 11 години

Очаквани резултати! "Животът на Пи" е великолепна приказка, страхотни ефекти, магия, поучително послание, но определено няма как да вземе за най-добър филм, а няма и отличителни актьори . Оскар за ефекти му е достатъчен."Джанго" е великолепен филм, наистина много ми хареса, но пак няма как да е "най-добър" филм, просто не се вмества в разбиранията за този Оскар. Но определено съм доволен от Оскара на Валц. Перфектен!!! Голям майстор!И тук идваме до Дей Люис! Гледах "Линкълн" и честно казано за човек, който не се интересува от историята на САЩ, не би бил много интересен, но Дей Люис е перфе

12

Анонимен

преди 11 години

Селото гори, баба се реши.Стига сте ни занимавали с тия глупости, правят си филми и си ги награждават. Много ме е зор !!!

11

Киро Кофражиста

преди 11 години

Най-смешния пропаганден филм правен в последно време ! Най-скучния и блудкав 'трилър' . А такова облъчване и през комунизма нямаше, жалко за младото поколение ако не виждат в каква 'матрица' живеят и как ги подготвят за новия световен ред..

10

Анонимен

преди 11 години

някой замисли ли се защо този филм наречен " Арго " бе пуснат по кината точно в този период от време в който в близкия изток наред е Иран след всички афганистански неща,иракски,либийски?Защо точно сега стана толкова " популярен" точно когато държавата Иран е една от последните държави от гореспоменатите. Ако действието на този филм се развива десетки години назад, защо точно сега се направи филм за това?Ще ви отговоря на това:защото е нужна пропагандата сред цивилните и слабо мислещите хора!

9

Анонимен

преди 11 години

рго - невероятно посредствен филм, Amerika uber alles.

8

Анонимен

преди 11 години

Даниел е може бо най-проникновения актьор,подходът му към всяка негова роля( всички много различни) е забележителен. За 1 си Оскар дори се обездвижва, за да се доближи максимално до чувствата на героя си. Великан. В името на Отца е също страхотно негово изпулнение

7

ПР

преди 11 години

Политически трилър спечели политическа награда.

6

Чичо Пешо

преди 11 години

Този филм Арго е супер плоска американска анти иран пропаганда. Как може да обере толкова награди? Пълен смях! Много жалко.

5

SS

преди 11 години

АРГО Това се казва ПРОПАГАНДА.

4

Анонимен

преди 11 години

Наградата е само една, но реално всички номинирани са победители.

3

AngryBird

преди 11 години

А Доган защо не беше номиниран? Той трябваше да спечели :)

2

Ал Пачино

преди 11 години

Като си помисля какви актьори има, който има само по един оскар за най-добър актьор, а има и такива величия, които дори нямат все още оскар...просто да ме извинява Даниъл, но три пъти му е прекалено, въпреки че добре се въплъти в ролята на Линкълн, но някак си не ми се връзват нещата..Това си е лично мое мнение и не натоварвам никого с него!

1

Анонимен

преди 11 години

Както винаги, никакви изненади.